reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

andariel ja zawsze daje miłoszowi przed spaniem deserek i spi ładnie cała noc:tak::tak:
Strasznie mi szkoda tych zdjec dobrze ze na nk mam sporo i na bb

reklama
ja się staram zgrywać foty w miarę regularnie na cd, w razie gdyby znów coś padło; ale przed zgraniem lubię je jeszcze obrobić, poselekcjonować i wywalić te niewyraźne, a to zajmuje czasu trochę jednak;
dziś też dam małej jabłuszko (smakowało jej bardzo) i strasznie jestem ciekawa jak będzie z nocką;

Dostałam solidna nauczke tez bede tak robic:tak::tak:Ja to jeszcze czasem dosypuje mu troszke kaszki ryzowej do deserku i spi ladnie, na samym ()() zaczal sie wczesnie przebudzac

hej mamulindy
dziekuje ciciom bb za zyczenia zdrowia dla Adasia- pomogly bo juz lepiej jest niz wczoraj z tym katarem i nawet owsianki na sniadanie zjadl 6 lyzeczek
i chyba nawet na spacer pojde pozniej bo slonecznie i +5 jest

Kasiu- przykro mi z powodu straty zdjec, chyba wszystkie co mam na cd zgram-rzestraszylam sie ze i mnie to moze spotkac
i trzymam kciuki za meza-da rade:tak: daj znac jak mu poszlo
Andariel- zazdroszcze przespanej nocy, ja od grudnia co 2 godziny wstaje karmic
och zeby deserku wiecej z ryzykiem chcial na noc moj niejadek to moze i by przespal cala noc
Efe- super ten hipcio, zawsze cos znajdziesz fajnego
Piwonia- mam nadzieje ze Ala bez lekarza sie obejdzie, zdrowka dla niej i
Antoniego rowniez

Witam, ale nie na długo bo moja juz podnosi oczka do góry i zaraz się obudzi.5
Zdrówka dla chorowitek od Piwoni
Mewa super że z Adasiem lepiej.
Azorek z tego samego powodu ja też nie wracam do pracy, oprócz tego czekamy na mieszkanie socjalne, więc nie będzie źle. No i szycie jak się w końcu coś ruszy bo na razie dupa.
Kasia, ja ostatnio pozgrywałam wszystkie zdjęcia filmiki i część dałam do wywołania, nie wyobrażam sobie stracić tyle pamiątek!
No nic, juz się budzi, do usłyszenia.

ja po ostatnich awariach kompa tez zgrywam bo teraz w sobote chcemy spróbować reanimowac komp,a jak nie to tylko serwis nam pozostaje

ja własnie Pita złozyłam za ten rok i bede miec juz z głowy

Hej!!
mały właśnie usnął więc na szybko zaglądam do Was może troche poczytam chyba ze znowu się zaraz obudzi.....:confused2:

u nas byle jak bo mały w nocy znowu często wstaje deserek ma gdzieś i jeść go nie chce i męczy mnie okropnie bo pobudki co 1,5 godziny zasypia o 20 a dzień zaczynamy od 6 rano więc chodze jak ząbiak mam dosyć.A na dodatek dostałam wezwanie we wtorek na 11 do prokuratury jako świadek szlak wie w jakiej sprawie bo tego to nie napiszą a nic mi do głowy nie przychodzi:eek:
tylko co ja z małym zrobie?????????!!!!!!! do siostry go nie dam bo jej nie bedzie rodzice w pracy a mąż wolnego nie dostanie to co chyba z nim tam pójde!!???ale czy mnie nie wygonią???:sorry:
Masakra......
Mały się kręci:dry:

A ja dałam małej kaszke pzred snem i i tak sie obudziła wrrrr

Malinka spokojnie z Tomeczkiem możesz iśc

Anet kopnij go w tyłek bo ja to zrobię!!!
Aaaaa i podaj proporcje kochana, bo ja upośledzona kucharka jestem:laugh2:
Efe,proporcje biore na oko,tak pol na pol ziemniakow i sera,a cebule to jedna daje.....
A co do meza to juz nie mam sily,nawet na kopniaka...he,he,jak chcesz to przeslij mu wirtualnego kopa,moze pomoze:-D
Hej:-(Poszły mi wszystkie dane z kompa:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Niby informatyka miałam w domu:sorry::sorry:Ale cos kiepski ma bronic prace teraz to jak obroni to chyba za kaczki:eek::eek:Wieczorem pojechal do domu bo stwierdził ze sie nie da neostrady podlaczyc bez sterownikow plyty głownej, dzwonie do Miki jej maz jest specem on ze sie da:eek:No to sie wkurzyłam i sama do kompa usiadłam i podłaczyłam:szok::-DNo on dzis ma jeszcze powgrywac reszte sterowników:confused2::confused2:Ale zdjecia straciłam buuuuu:-:)-:)-(
Trzymajcie kciuki dzis maz pojechał na te rozmowe do Gdanska:tak::tak:Boje sie
Zdrowia dla wszystkich chorowitków:tak::tak:
Kasia,zdolna bestyjea z ciebie....szkoda fotek,(kurcze musze i ja swoje pozgrywac)
a za meza trzymam kciuki....:tak:

Witajcie....
Ja dopiero teraz,bo rano bylismy u lekarza,no i dalej na syropku,ma byc juz lepiej,no zobaczymy...
Teraz spi ale sie okarze czy dlugo,a ja tez spiaca,bo dzis jeszcze nie pilam kawy:szok:...jakos czasu nie bylo....
No Malinka,cos przeskrobalas jednym slowem....he,he....jak cie po sadach ciagna....hi,hi....zartowalam
Deli,ja juz od 3 dni tez daje kaszke malej,wcina za sie jej uszy trzesa..he,he....ale w nocy i tak sie budzi , czasem nawet 2 razy...

reklama
Do góry