reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Kasiu współczuje i zdrówka dla mamusi ,a mąz się odobrazi z czasem tak to już z nimi jest;-)
Agusia zdrówka dla Maciusia matko ta to sie naje stresu:-)
Chogata mam go gdzies zobaczymy jak sie odbrazi jak ja przez kilka dni nie odbiore telefonu jak bedzie spiewal:dry::dry:

reklama
Witam....
Widze ze Agus ma dzis urodzinki...wiec samych dobrych wiesci zycze,i duzo pociechy z dzieciaczkow oraz samych slonecznych dni w zyciu i usmiechu od ucha do ucha....!!!:-)

U mnie dzis tez sloneczny dzionek....a Karola zaspala sie i spi juz 2 godz.:szok:
Ciekawe czy teraz na dworze bedzie spac,czy rozrabiac....he,he...:-D
W nocy juz jej sie sen unormowal,zasypia ok.20-21 , potem pobodka 1-2 , i spi az do 6-7...wiec jak dla mnie moze juz tak zostac...he,he....:tak:
Gosia dzis w domku zostala,bo cos kaszle,mam nadzieje ze przejdzie :sorry2:...i ze Karolina sie nie zarazi...tfu,tfu....:sorry:
Milego dnia zycze...

Witam i ja.
Kasiu zdrowka dla mamy zycze.
Agusia wszystkiego co naj i spelnienia marzen i duuuuuuzo zdrowka dla maluszka:tak::-)
U nas ostatnio zebralo sie przeziebienie Amelki i skok rozwojowy ehhh jeden dzien mam spokoju to drugi nadrabia:zawstydzona/y::sorry2:ja do tego mam nadal goraczke,zatoki bola jak .....:wściekła/y:i do tego od wczoraj ucho wrrrrrr ja juz chce byc zdrowa:wściekła/y::wściekła/y:jeszcze sie tak skonczy ze w pon polece do lekarza po antybiotyk na to ucho....:zawstydzona/y::-:)no: moze znacie jakies domowe sposoby zeby sie jednak zapalenie nie rozwinelo w uszku???

wszystkim zycze milego dzionka i lece bo Amelek syrenke wlaczyla ;-):-D

he u nas jakos leci:-D
ja czuje sie duzo lepiej po antybiotyku:-D:-D:-D
ale kreci mi sie w glowie... anemi nie mam:dry:

Agus duzo szczescia i zdrowka dla Maciusia:-D:-D:-D

KAsiu super ze przechodzi... a mezowi przejdzie.... nam tez pomaga jek sie do siebie nie poodzywamy:-D:-D:-D:-D

najpierw sie skasowal a teraz wyskoczyl dwa razy... co za komp

Acha i do Angielskich dziewczyn, dostałam dla Jagódki wit. D3, bo ma miękką kość potylicy.

skad ja mam wziasc witamine D jak tu nie jest rekomendowana i koniec, pytalam juz 2 razy o to:-(

witam dziewczyny

KASIA- zdrowia dla mamy, a maz to dlaczego sie obrazil?
moj tez ma focha bo w nocy mu powiedzialam zeby sie wypchal ze swoimi radami
Adas narobil w pieluche i sie rozbudzil i nie moglam go od 3ej uspic a moj sie przebudzil po chyba 2 godzinach moich staran i z tekstem zebym cyca dala:wściekła/y: wielce obrazony ze nie bylam mila dla niego
faceci

AZOREK- zdrowia zycze, moze jakis oklad goracy na to ucho?
EFE- a to sobie wybrali czas na zmienianie drzwi:dry:

taka sobie u mnie pogoda wiec pewnie tylko na szybki spacer w nosidelku sie wybierzemy
poki co Ziziolek raczyl zasnac

dziewczyny jestem w rozsypce, jestem zła na siebie zrobiłam krzywde mojej córeczce, do tej pory nie mogę się pozbierac i szybko nie dojdę do siebie.
rano byłam w przychodni na kontroli Alicja swietnie się miała, wazy 5750 skóra się poprawiła i to zapewne za sprawą mojej diety, szczęśliwa wracałam do domu.
we wózku mam torbę w której noszę Małą i tuż przed drzwiami 1 uchwyt wyślizgnął mi się!!!! I Mała wypadła mi z wysokosci 1,5m na schody!!!!!!!!!!!!!!! widok okropny i wielki krzyk Małej, byłam w takim szoku Mała bladosina krew z nosa, krew z buzi, taxi i do szpitala, krzyk i płacz Malutkiej doprowadzal mnie do obłędu.
Pan doktor stwiedził ze ma zbity nosek, nosek to jedna wielka ranka a w krew z buzi okazała się krewką z wewnętrznej wargi. na pół czole ma guza. upadła na wycieraczke i była w kombinezonku w czapce i to z amortyzowało upadek na twarz
o 19 mam jechać na kontrole do szpitala, mam ją obserwować.
Pan doktor powiedział ze się zdarza czasami tak.
winie się i jeszcze raz winię się co ze mnie za matka!
siedze teraz przy niej i uwazam by nie dotykała się w nosek bo wtedy strasznie płacze z bólu.
idę się modlić do Boga za Alicję i i wszystkie dzieci cierpiące

Sempe- tak jak powiedzila doktorka, wypadki sie zdarzaja,
nie zadreczaj sie przeciez w szpitalu stwierdzili zbity nosek tylko- do wesela sie zagoi
napewno wszystko bedzie dobrze- kombinezonek zaamortyzowal upadek

reklama
Och Sempe strasznie mi przykro, mam nadzieje ze malutkiej nic nie bedzie. Ale przeciez tego nie chcialas nie obwiniaj sie to byl wypadek, przypadek losu, widzisz ja rano tez mialam taki maly wypadek z Miloszkiem ze mati stuknal go zabawka w glowke, miloszek bardzo sie wystraszyl i bardzo plakal. I tez sie obwiniam ze go nie dopilnowalam ale przeciez tego nie chcialam, bede teraz pilnoiwac ze zdwojona uwaga. I ty napewno tez. trzymam kciuki za malutka napewno bedzie wszystko w porzadku. Ucaluj mala od ciotki

Do góry