reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam się,

Trzymam kciuki oby wszystko było dobrze u Maciusia.

My dzisiaj z Madzią idziemy na kolejne szczepienie. Po ostatnim nawet gorączki nie miała i w ogóle zachowywała się jakby nic się nie stało. Jestem ciekawa czy teraz też tak będzie. Trzymajcie kciuki :tak:

Efe ja czytałam w ciąży że można w taki mróz z maluszkiem wychodzić tylko na krócej, albo też otworzyć okno i w wózeczku postawić, ubrać jak na spacer i niech się wietrzy.
Jak sobie pomyśle o śniegu i mrozach to mi się odechciewa,strasznie nie lubię zimy. Dłużej będziemy maluszki ubierać niż spacerować :-)

reklama
Witam sie z rana
Aga trzymam kciuki z Maciusia:-)
A u mnie w chacie 17 stopni:szok: kaloryfery nie grzeja a w spółdzielni powiedzieli ,ze miedzy 13 a 16 dopiero ktos przyjdzie ludzie pochlastac sie idzie:wściekła/y:ja jutro starszaka szczepie i małza na grypsko zobaczymy czy beda mniej chorowali:confused:
Dziewczyny któras uzywa nawizacza powietrza? Chodzi u was cała noc czy jak?

Chogata-my uzywamy.kupilismy taki z Aventu i przy nim jest termometr i pokazuje tez nawilzenie powietrza.w pokoju 4-5m wystarczaja 2h nawilzania i utrzymuje sie tak do 6-8h:tak:
dziendobry tak w ogole.Amelka wlasnie cisnie kupalka to mam momencik:-Ddzisiaj juz troszke lepiej sniadanko poszlo-bez placzu.zobaczymy jak bedzie dalej w ciagu dnia.maz wczoraj chcial Amelke Vickiem smarowac:szok::szok::szok:myslalam ze zejde-dobrze ze zanim ja nasmarowal to sie zapytal jaka iloscia moze smarowac:no::szok::szok::szok::szok:rany faceci nawet ulotek od lekow czytac nie potrafia??!!
znikam bo kupka juz mala gniecie.milego dnia i zdrowka wszystkim zycze.:tak:

hej dziewczyny:-D:-D:-D
mala dala sie mamie wyspac.... okolo 5 maz wzial ja do lozka bo lakala i zasnela z nami na 2 godziny:-D:-D:-D
ja nie wiem czy dzisiaj wyjde... po wczorajszym mrozie to mi sie nie chce:dry::dry::dry:
myslalam ze mio glowa odpadnie tak wialo:dry::dry::dry::dry:
a mala zakopana w wozeczku i sobie smacznie spala:-D:-D:-D:-D
szwagierka przyniosla mi spodnie do poszerzenia tyl;ko ze teraz ja z m wchodze w jedna nogawke a poazniej:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:wec mam dzis dzien przy maszynie:cool2:

Cześć dziewczyny

Za Maciusia kciuki od rana zaciśnięte :tak:

My dziś po kontroli bioderkowej, wszystko ok tylko jeszcze przez miesiąc profilaktycznie mamy szeroko pieluchować;-) Była już również pielęgniarka środowiskowa i wizyta wyglądała bardzo podobnie jak położnej. Bardzo fajna starsza pani, pytałam ją po co są te wizyty a ona na to że musi sprawdzić czy jakaś rodzina nie potrzebuje pomocy. Są mamy, które sobie nie radzą z dzieckiem lub sytuacja ekonomiczna jest bardzo kiepska i trzeba taką rodzinę obserwować i pomóc w miarę możliwości.:tak:

A za oknem szaro buro i zimno :no:

Witam się popołudniowo :)))
Czy już wiadomo co u Maciusia?

My też byłyśmy dziś na spacerku godzinnym, bo zimnica. Oli cały spacer przespała, a potem i w domu w wózku jeszcze spała :))). Zrobiłam obiad i sałatkę w tym czasie. Potem Oli leżała na macie godzinę SZOK i teraz słodko śpi, bo się zmęczyła :))).

Dziś Mała ma równe 3 miesiące :))))))))))). Jak ten czas leci...
Jak tatuś wróci jedziemy po kombinezon, bo coraz większe mrozy, a moja mała w kurteczce śmiga jesiennej. Na razie jej jeszcze ciepło, ale z dnia na dzień coraz zimniej więc trzeba już kupić.

Idę odpocząć. Mała śpi to mama też się położy :))).

widze ze mrozy w PL,
co by o UK nie mowic ale raczej temperatury ponizej zera to rzadkosc z czego sie ciesze:tak:

zauwazylam ze obojetnie czy kapiemy Adaska o 6ej czy o 22ej zawsze po kapaniu i karmieniu krotkim zasypia gleboko
chyba mu przesune na wczesniej w takim razie ta kapiel:sorry:

chyba rzeczywiscie juz wszystkie mamuski spicie pod cieplymi koldrami wiec
i ja mowie dobranoc na ogolnym:tak:

ciekawe jak tam Macius?...

reklama
hejka
wpadlam sie przywitac
my dzis z Mayka ze szpitala wyszlysmy bo znowu cos z nerkami miala....zrobili nam usg ale musimy czekac na wyniki wrrrr....
pozdrawiam wszystkie
nie zdaze nadrobic zaleglosci niestety.....przeczytalam ze cos z Maciusiem ale nie wiem o co chodzi niestety.....

Do góry