reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Efe- to dobrze ze sie w koncu dotlenilas:tak: ciesze sie ze chrzesnica juz w domu, tak na marginesie synek mojego brata tez:tak:zobaczysz wszystko z nia dobrze bedzie
Magda ale balwana ulepiliscie- super, widac ze corcia uchachana:-)
Piwonia- i jak Ala? dalas cos na goraczke?
Adas ma 37.6 pod paszka ale nic nie dalam na razie, nawet wykapalam jak zwykle i zasnal w wannie, spi niespokojnie tera i sie budzi przez katar co chwile

Ostatnia edycja:
reklama
nic małej nie daam,położyłam spać,czesem przez sen popłakuje,ja z reguły dopiero powyżej 38,5 podaje dopiero coś,bo wczesniej nie ma sensu
oby Adasiowy szybko tez przeszło i nic wiecej z katarku nie było
zapomniałam dodac bałwan obłędny

Ostatnia edycja:
Bałwan super :-)
Piwonko oby szybko jej pzreszło, a może to od ząbków?
Mewa super, że Bartłomiej już w domu cały czas o tym maluszku myślałam, a Adasia szkoda. Biedak niech mu pzrejdzie szybko.
Efe suuper, ze podychałaś :-) a z chrześnica na pewno będzie dobzre.

Ja na dziś dobranoc mówię.
Mała padła i ja też idę :-).

Witam,
mialam dzisiaj zwariowany dzien, czytalam bb od rana po pare minut bo mala mi nie dawala, potem sasiedzi wpadli i bylam w kinie na avatarze. Dostalam wieze za punkty w Plusie:tak: Cieszylam sie jak dziecko, fajnie jest dostac cos za darmo:tak:

Przez to czytanie na raty nie pamietam w ogole do czego mialam sie odniesc, w kazdym razie przede wszystkim zycze wszystkim chorowitkom zdrowka!! Dobrze ze dzidzie nam rosna i przybieraja, ja sie jutro dowiem ile moja ma na liczniku bo idziemy rano na szczepienie.
Ide polukac na inne watki.

Mewa niby katarek nic takiego, ale dla takiego maluszka to duży kłopot. Pamiętam jak Ninka miała raz katar w wieku 2 m-cy, dusiła się tym co spływało do gardła. Świszczała w nocy a nad ranem potrafiła zwrócić tą melą nocną. Żal było patrzeć!
Ale nie wiem co możesz jeszcze zrobić oprócz zapewnienia odpowiedniej wilgotności powietrza (zwłaszcza w nocy) i oczyszczania zatkanego noska. Na temperaturę też bym nic nie dawala, póki nie jest wyższa.
Niech Adasiowi to prędziutko mija!!!

a ja jeszcze idę coś na ruszt wrzucić:-pmam tasiemca jak nic...;-)

i tak ładnie malutka ci przybrała,bo moja na sloiczkach bez mięska i deserkach tez malutko przybierala,ale odkąd je z mieskiem to tak ładnie przybiera,a co do tego czy ona łakomczusze nie moge powiedzieć,bo ona tylko pół słoiczka zjada czasem z trudem,tyle,ze nadal dużo (.)(.) dostaje,bo niechce nic innego do picia

my do gondolki tez sie nie mieścimy,ale chce choc do końca miesiaca wytrzymac moze sie uda

To ja Antonowi mięsa nie dam! On już waży 9300 :szok: a od tyg je sinlac i 3 dni marchewkę. Trudno będzie wegetarianin :rofl2: żartuję oczywiście.
Kaszle mi Gluś strasznie :-( juz sama nie wiem co robić i inhaluje i opukuje dostaje fenistil w kropelkach i Drosetux... a kaszel ma taki jakby mu się coś odrywało...
Do gondoli tez się mi już Antek nie miesci - jak szłam z nim do lek to jak sardynka w puszce :eek::confused2::eek:
Dobranocka Dziewczynki

I zapomniałam....
MEWA buziaki dla Adaska i nich Ci facet szybko z infekcji wyjdzie!
EFE mam nadzieję, że z chrzesnica to jakiś bzdet był! Kurcze a brat jej czegoś nie zrobił - wiem, że to może głupie myślenie ale 8 lat to jeszcze dziecko może coś mu strzeliło głupiego do głowy?

Ostatnia edycja:
Witam Kochane!
Chyba jestem pierwsza:-)

Dziewczyny, ten SINLAC to zamiast kaszki podajecie jesli dziecko jest alergikiem,tak???

reklama
Witam porannie:-)
Moje dziecko ostatnio robi sobie pobudki o 6 :-(. Przygotowuje już chyba mamę do powrotu do pracy. Masakra
Byliśmy wczoraj na usg bioderek - wszystko w porządku na szczęscie.
No i dlaczego te dzieciaki infekcje łapią i męczą się bidulki. Dużo zdrówka życzę. Może jak w końcu ta wiosna przyjdzie i będą więcej na dworze, to zdrowsze będą.

Do góry