reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam.
U Nas tak sobie bo ja sie przeziebiłam a Veronice ząbkowanie sie zaczeło na dobre.Tylko jakos tak dziwnie jej te zęby zaczynają rosnąc bo wyczułam górne 3 lub 4.Z tego co wiem to dziecom najpierw jedynki wychdza:dry:.Dałam jaj syropek przeciwbólowy i pierwszy raz od tygodnia dziecko mi pieknie spi w ciągu dnia.Bo wczesniej myslałam ze po prostu sie maruda zrobiła a ją biedną dziąsełka bolały:-(.
Buziaki i miłej niedzieli.

witam:-)
u nas lepiej, tzn malutkiej nosek się goi i opuchlizna schodzi i wyłania się wielki strupek, zrobiła się bardzo niespokojna i płacze przy gwałtownych ruchach i najlepiej czuje się na rękach, pewnie czuje się wtedy bezpieczna.
ja natomiast mało sypiam, nie mogę zasnąć a jak juz zapadam w sen to jakies koszmary mi się śnią, popijam melise.

Motyl mojej starszej córce najpierw wyszły cztery dwójki a potem jedynki:-)

Daria to dobrze,ze małej już lepiej, jeszcze troszke i mała zapomni o wypadku i nie bedzie taka niespokojna, zyczę dużo zdrówka :)

Miłej niedzieli :)

Witam się :)
U nas pogoda do d..., nie było dziś spacerka. Mała poszła spać dopiero o 14 :( więc cały ranek chciała się bawić. Teraz dopiero mam chwilkę na odpoczynek ....

Majaam ciesze się że ślimaczek się Piotrusiwi podoba :)))
Sempe cieszę się, że Alicji już lepiej, a jak zapomni to znów będzie spokojna. Przerabiałam to tydzień temu z moją :))).

Efe współczuje.

I ja zajrzałam na chwilkę po obiadku. Mała mi drzemie to postaram się nadrobić zaległości. Spokojnej niedzieli laski życzę!

Sempe fajnie że już lepiej z małą. Oby szybko zapomniała.
Deli my dziś pomimo pogody wyszliśmy i mała po raz pierwszy popłakiwała na spacerze:(
Mnie promocja w Rossmanie ominęła niestety :(

Ostatnia edycja:
Hej! My dziś chrzciliśmy Antka - niestety nie mogę powiedzieć, żeby był grzeczny w kościele :sorry: Teraz cała rodzinka śpi a ja czekam żeby wstawić kolejną (już nie wiem, którą zmywarkę) i idę spać - bo wczoraj do późna było szykowanie a dziś tez nerwowo - bo nasza mała najbliższa rodzinka to 20 osób więc się trochę narobiłam - tylko cholera ciasta mi nie wyszły..

SEMPE cieszę się, że z Alicją lepiej - myślę o Was ciepło.

A napisałam coś na T.

witam dziewczyny

bylismy z krotka wizyta u znajomych dzis i odkad wrocilismy do domu Adas zachowuje sie nienormalnie jak na niego- plakal przy cycu zamiast jesc a byla juz pora karmienia a potem plakal coraz bardziej i bardziej, czy w lozeczku czy na rekach tylko w czasie kapieli spokoj..teraz zasnal mi na rekach i lezy kolo mnie biedaczek
nie wiem czy z przemeczenia to bylo czy kolki czy przezywa wizyte, a moze go cos bolalo
najgorsze ze nie jadl juz 4 godziny a normalnie co 2 obowiazkowo

w kazdym razie dziewczyny ktorych dzieci mialy kolki- podziwiam was i chyle czola- wiem ze nie dalabym rady psychicznie:-(

SEMPE- ciesze sie ze juz sie zaczal nosek goic, z czasem Alicja zapomni co sie stalo:tak: mam nadzieje ze Ty tez przestaniesz sie zadreczac

MJU- no i chrzciny zaliczone:tak: podobal sie frak Antkowy?

DELI- u nas pogoda tez taka sobie, bylam wczoraj na 15 minutowym spacerze w nosidelku, ale to nie to samo co w wozku- najgorsze ze coraz gorzej z pogoda bedzie- nie wiem co ja bede w domu robic:no:

dobranoc lasencje

ja tak na biegu sie witam.pogoda znowu wiosenna (gdyby nie chlodne powietrze to jak w kwietniu normalnie bylo:-))spacerki 2 zaliczone-po katarku sladu nie ma wiec juz mozna bylo pospacerkowac:tak::-Di uciekam bo obiecalam mojemu ze pierogow nalepie- i pewnie do 2 w nocy bede stac w kuchni:sorry::confused2:

reklama
Dobra Dziewczyny zmykam bo padam na twarz :)

MEWA fraczek zrobił furorę ;-) ANTEK jak dla mnie wyglądał rewelacyjnie (no ale ja w tym temacie to obiektywna nie jestem) na T wkleiłam zdjęcia :) A no śmiać mi się chciało przy każdym karmieniu bo taki Eleganciaro z muszką a ja go do cyca ;))

Do góry