reklama
andariel
mama super dwójki :]
ja tylko na szybko daję znać, że żyjemy - jutro napiszę co i jak, paaaaaaaaaaaaaa!
megaczka
Fanka BB :)
u nas tez wszystko ok
trzymam kciuki za Maciusia

oj szkoda ze mam tak daleko do Rossmana...
Kasiu współczuje i mam nadzieje że szybko ci sie poprawi z (.)(.)
pogoda kiepska, jak nie pada to Mała śpi a jak wyjdziemy to oczywiście leje i wietrzycho straszne ale i tak godzinke spacerujemy
. Ja przewaznie wracam mokra i zmarznięta a Julka jest w wozeczku suchutka i cieplutka :-). Zamowilam juz kombinezon i mam nadzieje ze szybko przyjdzie bo jeszcze troche i na kurteczke będzie za zimno. I czape tez już używamy cieplejszą 
a dziś cos miałam dobry humorek, sama nie wiem dlaczego
Może dlatego że Juleczka była super grzeczniutka, stale się usmiechała do rodziców i zabawek a mi się tak ciepło na serduszku robiło :-)
trzymam kciuki za Maciusia

oj szkoda ze mam tak daleko do Rossmana...
Kasiu współczuje i mam nadzieje że szybko ci sie poprawi z (.)(.)
pogoda kiepska, jak nie pada to Mała śpi a jak wyjdziemy to oczywiście leje i wietrzycho straszne ale i tak godzinke spacerujemy

a dziś cos miałam dobry humorek, sama nie wiem dlaczego

Może dlatego że Juleczka była super grzeczniutka, stale się usmiechała do rodziców i zabawek a mi się tak ciepło na serduszku robiło :-)
właśnie, właśnie - sie zastanawiałam co tak nie bazgrzesz ostatnio na BB, mam nadz. ze wsio oki;-)ja tylko na szybko daję znać, że żyjemy - jutro napiszę co i jak, paaaaaaaaaaaaaa!
a my jeszcze nie śpimy, nie płaczemy ale tez nie spimy

Hej!
Kciuki zaciśnięte.
Oj PIWONIA... mam nadzieję, ze się wykurujecie - ale może to i lepiej. ja z Antkiem byłam na szczepieniu w czwartek a w sobotę go rozłożyło i 2 tyg leczenia a on i tak nadal chrumka :-(
ale my zdrowi,tylko w przyvhodni epidemia i nie szczepią
no dokładnie,a to nasze pierwsze dopiero szczepienieA to nie fajnie![]()
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Witam!
Małą uspałam to mam chwilkę na kawkę i was.
Obowiązkowo kciuki trzymam za Maciusia od wczoraj!
Kasiu współczuje zapalenia. Mnie też coś kanalik w jednej piersi poszczypuje. Mam nadzieję, że się nic nie przytkało. Daje małej ją dłużej possać. Choć babka od laktacji ze szpitala po porodzie stwierdziła że mam piersi w których nie będą się robiły zastoje i co za tym idzie zapalenia. Muszę uważać żeby mnie właśnie nie przewiało. A to trudne jak się chodzi w za małych stanikach i część piersi zawsze jest "na wierzchu"
Deli narobiłaś mi ochoty na tą promocje. Ciekawe czy w Rossmanie u nas jeszcze będą te ślimaczki. Ja do przyszłego tygodnia nie sprawdzę bo jutro remont w domu więc weekend sprzątania mnie czeka :-(
Piwonia tobie i Alicji cały czas pod górkę z tym szczepieniem. Nie możesz jakoś poprosić żeby pielęgniarka przyszła do domu? W końcu ile będziecie czekać?
Małą uspałam to mam chwilkę na kawkę i was.
Obowiązkowo kciuki trzymam za Maciusia od wczoraj!
Kasiu współczuje zapalenia. Mnie też coś kanalik w jednej piersi poszczypuje. Mam nadzieję, że się nic nie przytkało. Daje małej ją dłużej possać. Choć babka od laktacji ze szpitala po porodzie stwierdziła że mam piersi w których nie będą się robiły zastoje i co za tym idzie zapalenia. Muszę uważać żeby mnie właśnie nie przewiało. A to trudne jak się chodzi w za małych stanikach i część piersi zawsze jest "na wierzchu"

Deli narobiłaś mi ochoty na tą promocje. Ciekawe czy w Rossmanie u nas jeszcze będą te ślimaczki. Ja do przyszłego tygodnia nie sprawdzę bo jutro remont w domu więc weekend sprzątania mnie czeka :-(
Piwonia tobie i Alicji cały czas pod górkę z tym szczepieniem. Nie możesz jakoś poprosić żeby pielęgniarka przyszła do domu? W końcu ile będziecie czekać?
Podziel się: