reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

witam sie w sobote....
wreszcie posprzatalam:eek:
Aneczka wspolczuje kararku....
a moja Karola dzis znosna nawet byla...he,he....dala mamie posprzatac:-D....a teraz na raczkach siedzi,no i mamie zle pisac...:laugh2:
pogoda to i u mnie dzis sie na wieczor popsula-maly deszczyk zaczal padac....:sorry:
milego weekendu zycze....

reklama
Moja mała dzisiaj większość dnia przespała. Aż zaczęłam się martwić. Teraz bawi się na macie.

Ile tych skoków rozwojowych można odnotować w ciągu określonego czasu u dziecka??

Ja tylko na chwilkę.
U nas ok. Choć mnie głowa boli.
Pielęgniarka śr. mówiła wczoraj że jest u nas przypadek świńskiej grypy. Mam nadzieję, że nie załapałam:eek:

Miłego weekendu:sorry:

no ja tez na chwilke przywitac sie wieczorowo:tak:
pogoda byla dzis paskudna i nie udalo sie wyjsc na spacer i Adas marudzil po poludniu bardzo- chyba byl rozczarowny ze nie wyszedl z domu;-)
udalo mi sie sprzedac jego kosz do spania za polowe ceny co go kupilam, babeczka w ciazy dzis po niego przyjechala i mam wiecej miejsca w mieszkaniu dzieki temu bo troche mi zajmowal przestrzeni

MITEMIL- co do skokow to poczytaj sobie: Skoki rozwojowe. i pamietaj ze to tylko teoria, chociaz u nas sie jak narazie sprawdza

ANECZKA- mam nadzeje ze Julci szybko przejdzie ten katarek

dobranoc dziewczyny
spokojnej nocy

reklama
Witam się niedzielnie
Moja Oliwia przespała ciągiem 12 godzin :szok:
. Dżdżownica zjadła pobawiła się i teraz śpi :-). Potem jedziemy do babci na obiadek :tak: więc nic dziś nie robię.

Aneczka - mam nadzieję, że Julce już nie leci z noska
Mitemil skoki czasami są dłuższe czasem krótsze ;-)
Basia1807 po marudnych dniach przyjdą spokojne tygodnie :tak: tylko niestety te złe dni trzeba przetrwać

Do góry