reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

witam czwartkowo
z deczka sie nie wyspałam,ale nie przez malutką,wrryy
jedno dziecie do kina dzisiaj wysłałam pierwszy raz,a druga musi sie uczyć
pogoda jak na razie w miare,ale chyba dzisiaj tez w domku posiedzimy,a jutro mamy iść do lekarza i dobrze,bo mała nadal furka i psika strasznie

reklama
Hej.
A ja od wczoraj walcze z nawalem:szok:Nie wiem skad ta nadprodukcja, a Miłosz w nocy dzis 8godz przespal:szok: i musialam go obudzic na jedzenie bo myslalm ze mi ()() eksploduja:-D:-DEfekt oczywiscie ze mam zastoj maly do sciagniecia przez mojego ssaczka. Ostanio nie wiem co z nim ale ciagle spi:eek::eek:Rano wstaje o wpol osmej zasypia kolo 9ej. Potem potrafi spac nawet o 13ej:laugh2::laugh2:Dwie godzinki sie bawi i zasypia kolo 15ej do 17ej a kolo wpol siodmej zasypia na noc:eek:W nocy tez ladnie spi:shocked2::shocked2:No ja rozumiem ze spioch ale zeby tak, tfuuuuu zeby nie przechwalic:-D

Iwonko biedna twoja mala mam nadzieje ze szybko sie wykurujecie:tak:
maggie smacznego:-)
Pogoda dzis u nas pod psem w nocy padalo i wialo i teraz tez nie za ciekawie. I pewnie ze spaceru nici.
No mimo wszystko milego dnia:-D
dzis Agusia bedzie miec konsultacje z nefrologiem i zapadnie decyzja co do operacji. Trzymajcie kciuki kobitki:tak:

Dzięki Kasia , smaczne było hehe
Piwonia zdrówka dla malutkiej, dopiero doczytałam bo wcześniej prawie w tej samym czasie napisałyśmy posta i mi umknęło :tak:
Trzymam mocno kciuki za Agę :tak:

u mnie podjazd robią przed domem nowy i chodnik normalnie masakra, nie można wyjść z wóziem bo tak rozkopane :wściekła/y: i to już kilka dni, jeszcze dwa dni temu dało radę normalnie przejechać ale teraz to już błoto po pachi a oni się nie kwapią z robotą i tak na całej ulicy

Witam kochane moje:)

Ja sie szybciutko witam i spadam,ecimy na szczepienie. Zamelduje sie popołudniu i skrobne wiecej. Nti zdrowa i to najwazniejsze. Ciekawe jak po szczepiące sie bedzie czula...

Trzymam moooooocno kciuki za Age i Maciusia:). Bedzie dobrze Musi być!

Ach! No i ucalowania i duzo zdrówka dla chorowitków Małych i Duzych:)

Witam i zmykam bo dziś czekamy na kupę. To już 4 dzień. Mała nie do wytrzymania. Miłego dnia
Trzymam kciuki za Agę i Maciusia
Za wszystkie chorowitki!
Buźka

Witam i zmykam bo dziś czekamy na kupę. To już 4 dzień. Mała nie do wytrzymania. Miłego dnia
Trzymam kciuki za Agę i Maciusia
Za wszystkie chorowitki!
Buźka

a próbowałaś kiedyś podać małej wode koperkową?może od czasu do czasu była by skutecznym lekarstwem na kupkę
moja hrabianka właśnie wstała i teraz sie bawi,a ja ide poogarniac co nieco

reklama
Hej dziewczyny!!
Ja też będę mocno zaciskać kciuki za Agusie i Maciusia!
Iwonko dużo zdrówka dla Was!
Efe ja to już od wczoraj czekam na kupke bo myślałam że będzie a nie robił od poniedziałku znowu będzie taka duża że się okupa po pachy:eek:
U nas brzydko coś pada i wieje brrrr dziś nie wychodze ....
A mały już śpi prawie 3 godziny!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale będzie krzyk o papu jak wstanie:tak:

Do góry