reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam czwartkowo
z deczka sie nie wyspałam,ale nie przez malutką,wrryy
jedno dziecie do kina dzisiaj wysłałam pierwszy raz,a druga musi sie uczyć
pogoda jak na razie w miare,ale chyba dzisiaj tez w domku posiedzimy,a jutro mamy iść do lekarza i dobrze,bo mała nadal furka i psika strasznie

reklama
Hej.
A ja od wczoraj walcze z nawalem:szok:Nie wiem skad ta nadprodukcja, a Miłosz w nocy dzis 8godz przespal:szok: i musialam go obudzic na jedzenie bo myslalm ze mi ()() eksploduja:-D:-DEfekt oczywiscie ze mam zastoj maly do sciagniecia przez mojego ssaczka. Ostanio nie wiem co z nim ale ciagle spi:eek::eek:Rano wstaje o wpol osmej zasypia kolo 9ej. Potem potrafi spac nawet o 13ej:laugh2::laugh2:Dwie godzinki sie bawi i zasypia kolo 15ej do 17ej a kolo wpol siodmej zasypia na noc:eek:W nocy tez ladnie spi:shocked2::shocked2:No ja rozumiem ze spioch ale zeby tak, tfuuuuu zeby nie przechwalic:-D

Iwonko biedna twoja mala mam nadzieje ze szybko sie wykurujecie:tak:
maggie smacznego:-)
Pogoda dzis u nas pod psem w nocy padalo i wialo i teraz tez nie za ciekawie. I pewnie ze spaceru nici.
No mimo wszystko milego dnia:-D
dzis Agusia bedzie miec konsultacje z nefrologiem i zapadnie decyzja co do operacji. Trzymajcie kciuki kobitki:tak:

Dzięki Kasia , smaczne było hehe
Piwonia zdrówka dla malutkiej, dopiero doczytałam bo wcześniej prawie w tej samym czasie napisałyśmy posta i mi umknęło :tak:
Trzymam mocno kciuki za Agę :tak:

u mnie podjazd robią przed domem nowy i chodnik normalnie masakra, nie można wyjść z wóziem bo tak rozkopane :wściekła/y: i to już kilka dni, jeszcze dwa dni temu dało radę normalnie przejechać ale teraz to już błoto po pachi a oni się nie kwapią z robotą i tak na całej ulicy

Witam kochane moje:)

Ja sie szybciutko witam i spadam,ecimy na szczepienie. Zamelduje sie popołudniu i skrobne wiecej. Nti zdrowa i to najwazniejsze. Ciekawe jak po szczepiące sie bedzie czula...

Trzymam moooooocno kciuki za Age i Maciusia:). Bedzie dobrze Musi być!

Ach! No i ucalowania i duzo zdrówka dla chorowitków Małych i Duzych:)

Witam i zmykam bo dziś czekamy na kupę. To już 4 dzień. Mała nie do wytrzymania. Miłego dnia
Trzymam kciuki za Agę i Maciusia
Za wszystkie chorowitki!
Buźka

Witam i zmykam bo dziś czekamy na kupę. To już 4 dzień. Mała nie do wytrzymania. Miłego dnia
Trzymam kciuki za Agę i Maciusia
Za wszystkie chorowitki!
Buźka

a próbowałaś kiedyś podać małej wode koperkową?może od czasu do czasu była by skutecznym lekarstwem na kupkę
moja hrabianka właśnie wstała i teraz sie bawi,a ja ide poogarniac co nieco

reklama
Hej dziewczyny!!
Ja też będę mocno zaciskać kciuki za Agusie i Maciusia!
Iwonko dużo zdrówka dla Was!
Efe ja to już od wczoraj czekam na kupke bo myślałam że będzie a nie robił od poniedziałku znowu będzie taka duża że się okupa po pachy:eek:
U nas brzydko coś pada i wieje brrrr dziś nie wychodze ....
A mały już śpi prawie 3 godziny!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale będzie krzyk o papu jak wstanie:tak:

Do góry