enka-76
Kasia
O, mój maluch sie wyspał, bo gada znowu jak najęta:-). Jak się budzi i buczy, znaczy nie dospała. A jak sobie gada do siebie czy zabawek, to wyspana:-). Śmieszna jest z tym przemawianiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, mój maluch sie wyspał, bo gada znowu jak najęta:-). Jak się budzi i buczy, znaczy nie dospała. A jak sobie gada do siebie czy zabawek, to wyspana:-). Śmieszna jest z tym przemawianiem
Sempe ale narobilas mi smaka na te pulpety hihihi ja dzisiaj pieke kurczaka(dla amelki bedzie gotowany z warzywkami) a na zupke mam rosolek z golebia:-)jescze nie wiem czy ja bede go jesc ale amelce smakowalnie poczytam co u Was bo muszę obiad robić: dzis pulpety gotowane w sosie koperkowym surówka z marchwi i ziemniaczki:-)
Matko Kasiu mam nadzieję, że już takiej gorączki mieć nie będzie. I oby to 3dniówka. Bo przynajmniej wiesz kiedy się skończy.Ja na chwilke. Miłoszek w nocy miał prawie 40 stopni:--(Koło pierwszej znów podałam nurofen i do rana juz był bez gorączki. Co dziwiesze teraz nie ma. No ale do lekarza jedziemy bo wystraszyła mnie ta noc, taki biedny jak sie obudził rozgoraczkowany, taki chorutki.....