reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witam Kochane!
Chyba jestem pierwsza:-)

Dziewczyny, ten SINLAC to zamiast kaszki podajecie jesli dziecko jest alergikiem,tak???

ja zamaist kaszki chce dać i niekoniecznie dziecko musi byc alergikiem,żeby Sinlac podać
podobno lepszy w smaku niż kaszka,niewiem bo ja dopiero pierwszy raz go podam,moje dziewczyny nie jadły,a siostrzeniec tylko tą chciał jeść

witam czwartkowo,niepowiem,żeby nocka była super,ale jakoś potem było znośnie w porównaniu do maksyku,który mieliśmy po 22,mała nagle zaczęła sie dusic,a z nosa leciała gęsta fontanna,takiego kataru dostała pierwszy raz,nie mogła oddychać,jeść tez nie,czyscilismy nosek,potem kropelki i dopiero bidulka padła
dziś zamierzam podejść do apteki i dokupić Cebion i Pulmex Baby,włącze jej inhalacje i kropelki na 3dni i licze,ze sie wykuruje szybciutko i bez lekarza tym bardziej,że od poniedziałku nasza pani doktor idzie na urlop

reklama
Hej:-(Poszły mi wszystkie dane z kompa:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Niby informatyka miałam w domu:sorry::sorry:Ale cos kiepski ma bronic prace teraz to jak obroni to chyba za kaczki:eek::eek:Wieczorem pojechal do domu bo stwierdził ze sie nie da neostrady podlaczyc bez sterownikow plyty głownej, dzwonie do Miki jej maz jest specem on ze sie da:eek:No to sie wkurzyłam i sama do kompa usiadłam i podłaczyłam:szok::-DNo on dzis ma jeszcze powgrywac reszte sterowników:confused2::confused2:Ale zdjecia straciłam buuuuu:-:)-:)-(
Trzymajcie kciuki dzis maz pojechał na te rozmowe do Gdanska:tak::tak:Boje sie
Zdrowia dla wszystkich chorowitków:tak::tak:

Hello z rana (zaczęłam pisać o 7 ale moja kruszynka wymagała uwagi)
Szukam namiętnie jakiejś fryzury na moje okrągłe lice. Wyszczuplającej oczywiście! Macie jakieś propozycje?
A tak poza tym to urodziny chrześnicy miały być za tydzień ale będą w tą sobotę. Latamy i szukamy prezentów. Oczywiście w sklepach nie ma różowych rowerków:wściekła/y: bo wszystkie wykupili:angry:
No a jak szukamy to chodzimy po sklepach z zabawkami a ja tam jak dziecko normalnie FASCYNACJA:laugh2: Dobrze że gotówki nie miałam za dużo i oczywiście kartą nie można płacić, bo bym pół sklepu wyniosła:sorry:
Zachorowałam na takiego hipcia na rowerku wodnym do wanny. Śpiewa i robi pianę. No boski po prostu. Plywający śpiewajacy HIPCIO HIPOPOTAM WANNY TOMY (890804939) - Aukcje internetowe Allegro

Magda 12345 bałwan superaśny. Mina córki mówi wszystko!

Mewa super że Bartuś już w domku. Oby te małe dzieciaki już zdrowe były!

Mju Antonii to prawdziwy facet! Będzie miał siły moją Gabi na rękach nosić:laugh2: A co do tamtego zdarzenia to mały przeżył to strasznie ale próbował najpierw sam pukać ją w plecy...sama nie wiem...też bym go podejrzewała gdybym nie widziała jak ogląda bajki...totalnie się wyłącza wtedy, liczy się tylko tv. Ale on mamie by od razu wygadał. Boją się że to wrodzona padaczka bo jak się zanosi to robi się fioletowa a nie blada. A wtedy była blada.

Kasiu przykro mi z powodu kompa i trzymam kciuki za męża!

Ostatnia edycja:
Hello z rana (zaczęłam pisać o 7 ale moja kruszynka wymagała uwagi)
Szukam namiętnie jakiejś fryzury na moje okrągłe lice. Wyszczuplającej oczywiście! Macie jakieś propozycje?
A tak poza tym to urodziny chrześnicy miały być za tydzień ale będą w tą sobotę. Latamy i szukamy prezentów. Oczywiście w sklepach nie ma różowych rowerków:wściekła/y: bo wszystkie wykupili:angry:
No a jak szukamy to chodzimy po sklepach z zabawkami a ja tam jak dziecko normalnie FASCYNACJA:laugh2: Dobrze że gotówki nie miałam za dużo i oczywiście kartą nie można płacić, bo bym pół sklepu wyniosła:sorry:
Zachorowałam na takiego hipcia na rowerku wodnym do wanny. Śpiewa i robi pianę. No boski po prostu. Plywający śpiewajacy HIPCIO HIPOPOTAM WANNY TOMY (890804939) - Aukcje internetowe Allegro

Magda 12345 bałwan superaśny. Mina córki mówi wszystko!

Mewa super że Bartuś już w domku. Oby te małe dzieciaki już zdrowe były!

Mju Antonii to prawdziwy facet! Będzie miał siły moją Gabi na rękach nosić:laugh2: A co do tamtego zdarzenia to mały przeżył to strasznie ale próbował najpierw sam pukać ją w plecy...sama nie wiem...też bym go podejrzewała gdybym nie widziała jak ogląda bajki...totalnie się wyłącza wtedy, liczy się tylko tv. Ale on mamie by od razu wygadał. Boją się że to wrodzona padaczka bo jak się zanosi to robi się fioletowa a nie blada. A wtedy była blada.
hipcio super,a sama szukam czegoś fajnego do wody dla małej,bo nic nie ma,a tu by sie przydało,wiec pokukam w sklepach moze akurat cos bedzie podobnego

witam:-)
dziękuje w imieniu Angelinki za zyczenia! biedna ma kaszel okropny ale oskrzela czyste i gardło tez, lekarka podejrzewa ze jej alergia na mleko wróciła:no:
a ja wczoraj zarłam jak smok!!! normalnie gęba mi się nie zamykała i dzis kg wiecej na wadze:wściekła/y:
Alicji wczoraj o 17.30 dałam kaszki na mleku zrobionej dodałam do tego 3/4słoiczka owocowego zjadła wszystko a było tego sporo!! o 19.30 wypiła 120 mleka i tak budziła się co 3h na mleko!!

reklama
Spóznione serdeczne zyczenia dla Andżeliki ale wczoraj miałam awarie kompa:confused2::confused2::confused2:Ucałuj ja od ciotki:-D

Do góry