reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

ja tez sie witam piatkowo:tak:
raczej dolaczam do grona wyspanych mam, jak zwykle okolo 3 wstalam na karmienie a potem znowu do 7 spanie bylo
potem moje sniadanie i sniadanie Adasia i znow spanie, z lozka do Was pisze ale trzeba sie w koncu ruszyc

pogoda widze taka sobie, ale deszcz mi juz nie straszny bo doszlo nosidelko, wiec parasol w reke wezme i krotki spacer zalicze jak by co

Natt- u nas kapiel to raczej przyjemnosc dla Adasia, juz sie rozochocil i nozkami wierzga w wodzie, i nawet na reczniku nie placze

reklama
Dziewczyny, dzieki za zdanie raportu z waszych kąpielowych doświadczeń. Widze,ze Nati nie jest takim totalnym odmieńcem,aczkolwiek wiwkszosc waszych Bąbelków lubi wode...no coz musze poczekac moze i moja w koncu polubi.

całujemy wszystkie forumowe ciocie:)

my też juz po spacerku, wiało strasznie ale musiałam iść na poczte i zakupy więc trzeba było sie zmobilizować. Mała nadal śpi w wózku, przymajmniej zjem ciepły obiad dzisiaj :tak: co osttanio rzadko mi sie zdarza :dry:

a kapiel Julka lubi, wyczuliśmy juz jaka temperatura wody najbardziej jej pasuje i nie może być łodna ani zmęczona bo wtedy jest krzyk w wanience

Mewa jak sie sprawdza nosidełko? Moze jakąś fotke wkleisz??

Amelka wczoraj zaliczyla pierwszy spacerek w nosidelku-na poczatku jak ja wkladalismy to byl placz ogromny ale po chwili sie uspokoila i nawet zasnela twardo hehehe jak ja wnieslismy do domu to sie nawet przywyciaganiu z nosidelka i rozbieraniu nie obudzila:szok::tak::-D:-D:-Dmyslalam ze "na stojaco" nie zasnie a tu taka niespodzianka-chyba swieze powietrze i ogrom doznan ja tak uspily:-)
a wlasnie jest pora karmienia a moj skarbek slodko zasnal:eek:pewnie wstanie za ok godzinke z placzem ze mleczko na juz ma byc hehehe
a u nas wiatr sie nasilil mam nadzieje ze przez noc sie wywieje bo jutro chcialam sie przejsc do pracy pogadac z menagerem:sorry:

Mewa jak sie sprawdza nosidełko? Moze jakąś fotke wkleisz??

wkleje na wyprawki zeby tu nie mieszac:tak:

udalo sie wyjsc na spacer normalnie w wozeczku- nawet slonecznie bylo, tyle ze zimno
Adas grzeczny byl dzis i na brzuszku nawet polezal bez zanoszenia sie placzem:tak:
glowke jednak podnosi ciagle z trudem,i na chwilke tylko
zaluje ze wczesniej czesciej go nie dawalam

A teraz mi zasnal przy piersi a pociagnal tylko z piec minut:dry:

Moj juz od gierki odciagnac sie nie da wiec jakis film mi zostal jedynie...

Mowiac szczerze juz znuzona jestem ta rutyna codzienna mimo ze Adasia uwielbiam
Poszlabym na jakas ostra impreze sie odreagowac;-)

Mewa ja tez bym sobie poszla gdzies sie zabawic ale z drugiej strony to nie mam ochoty zostawiac Alexa z nikim innym chociaz na pare godzin:eek: to chore- wiem ale jakos nie moge!! Mojej mamie by mogla zostawic ale jej tu niema:-( Tylko mezowi tu ufam ale niechcem wychodzic bez niego! To wlasnie z nim chcialabym zaszalec;-)

Olenka- ja to nawet jak bym chciala to nie mam z kim zostawic mojego Mlekopijce;-)

Deli- no bawi sie Adas swoimi raczkami, a to sie zapatrzy szczegolnie jak karmie piersia, zezuje na raczki , paluszki sobie oglada po kolei, raczki tez sklada
ale tez zaczyna lapac male rzeczy i chyba nieprzypadkowo z tego co zauwazylam
chyba to mozna zaliczyc do zabaw?

reklama
Do góry