reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

hejki!
Zosia zasypia w łóżeczku ja jem śniadanie i popijam anatola więc wpadłam se tu :-)
No zawzięłam się i dogadzałam jej kaszkami, deserkami, obiadkami i butlą na noc i dociągnęła do 25 centyla w końcu. Ale je średnio co 1,5-2h :-(
wow to często Gabi je :-p moja średnio co 3h ale zdarza się że po 2 jest już głodna...
w ogóle dzwoniła przed chwilą do mnie......pielęgniarka środowiskowa....:szok: po co ona chce znów przyjść..? to będzie jej druga wizyta u nas. jeszcze kiedyś przyjdzie? chciała przyjść w poniedziałek a ja do niej że do pracy wracam... a jak jej powiedziałam że się przeprowadziliśmy i że musi przyjechać 10km dalej to skomentowała to "o Matko Bosko" :-D dziś albo jutro przyjedzie jeszcze zadzwoni..
poza tym jest fuj za oknem (śnieg nasypał i tak jak u Was szaro i buro), noc do kitu więc siedzimy dziś w domu i odpoczywamy :-) muszę się zrelaksować przed poniedziałkiem :sorry:

reklama
Ja na chwilke. Miłoszek w nocy miał prawie 40 stopni:-:)-(Koło pierwszej znów podałam nurofen i do rana juz był bez gorączki. Co dziwiesze teraz nie ma. No ale do lekarza jedziemy bo wystraszyła mnie ta noc, taki biedny jak sie obudził rozgoraczkowany, taki chorutki.....:no::no:

Ja na chwilke. Miłoszek w nocy miał prawie 40 stopni:-:)-(Koło pierwszej znów podałam nurofen i do rana juz był bez gorączki. Co dziwiesze teraz nie ma. No ale do lekarza jedziemy bo wystraszyła mnie ta noc, taki biedny jak sie obudził rozgoraczkowany, taki chorutki.....:no::no:

A ma jakieś inne objawy choroby ? Moze to tylko ta 3 dniówka oby ? Ale sprawdź na wszelki wypadek

Tak czasem kichnie i nie wiem czy to sie przeziebienie nie rozwija, troche kupki ma luzne pasowaloby na zeby ale nie wierze:eek::eek:

Tak czasem kichnie i nie wiem czy to sie przeziebienie nie rozwija, troche kupki ma luzne pasowaloby na zeby ale nie wierze:eek::eek:

Ja dziś tez usłysząłam ,że ida zęby i katar 8 dniowy to na zęby .Kupy ma prawie zawsze luxne a jak nie to przynajmniej 1-2 dziennie tylko noce w miare spokojne są.Ale wiesz ja to słysze od 3 miesiaca ida zęby :tak:

Chogata wlasnie dlatego sie nie ludze ze to na zeby:sorry::sorry:Kubie nawet zapalenie oskrzeli na zeby wyrokowali:zawstydzona/y:
Dobra ma juz 37,5 wiec jedziemy

Ostatnia edycja:
Ja sie witam i lece do obowiazkow.
Kasiu mam nadzieje ze to jednak zeby a nie wstretne chorubsko.
My jutro do lekarza na kontrole. Mam nadzieje ze tez nie bedzie chory bo cos pokasluje i kicha... Na dworzu zimno, mrozno i sniegu po pachy wiec dzis spacer odpuszczamy... Ja chcem juz wiosne...:angry:

Kasiu mam nadzieję że to jednak zęby....
Moja już śpi prawie godzinę :szok: w szoku jestem bo normalnie o tej porze śpi nie więcej niż 40min. a ja jeszcze w piżamie chodzę bo nie chcę jej obudzić (bo gacie mam u niej w pokoju hihihi) :-ppewnie odsypia budzenie się w nocy... szkoda że się z nią ni kimnęłam :sorry:

reklama
Ja dziś tez usłysząłam ,że ida zęby i katar 8 dniowy to na zęby .Kupy ma prawie zawsze luxne a jak nie to przynajmniej 1-2 dziennie tylko noce w miare spokojne są.Ale wiesz ja to słysze od 3 miesiaca ida zęby :tak:
niczym u nas i tez na razie ich nie widac,tzn sa juz,ale sie nie przebił i do tego 2 na raz jej ida:crazy:

Chogata wlasnie dlatego sie nie ludze ze to na zeby:sorry::sorry:Kubie nawet zapalenie oskrzeli na zeby wyrokowali:zawstydzona/y:
Dobra ma juz 37,5 wiec jedziemy
oby to tylko jakieś przeziębienie lub 3 dniówka,czekamy na wieści

ja chyba tez wybiore sie w piątek z małabo mi sie nie podoba,niby nie kaszle,ale katar ma nadal brzydki zielony i jest strasznie osowiała:-(

Do góry