Chogata
Mama Aluni i Dominika
skad ja mam wziasc witamine D jak tu nie jest rekomendowana i koniec, pytalam juz 2 razy o to:-(
witam dziewczyny
KASIA- zdrowia dla mamy, a maz to dlaczego sie obrazil?
moj tez ma focha bo w nocy mu powiedzialam zeby sie wypchal ze swoimi radami
Adas narobil w pieluche i sie rozbudzil i nie moglam go od 3ej uspic a moj sie przebudzil po chyba 2 godzinach moich staran i z tekstem zebym cyca dalawielce obrazony ze nie bylam mila dla niego
faceci
AZOREK- zdrowia zycze, moze jakis oklad goracy na to ucho?
EFE- a to sobie wybrali czas na zmienianie drzwi
taka sobie u mnie pogoda wiec pewnie tylko na szybki spacer w nosidelku sie wybierzemy
poki co Ziziolek raczyl zasnac
Mewa jesli chcesz to podaj dane na pw to ci przesle wit.D bo mam cała fiolke na recepte to kosztowało 4 zł to nie majątek ,a ja nie musze dawać bo mała na mleku modyf. i tym sposobem się zmarnuje;-)
Sempe kurcze współczuje ja kiedyś miałam podobny wypadek tylko syn wiekszy był już chodził sam .Potknął sie na wystającym kamieniu i twarza upadł na półokrągły krawężnik tak ,że wbił mu się tak na wysokości oczy .Zemdlał to było nie daleko szpitala to na piechote poleciałam z tego wszystiego wuzek zostawiałam w parku jakis facet potem go przyprowadzil na pogotwie.Mały miał wstrząs muzgu istłuczony nos właśnie .3 dni w szpitalu spędzilismy najgorszemu wrogowi tego niezycze a teraz to jest potrójnie nostrożna .Trzymaj sie i dbaj o malutką
Ostatnia edycja: