reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
No dobra zmykam laseczki... Do kanapek mało pomidorowych są parówki z ketchupem. Jakiś dzień pomidora dziś mam. Normalnie mam nadzieję, że to rozchodzę, bo mam dziś sporo latania po mieście. I odbieram wyniki o cytomegalii. Trzymajcie kciuki, proszę. No i zanoszę następne L4 do pracy. Odezwę się jak już wrócę! Życzę miłego dnia pomidora;-)
enka-76
Kasia
Pa,pa. A o serialu to z Wami nie pogadam, bo akurat tego nie oglądam. Ja to czasem z doskoku Na wspólnej i M jak miłość 
A tak żebym nie miała za wesoło to znowu wyskoczyła mi opryszczka.

A tak żebym nie miała za wesoło to znowu wyskoczyła mi opryszczka.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
enka-76
Kasia
I nie wiem, smarowac jakąś maścią czy lepiej nie?
Hej! Wczorajszy doktorek był troche oparty na prawdziwej historii - czytałam o tym w pierwszej ciaży - bo to jest baardzo słynne zdjecie. tu mozecie o tym poczytac:
Bosko.pl : : Szansa dla Samuela
ja ci nie pomogę bo nigdy nie miałam,ale wiem,że teraz są takie specjalne plasterki i może to jest bezpieczniejsze niż masć,popytaj w apteceI nie wiem, smarowac jakąś maścią czy lepiej nie?
enka-76
Kasia
Chyba tak zrobię
a jak otworzyli ja i ta malenka rączka wysunęła sie to ryczłam jak głupia,mąż nie mógł mnie uspokoić:-(Hej! Wczorajszy doktorek był troche oparty na prawdziwej historii - czytałam o tym w pierwszej ciaży - bo to jest baardzo słynne zdjecie. tu mozecie o tym poczytac:
reklama
ENKA ja miałam opryszczkę - i na początku się smarowałam 2 razy dziennie haviranem czy jakos tak a po 2 dniach przeszłam na plasterki - i polecam - przede wszystkim dają komfort, ze wrazie co nigdzie tego g nie przeniesiesz bo ognisko zapalne jest izolowane i bardo ładnie goją
Podziel się: