reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Cześć Dziewczyny :-)
Jeden dzień mnie nie było i ponad 50 stron do nadrobiemia zostało heh...
W środę wybrała sie na tego pysznego hamburgera :)
Objadłam sie tak, że myslałam, że nie zmieszczę się w kurtke hihi
Ale było warto :sorry2: Wracałam do domu taka szczęsliwa hihihi

reklama
U mnie tylko Żywiec przechodzi, ze względu na dużą ilość gazu, na mój żołądek dobrze działa, zawsze byłam wywrotowiec.

Byłam dzisiaj u lekarza bo mój szef nie rozumiał że jestem w ciąży i musiałam dzwigać pozatym cały czas boli mnie ten krzyż aż promieniuje mi na prawy pośladek. Wiec dostałam zwolnienie narazie na miesiąc a potem powiedziała że przedłuży... szkoda tylko że mnie zwolnią bo nie mam kontraktu na stałe...:baffled:. No ale w Danii komuna bedzie musiała mi jakoś pomóc... btw. pakuje się i jade na wcześniejszy prom do polski:-D:-D:-D:-D do usłyszenia w niedziele wieczorem.
P.S. Niby 13 piątek a całkiem szcześliwy...

no wlasnie szczesliwy ten piatek,oby tak dalej!

poszlyscie na spacer,czy obiadki gotowac?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ania ja też mam nadzieję, że ból głowy to na dziewczynkę. Chciałabym spełnić marzenie mojego kochanego mężczyzny. Zobaczymy czy się uda.

Wczoraj tak mnie głowa bolała, że zapomniałam nawet o doktorku, a były 2 odcinki :wściekła/y:. A tak bardzo go lubię.

Kaisu co do zęba to nie wiem co z wyrwaniem, bo leczyć na pewno można. Ja miałam usunięty chirurgicznie w ciąży ale nie wiedziałam, że już jestem. Więc to było około 3 tygodnia.

Bo czegoś jeszcze miałam się odnieść, ale zapomniałam.

Dzwoniła do mnie dziś mama i mnie okrzyczała, że nie dzwonie do niej. A dopiero co byliśmy na obiedzie w niedziele i cały tydzień poprzedni u rodziców mieszkałam jak A był chory.
Czy tylko ja jestem niedobrą córką. Jak często dzwonicie do mam? Bo zaczynam mieć wyrzuty. Chociaż nigdy nie dzwoniłam do domu często.

Cześć Kochane :-)
Czy Wy sobie wyobrażacie że odwołali mi dzisiejsze zebranie w pracy a to oznacza że jeszcze nie powiedziałam :wściekła/y:
Załamałam się, tak bardzo chciałam mieć to już za sobą :angry:
Na forum to jestem chyba jedyna która jeszcze w pracy nie powiedziała, co?? :laugh2:

U mnie dziś kaszka, sosik i mięsko :).
Zmiana diety na całość. Same otręby, tarte marchewki i jabłka, śliweczki itp.

Cześć Kochane :-)
Czy Wy sobie wyobrażacie że odwołali mi dzisiejsze zebranie w pracy a to oznacza że jeszcze nie powiedziałam :wściekła/y:
Załamałam się, tak bardzo chciałam mieć to już za sobą :angry:
Na forum to jestem chyba jedyna która jeszcze w pracy nie powiedziała, co?? :laugh2:
karcia współczuje ci. Tak bardzo chcesz mieć to za sobą, a oni jakby wiedzieli i nie chcieli byś to powiedziała. Mam nadzieję, że uda ci się niebawem powiedzieć. A jak samopoczucie po za tym?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
karincia nie martw sie jak nie powiesz to niedlugo sami zobacza.:wściekła/y::wściekła/y:
Ja dzis obiadu nie robie, bedzie bigos

Do góry