reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam i ja sie zrane,wczesniej nie moglam sie do was dolaczyc,bo przyszla tesciowa na pogaduchy(mieszka z nami tyle ze na dole) no i mnie meczyla co tam u lekarza wczoraj,bo z tego szczescia ze wszystko wporzadku to zapomnialam zejsc i jej powiedziec,no bo MAMA i kolezanki wazniejsze,nie...mosialam najpierw im relacje zdac.
a u mnie tez dzis bialo i to jak,nadal sypie,dobrze ze nie musze dzis nigdzie wychodzic,apropo pomidora,to tez dzis jadlam ze szczypiorkiem....

reklama
Wczoraj oglądałam ten odcinek piąte przez dziesiąte i akurat na czas operacji przełączyłam kanał, nie mogłam spokojnie oglądać i to stwierdzenie "płód"
Za to popłakałam się czytając artykuł, ale wiem, że przeprowadza się takie opreacje, stąd badania prenatalne.

Enka wspolczuje opryszczki,mialam raz i nie zazdroszcze,moze te plasterki pomoga.

a doktorka nie ogladalam i z tego co piszesie to dobrze,bo ja z byle powodu tez rycze...

Hej, witam. Faktycznie pichce od rana w kuchni. Ale niestety i dentysta zaliczony. Zab usuniety, nie miala obiekcji zeby usunac, my w ogole mamy fajna dentystke. W nocy bolal, nawet ucho zaczelo mnie od niego bolec. Okazalo sie ze zgorzel sie zrobil i trzeba bylo usunac, teraz boli bo tam malutko tego znieczulenia dostalam.
Efe, ja codziennie mam dzien pomidora, takze smacznego:-)Ale dzis bede jesc galarete z kurczaka, ale narazie nie moge jesc:baffled:A glodna jestem.:baffled:
Acha, moj bobasek przeskoczyl na czwarty kwiatek, fajnie

Ostatnia edycja:
od wczoraj sie objadam sledziami....dziś kolega przywiózł do pracy 4 rodzaje sałatek śledziowych, więc siedzimy i się troche objadamy :sorry:

reklama
Czesc Piwonia. Niech poszedl w diably, bo jeszcze w niedziele impreze by mi zepsul, a tak do niedzieli sie podgoi:happy:

Do góry