reklama
basia1807
mama trzech skarbów
odpisalam na t
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Czesc dziewczyny! U nas nocka minela bardzo dobrze! Alex jak zjadl o 12 w nocy to pozniej obudzil sie o 8 zjadl i spal do 12! Teraz tez po jedzonku zasnal w wozeczku! Moglo by byc tak czesciej :-)
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Piwonia fajny masz suwaczek

azorek84
mama Amelii 2009
i ja mam chwilke zeby zajzec.wiec sie witam.dzisiaj mielismy gosci -znajomi z dwujka dzieci wiec po wizycie sporo zbierania zabawek bylo

jestem juz padnieta.ja rowniez odpisalam na t.
u nas dzisiaj pogoda znosna byla.troszke wialo ale slonko swiecilo i dzionek taki jakis wiosenny byl
mala dzisiaj juz grzeczna -wczoraj najwyrazniej sie wykrzyczala
:-) pozdrowki i milej niedzieli zycze (znikam spac bo wykonczona jestem
)

u nas dzisiaj pogoda znosna byla.troszke wialo ale slonko swiecilo i dzionek taki jakis wiosenny byl

majaam
majaam
Witam
U nas druga z rzędu znośna nocka i budzenie w podobnych godzinach, Młody spał ładnie tylko ja jak zając pod miedzą czuwałam, bo do tej pory różnie bywało.
Chyba będę mogła oglądać wieczorkiem tv - Pietruszka zasypia ok 20.
Dziś jak zwykle w niedzielę do dziadków, więc 2 spacerki zaliczymy, bez względu na pogodę.
U nas druga z rzędu znośna nocka i budzenie w podobnych godzinach, Młody spał ładnie tylko ja jak zając pod miedzą czuwałam, bo do tej pory różnie bywało.
Chyba będę mogła oglądać wieczorkiem tv - Pietruszka zasypia ok 20.
Dziś jak zwykle w niedzielę do dziadków, więc 2 spacerki zaliczymy, bez względu na pogodę.
reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!!!
Miłej niedzieli życzę!!!:-)
Miłej niedzieli życzę!!!:-)
Podziel się: