reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Widzę leń niedzielny już minął hihi
Ja też dziś obiadu nie robię bo jedziemy do babci.
Lenienie się niedzielnie i mnie dopadło.
Rozłożyłam małej matę i patrzę jak się bawi.
Pogoda taka sobie ale może uda nam się wyjść. Wczoraj byliśmy na spacerze wkoło zamku w Malborku. Żałowałam że nie wzięłam aparatu.

Życzę miłej niedzieli.

reklama
Witam się niedzielnie :tak:
Obiadek się robi, dzień mglisty pochmurny, ale na razie nie pada, to potem na spacerek się wybieramy.... Z moją małą coś dziwnego się dzieje tuz po porodzie 2 razy w nocy budziła się na karmienie a teraz co 1,5-2 godz się budzi :eek: powoli juz wymiękam :no: i znowu ryczy....

Witam:-)
Miłosz dzis przespal praktycznie noc. Jak zasnal o 20.30 to sie obudzil o 5ej:-D:-DNormalnie bajka. Nie myslalam ze na piersi to jest mozliwe:shocked2::shocked2:
My sobie dzis obiad gotowy sprawilismy, kebab na obiad byl ale jakis feee niesmaczny obym go nie odchorowala:sorry::sorry:
Pogoda dzis kiepska nawet na spacer mi sie nie chce dzis isc, no i maz wpadl na 3 dni.
Buziaki dla wszystkich:-D:-D

Niedzielnie witam się i ja!

Jestem już po obiadku u teściowej i mega długim spacerze, bo pogoda dzisiaj sprzyjała. Mała strzeliła sobie małą drzemkę przed kąpielą, więc mam chwilkę.

Mewa dziękuje za lekturke

Aga.p77 a może mała budzi się tak często, bo jest głodna?? Moja robiła to samo i dlatego zdecydowałam się na kleik ryżowy.

Hejka - no a mi się Anielka rozchorowała :-( i mnie też w nosie kręci..... oj czeka mnie ciężki tydzień...

A mnie woreczek rypie ciekawe czy wytrzymam czy znów pogotowie:-:)-:)-:)-:)-(.
A tak ogólnie to niedziela długa i nudna sama byłam bo małz na uczelni cały dzień.Mała poszła spac o 20 a o 21 wstała i grasuje jeszcze i nie zanosi sie na szybkie spanie .Przykryłam ja za grubym kocykiem , sie spociła i głay jak 5 zl ma:sorry:

Witam wieczornie:-).
Widze ze duzo dzieci chorych ,moja niestety tez sie kataru nabawiła:-( i mam w domu marude.Nie dosyc ze po szczepionce ,ząbki sie pchają to jeszcze ten katar:wściekła/y: po prostu masakra.Mała sie budzi w nocy a juz tak pieknie je przeypiała:no:.No ale trzeba to jakos przetrwac ,bedzie dobrze:tak:.

jestem nienormalna... padam na ryj, a musiałam jeszcze zajrzeć na bb... to już jest uzależnienie:tak:

ale wkleję Wam linka do występu uczestniczki ukraińskiej wersji "mam talent" - jak dla mnie to jest niesamowite i poruszające... [ame="http://www.youtube.com/watch?v=GUANewh4arU"]YouTube- Występ z Ukraińskiego "Mam talent"[/ame]

reklama
A ja na chwilkę zobaczyć czy dzieciaczki zdrowsze ... Wszystkim chorowitką dużo zdrówka.
My po obiadku u mamy pojechaliśmy do kina :)))), a Oliwia na spacerku z babcią długim była, a potem się z babcią i dziadkiem bawiła, aż padła jak mucha i spała 1,5 godzinki :)))).
W domu też padła szybko :))). Na szczęście :))).

Dobranoc.

Do góry