reklama
andariel
mama super dwójki :]
ja się staram zgrywać foty w miarę regularnie na cd, w razie gdyby znów coś padło; ale przed zgraniem lubię je jeszcze obrobić, poselekcjonować i wywalić te niewyraźne, a to zajmuje czasu trochę jednak;
dziś też dam małej jabłuszko (smakowało jej bardzo) i strasznie jestem ciekawa jak będzie z nocką;
dziś też dam małej jabłuszko (smakowało jej bardzo) i strasznie jestem ciekawa jak będzie z nocką;
Mewa29
mama Adama
hej mamulindy
dziekuje ciciom bb za zyczenia zdrowia dla Adasia- pomogly bo juz lepiej jest niz wczoraj z tym katarem i nawet owsianki na sniadanie zjadl 6 lyzeczek
i chyba nawet na spacer pojde pozniej bo slonecznie i +5 jest
Kasiu- przykro mi z powodu straty zdjec, chyba wszystkie co mam na cd zgram-rzestraszylam sie ze i mnie to moze spotkac
i trzymam kciuki za meza-da rade daj znac jak mu poszlo
Andariel- zazdroszcze przespanej nocy, ja od grudnia co 2 godziny wstaje karmic
och zeby deserku wiecej z ryzykiem chcial na noc moj niejadek to moze i by przespal cala noc
Efe- super ten hipcio, zawsze cos znajdziesz fajnego
Piwonia- mam nadzieje ze Ala bez lekarza sie obejdzie, zdrowka dla niej i
Antoniego rowniez
dziekuje ciciom bb za zyczenia zdrowia dla Adasia- pomogly bo juz lepiej jest niz wczoraj z tym katarem i nawet owsianki na sniadanie zjadl 6 lyzeczek
i chyba nawet na spacer pojde pozniej bo slonecznie i +5 jest
Kasiu- przykro mi z powodu straty zdjec, chyba wszystkie co mam na cd zgram-rzestraszylam sie ze i mnie to moze spotkac
i trzymam kciuki za meza-da rade daj znac jak mu poszlo
Andariel- zazdroszcze przespanej nocy, ja od grudnia co 2 godziny wstaje karmic
och zeby deserku wiecej z ryzykiem chcial na noc moj niejadek to moze i by przespal cala noc
Efe- super ten hipcio, zawsze cos znajdziesz fajnego
Piwonia- mam nadzieje ze Ala bez lekarza sie obejdzie, zdrowka dla niej i
Antoniego rowniez
miranda
Fanka BB :)
Witam, ale nie na długo bo moja juz podnosi oczka do góry i zaraz się obudzi.5
Zdrówka dla chorowitek od Piwoni
Mewa super że z Adasiem lepiej.
Azorek z tego samego powodu ja też nie wracam do pracy, oprócz tego czekamy na mieszkanie socjalne, więc nie będzie źle. No i szycie jak się w końcu coś ruszy bo na razie dupa.
Kasia, ja ostatnio pozgrywałam wszystkie zdjęcia filmiki i część dałam do wywołania, nie wyobrażam sobie stracić tyle pamiątek!
No nic, juz się budzi, do usłyszenia.
Zdrówka dla chorowitek od Piwoni
Mewa super że z Adasiem lepiej.
Azorek z tego samego powodu ja też nie wracam do pracy, oprócz tego czekamy na mieszkanie socjalne, więc nie będzie źle. No i szycie jak się w końcu coś ruszy bo na razie dupa.
Kasia, ja ostatnio pozgrywałam wszystkie zdjęcia filmiki i część dałam do wywołania, nie wyobrażam sobie stracić tyle pamiątek!
No nic, juz się budzi, do usłyszenia.
MALINKA2109
Fanka BB :)
Hej!!
mały właśnie usnął więc na szybko zaglądam do Was może troche poczytam chyba ze znowu się zaraz obudzi.....
u nas byle jak bo mały w nocy znowu często wstaje deserek ma gdzieś i jeść go nie chce i męczy mnie okropnie bo pobudki co 1,5 godziny zasypia o 20 a dzień zaczynamy od 6 rano więc chodze jak ząbiak mam dosyć.A na dodatek dostałam wezwanie we wtorek na 11 do prokuratury jako świadek szlak wie w jakiej sprawie bo tego to nie napiszą a nic mi do głowy nie przychodzi
tylko co ja z małym zrobie?????????!!!!!!! do siostry go nie dam bo jej nie bedzie rodzice w pracy a mąż wolnego nie dostanie to co chyba z nim tam pójde!!???ale czy mnie nie wygonią???
Masakra......
Mały się kręci
mały właśnie usnął więc na szybko zaglądam do Was może troche poczytam chyba ze znowu się zaraz obudzi.....
u nas byle jak bo mały w nocy znowu często wstaje deserek ma gdzieś i jeść go nie chce i męczy mnie okropnie bo pobudki co 1,5 godziny zasypia o 20 a dzień zaczynamy od 6 rano więc chodze jak ząbiak mam dosyć.A na dodatek dostałam wezwanie we wtorek na 11 do prokuratury jako świadek szlak wie w jakiej sprawie bo tego to nie napiszą a nic mi do głowy nie przychodzi
tylko co ja z małym zrobie?????????!!!!!!! do siostry go nie dam bo jej nie bedzie rodzice w pracy a mąż wolnego nie dostanie to co chyba z nim tam pójde!!???ale czy mnie nie wygonią???
Masakra......
Mały się kręci
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Efe,proporcje biore na oko,tak pol na pol ziemniakow i sera,a cebule to jedna daje.....Anet kopnij go w tyłek bo ja to zrobię!!!
Aaaaa i podaj proporcje kochana, bo ja upośledzona kucharka jestem
A co do meza to juz nie mam sily,nawet na kopniaka...he,he,jak chcesz to przeslij mu wirtualnego kopa,moze pomoze
Kasia,zdolna bestyjea z ciebie....szkoda fotek,(kurcze musze i ja swoje pozgrywac)Hej:-(Poszły mi wszystkie dane z kompaNiby informatyka miałam w domuAle cos kiepski ma bronic prace teraz to jak obroni to chyba za kaczkiWieczorem pojechal do domu bo stwierdził ze sie nie da neostrady podlaczyc bez sterownikow plyty głownej, dzwonie do Miki jej maz jest specem on ze sie daNo to sie wkurzyłam i sama do kompa usiadłam i podłaczyłamNo on dzis ma jeszcze powgrywac reszte sterownikówAle zdjecia straciłam buuuuu:---(
Trzymajcie kciuki dzis maz pojechał na te rozmowe do GdanskaBoje sie
Zdrowia dla wszystkich chorowitków
a za meza trzymam kciuki....
Witajcie....
Ja dopiero teraz,bo rano bylismy u lekarza,no i dalej na syropku,ma byc juz lepiej,no zobaczymy...
Teraz spi ale sie okarze czy dlugo,a ja tez spiaca,bo dzis jeszcze nie pilam kawy...jakos czasu nie bylo....
No Malinka,cos przeskrobalas jednym slowem....he,he....jak cie po sadach ciagna....hi,hi....zartowalam
Deli,ja juz od 3 dni tez daje kaszke malej,wcina za sie jej uszy trzesa..he,he....ale w nocy i tak sie budzi , czasem nawet 2 razy...
reklama
Podziel się: