reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witam wieczornie
ja tylko na chwilę
gości dziś miałam, dziecko zmęczone spało 2,5 godziny od 13-15:30 to do kąpieli już spać nie poszła ale za to marud się po 18 włączył
nagotowałam gar kapuśniaku i wrąbałam 4 talerze tak mi smakował
ale kolacji już nie jem
w ogóle gdyby nie odwiedziny to miałabym doła bo prawie cały dzień deszcz padał i wiatr brzydki wiał

gdzie ta wiosna???

Iwonka strasznie się cieszę że jesteś on line i masz kompa
Kasia głos oddany

Już połowy zapomniałam...oczy się kleją
mała śpi
to mykam i ja

Ostatnia edycja:
reklama
Efe kapuśniakiem nie kuś bo ja na ostrej diecie hihihihihihii
U mnie jest wiosna możesz wpadać.

Moja dziś od 15 nie spała a w dzień miała 3 drzemki od 15 do 25min. i na tym koniec .Teraz jeszcze jej sie udzielił ten syndrom odrzucenia czy jakoś tak i mamunia musi być najlepeij na wyciągniecie rączki buuuuuuuuuuuuuuuuuu

Piwonia fajnie że jesteś :tak:
Efe kapuśniaaaak mmmm, pożarłabym z chęcią, może zrobię na łykendzie ;-)
My dziś byliśmy na szczepieniu, zadzwoniłam o 11 kiedy możemy przyjechać a ona że dziś m-dzy 12 a 13 no to śmignęliśmy i już mamy spokój :-)
Marcel waży równe 8 kg :-p
Dobra bo ja wpadłam na chwilę powiedzieć dobranoc tylko i śmigam spać
kolorowych
;-)

Witam się:-)
Na początku się chciałam pochwalić że ten egzamin do którego kułam po nocach zdałam na 4:tak: jak na razie jadę bez poprawki na tych studiach, ale to dopiero drugi rok:-D:-D
Anet mój Jaś też ostatnio mało je, w nocy cyca, a potem rano już nie,:no: potem kaszka 8-9, do obiadu cyca nie (obiad 12-13) i czasem coś łaskawie podulda po południu albo przed spaniem:-pJak byłam w Krakowie to mężowi w ogóle mleka ni pił:no::no:
A ja miałam cudowny dzień:-) U nas wiosna słońce 12 stopni, a słońce takie że w oczka raziło:tak: Byliśmy 3 godziny na polku, na placu zabaw, Jaś zjeżdżał ze zjeżdżalni, jeździł na koniku i huśtał się ze mną i Julą na huśtawce:-D:-D Potem zrobiłam obiad w 20 min (mięso mielone+cebula+puszka pomidorów+serek topiony+trochę sosu do spagetti+makaron) i pojechaliśmy z mężem i dziećmi do mojej babci na wieś;-)pobraliśmy soczków malinowych domowych:tak::tak: a wieczorem mnie jeszcze wzięło na porządki posprzątałam ciuchy, ze 4 reklamówki wywaliłam..ech jak mi trudno rozstać się z ubraniami;-)

EDIT: aha jeszcze zaliczyliśmy karmienie cycuchem na ławce :-)

Ostatnia edycja:
u mnie tez dzisiaj kapuśniak był i jutro tez bedzie,tylko że ja go nie jem;-)
wpadłam wam dobranoc powiedziec,niewiecie jak sie ciesze,ze moge z wami tu klikac i ze mam na czym

Kasiu glosik oddany:-) ja juz ledwo zipie dzisiaj.placzek niemozliwy sie z amelki zrobil-nie ma mnie czy jestem to bez roznicy wyla i wyla chyba ze 3 godziny:-(teraz zjadla na dobranoc jakies 100ml mleka i spi.ciekawe ile razy dzisiaj sie obudzi w nocy:zawstydzona/y::-(i znowu ma straszny slinotok-a po pierwszym zabku przestala sie slinic:eek:

ja mykam spac i mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej niz dzisiaj:zawstydzona/y: dobranoc wszystkim,przespanej nocki i udanego dnia po niej zycze:tak::-)

hej dziewczyny wieczorowo,
wpadlam nadrobic zaleglosci z dwoch dni
Deli- gratulacje dla Oliwci z okazji pierwszego zabka:tak:
Anet- moj Adas tez malo je, ciagle glownie na mleczku moim jest, ale sie nie poddaje i caly czas sloiczkowe dobroci proponuje
Piwonia- mam nadzieje ze szybko Ci laptopa naprawia
Magda- gratulacje 4ki, no i wiosna szybko do was przyszla
Jolka- nie jestes sama z tym wstawaniem, ja prawie co noc co 2 godziny wstaje, na szczescie popije maly mleczka i znow spi wiec przynajmniej mi cyrkow nie robi po nocach

ale w dzien ostatnio marudny bardzo, moj sie zalozyl ze w ciagu 4 dni zabek bedzie, no zobaczymy
ja dzis mialam z kurierem zamieszanie caly dzien bo mial byc o 13ej a byl 17.30 ,
na spacer wiec nie poszlam, za to do poludnia pakowalam rowery w folie i odkrecalam kierownice i pedala- ciezka praca bo do tego z Marudkiem marudkujacym

Ja tez wpadłam na dobranoc trzeb sie walnąc troche odsapnac.
Mewa nastepne ząbki kurcze a u nas pustynia:tak::tak:Coś czuje że za szybko u nas nic nie będzie:-D:-D
Azorek mam nadzieje ze szybko przejdzie Amelsce po co ma sie meczyc i ty i ona:-(
Magda zazdroszcze pogody my dzis tylko zakupy zaliczylismy, bo na spacer nie ma mowy tak ślisko i grudy pozamarzane:confused2::confused2:
Chogata u mnie to samo, tylko u mnie mu dobrze tata jest beeee. jak mnie nie widzi to zaraz popłakuje i mam musi dzwigac klocka:confused2:
Dobranoc i jeszcze raz za głosiki dziekuje a jutro niesmiało poprosze o jeszcze:laugh2::laugh2:

ja tam nie liczę że wiosna u nas na długo zagości...ja mieszkam w górach więc pewnie halny przyszedł i jutro albo pojutrze będzie drastyczne pogorszenie pogody:confused2:
A co dospania to mi się przypomniała maksyma "małe dzieci nie dają spać, duże żyć":-D:-D:-D więc z dwojga złego wolę się nie wysypiać:-D
Ale ja mam dobrze z moim Jaśkiem ( w ogóle z moimi dziećmi - mimo że oboje na cycku to ja nie wiem co to nieprzespane noce:sorry:). W nocy go raz karmię ale zawsze przez sen a potem mnie budzi żebym go odłożyła do łóżeczka bo on nie chce ze mną spać:baffled::baffled: Jakiś czas spał a teraz się buntuje, z jednej strony dobrze bo się nie nauczy, a z drugiej...heh ja tak lubiłam się przytulać do tego malutkiego różowego ciałka:tak:

Edit: Kasia, od Nas też masz głosika :-) i Jula też mi się uwstecznia...na śniadanie obowiązkowo kaszka i to jasiową łyżeczką z jasiowej miseczki, poza tym mało je i tylko mleczko chce pić i do cycuchów mi się dobiera :szok::confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry