reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

O, mój maluch sie wyspał, bo gada znowu jak najęta:-). Jak się budzi i buczy, znaczy nie dospała. A jak sobie gada do siebie czy zabawek, to wyspana:-). Śmieszna jest z tym przemawianiem:-D

reklama
O, mój maluch sie wyspał, bo gada znowu jak najęta:-). Jak się budzi i buczy, znaczy nie dospała. A jak sobie gada do siebie czy zabawek, to wyspana:-). Śmieszna jest z tym przemawianiem:-D

Enka u nas jest tak samo. Jak wyspany to lezy, sam sie bawi i rozmawia do siebie a jak nie wyspany to budzi sie odrazu z takim paczem jakby go ze skory obrywali;-)

ale tu dziś coś cisza :-)
jeżeli lekarz uważa że Miłoszek ma 3dnówkę to dobrze. przejdzie niedługo.
a my właśnie ściemniamy czyli Zosia zasypia przy otwartym oknie :-p chociaż tak dziś dotlenię dziecko :sorry: bo nie mam weny na spacer :confused2: jakaś rozlazła dziś jestem.....:confused2:

witam:-)
nie ma mnie bo mama do mnie przyjechała na 4 dni bo masę spraw do załatwienia w róznych placówkach, mąz w delegacji więc pomoc potrzebna.
dzis byłam w US nie było mnie 2h, Ala poszła spać zaraz po moim wyjsciu i nadal spi:szok: juz 3h!!!!!!!!!!!
chodzę do niej ale ona tak smacznie spi a niech spi:-) 2 nocki tez ładnie spała je o 19.00, 1.00 i 6.00 wiec jak dla mnie to super.

własnie się zorientowałam ze zamiast czynszu zapłaciłam ENEI :wściekła/y::wściekła/y: ręka musiała mi się smyknąć jak robiłam przelew! szlag by to trafił

nie poczytam co u Was bo muszę obiad robić: dzis pulpety gotowane w sosie koperkowym surówka z marchwi i ziemniaczki:-)

pozdrawiam

hej laseczki,

Adas na matce od dobrej pol godziny gada do malpki i lusterko boczne probuje zjesc, zdrzemnal sie po sniadaniu, kupsko zrobil to i zadowolony wreszcie
a nad ranem jak go wzielam do lozka zeby dospac, dalam mu zabawek zeby sie zajal to tak mnie walnal grzechotka pod okiem akurat ze siniak mi sie robi:eek:
zaraz na spacer wyskakuje bo wiedze ze sie przejasnilo i +12

Miloszkowi szybkiego powrotu do zdrowia zycze, jak 3dniowka to sie szybko skonczy

Sempe- pulpety w sosie koperkowym, mniammmm

witam.dzisiaj troche pospalam:-)amelka zaczela wolac o 6.20 ale maz ja nakarmil i ja spalam prawie do 10 rano:-Dteraz sie bawila troche na macie dostala jesc i zasypia:tak:troszke mniej juz marudzi wiec jednak zeby u nas:zawstydzona/y:a zaczela jej sie przebijac gorna jedynka ale jeszcze nie wyszla i pewno dla tego tak marudzi chwilami i zawodzi:zawstydzona/y:
nie poczytam co u Was bo muszę obiad robić: dzis pulpety gotowane w sosie koperkowym surówka z marchwi i ziemniaczki:-)
Sempe ale narobilas mi smaka na te pulpety hihihi ja dzisiaj pieke kurczaka(dla amelki bedzie gotowany z warzywkami) a na zupke mam rosolek z golebia:-)jescze nie wiem czy ja bede go jesc ale amelce smakowal :tak::-D

my z Alusia po pierwszym spacerku dwu godzinnym i mała nadal śpi w pokoju przy otwartym oknie,dzieciarnia z kina wróciła zadowolona,ale głodna wiec im szykuję obiadek
Kasia moze i dobrze,ze to tylko trzydniówka bedziecie mieli juz z głowy
u nas piękne słonko,aż sie chce spacerować
jutro w planach mamy Kwaka u nas i tez spacerkiem do niego pójdziemy,a spory jest kawałek do pokonania

Nadal bardzo goraczkuje:-:)-(Po nurofenie ma 38,4 a gdzie tu noc:zawstydzona/y:Po osłuchaniu czysty, gardło czyste, wiec pozostaje wirus albo trzydniowka, czy trzydniowka okaze sie jesli bedzie wysypka:crazy:Boje sie nocy, wczoraj co pół godz sie budziłam i sprawdzałam czółko:rofl2:

witam sie
ja tez dołączam do mamuś marudzących dzieci z powodu ząbkowania. Moja Myszka jeść nie bardzo moze, tzn chciałaby ale po chwili jest płacz, jak zaśnie to tylko na chwile i nic jej nie pasuje :-(. Noc też była kiepska bo budziła sie co chwile z płaczem

teraz śpi w wózku i mam nadzieje że pośpi choć z godzinke bo padam na pyszczek

Kasiu współczucia dla Miłoszka, mam nadzieje że szybko mu przejdzie

sempe obiadek brzmi smakowicie. Mi dziś siora gotuje, ale nie wiem czy będę jadła bo to jakis eksperyment :laugh2:

no juz sie wyspała, całe 20 min :-(

reklama
Ja na chwilke. Miłoszek w nocy miał prawie 40 stopni:-:)-(Koło pierwszej znów podałam nurofen i do rana juz był bez gorączki. Co dziwiesze teraz nie ma. No ale do lekarza jedziemy bo wystraszyła mnie ta noc, taki biedny jak sie obudził rozgoraczkowany, taki chorutki.....:no::no:
Matko Kasiu mam nadzieję, że już takiej gorączki mieć nie będzie. I oby to 3dniówka. Bo przynajmniej wiesz kiedy się skończy.

A ja dopiero moją marudę ululałam. Nie wiem co jej się stało ale tylko na rękach chciała zasnąć i dopiero za trzecim razem udało mi się ją odłożyć na łóżko. A teraz siedzę i pilnuje.
Narobiłam dziś deseru (jabłka z gruszkami + płatki ryżowe) i chciałam powekować. Wystrzeliły wszystkie pokrywki!:wściekła/y: A mój zakręcał i każdy słoiczek innej firmy:wściekła/y: Więcej się nie męczę:wściekła/y: Szlag by to....

Dałam małej dziś wapna. Normalnie mistrzostwo świata. Ja jej łyżeczką wlewam a ona kącikiem ust wypluwa:-D

Do góry