reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Moja mala albo ma skok rozwojowy albo przestawia sie znowu na wieksza porcje mleka....bo jadla dzisiaj tak,ze az sie pogubilam...co godzine,dwie i rozne ilosci do tego ryczy ciagle.Po kompanku teraz przysnela...nie wiem kiedy bedzie chciala jesc...az sie nocy boje.

Chcialabym powiedziec dobranoc ale musze czekac az moja ksiezniczka zechce zjesc kolacje;-) wiec poczytam co u Was na innych watkach.

reklama
Dzień dober :-)
Kurcze ja dziś znowu z rańca pobudka, dziś o 5, jedzenie, drzemka do 5:40 i zabawa.... a w nocy o 23 i o 3 karmienie, nie narzekam ale TAK BYM CHCIAŁA PRZESPAĆ CHOCIAŻ JEDNĄ NOC :-D .
NO i uciekam bo karuzelka się nudzić zaczyna i krzyki na miśki :-)

witam z rana,super,że juz piąteczek jest i dwa dni bede miałą luźniejsze
maggie doczekasz sie przespanej nocki nie martw sie,ja tez wstaje jeszcze,ale jak wezmę mała do siebie to razem juz śpimy do rana

Witam sie z rana ja cos dzis nie w humorze .Dziewczyny spac cos nie moge jestem zmęczona ,cały dzień chodze jak lunatyk oczka tylko szpareczki a jak kłade się do łóżka to robią sie 5 zł normalnie nie wiem co jest.Cos strasznego a dzieckiem zając sie trzeba:-:)-:)-(

hej dziewczyny:-D:-D:-D

dziekuje bardzo za zyczenia:-D:-D:-D:-D

masakra starsza wstala ano i sie pozygala... mnie od wcoraj ab boli... nie umie sie wyproznic:eek::dry:
normalnie jak ja mam gdzies jechac to zawsze sie cos dzieje...:dry::dry::dry:

Kasiu dziekuje teraz zauwazylam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tatusiaowi pokazywalam jak zabki sylwi wychodzily:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale jaja:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Za mna tez ciezka noc...moje dziecko pierwszy raz daje mi popalic.
Jak ja wczoraj o 23:30 polozylam to obudzila sie o 1 pozniej o 2:30 o 4:30zjadla to myslalam,ze pospi chociaz do osmej,ale gdzie tam...juz o 6:30 sie krecila o 7 ryk to dalam jej butle ale zjadla tylko 30 ml.Pokimala do osmej i znowu ja slysze...:confused:

Witam sie i ja...u mnie znow deszcz kropi :wściekła/y:
Dzis pospalam ciut dluzej niz ostatnio,bo az do 6 ...he,he...Karola wstala,zjadla , kopsko takie uwalila,ze jak by nie 3 pampersy(ciut za duze jeszcze)to kopa po pachy by wyplynela....:-D:-D:-D.

Moja mala albo ma skok rozwojowy albo przestawia sie znowu na wieksza porcje mleka....bo jadla dzisiaj tak,ze az sie pogubilam...co godzine,dwie i rozne ilosci do tego ryczy ciagle.Po kompanku teraz przysnela...nie wiem kiedy bedzie chciala jesc...az sie nocy boje.

Jestem Jolka,moja dokladnie to samo wczoraj robila,a dzien wczesniej znowu,to jadla jak niejadek,co 4-5 godzin az myslalam ze chora jakas....ciekawe jaki dzis apetyt bedzie...ehh....:sorry:

Witam sie z rana ja cos dzis nie w humorze .Dziewczyny spac cos nie moge jestem zmęczona ,cały dzień chodze jak lunatyk oczka tylko szpareczki a jak kłade się do łóżka to robią sie 5 zł normalnie nie wiem co jest.Cos strasznego a dzieckiem zając sie trzeba:-:)-:)-(
Kurcze no to nie dobrze ze spac nie mozesz.....trzymaj sie jakos,moze to na ta pogode bylejaka....moze dzis bedzie lepiej...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam w piątkowy poranek:)
U nas spokojnie. Nati teraz śpi. W nocy budzi się już z reguły tylko raz.,tak koło 4.00. Wtedy ja karmie,przewijam i dalej lulu:). Zauważylam,że Nati choć bardzo nie lubi kąpieli,to po nich jest bardzo spokojniutka i ładnie śpi. Oczywiscie najpierw jest cycuś:),ale potem śpi jak susełek. Jak kilka razy zdarzylo sie ,ze jej odpuściliśmy kąpanie,to była taka marudna,ze hej. Tak więc lubi nie lubi kąpana jest codziennie:).

A jak wasze dzieciaczki,lubą sie kapać czy płaczą??? Macie jakieś metody na taki placz podczas kąpieli. Ja Nati kąpałam juz nawet w ręczniku( tak jak Zawitkowski sugeruje),ale tez placze. Teraz nie stosuje sztuczek,tylko kąpie jajak najszybciej i zeby jak najkrocej sie stresowala...

Buźki dla wszystkich Maluszków i Mamuś

:-)witam
Moja jeszczce spi a karmiłam ją o 5.30:szok:
w domu wszystko porobione i ok 11.00 na cmentarz jedziemy.

Natt moja Alicja to uwielbia się kąpać! usmiecha się i chlapie nóżkami na około od początku tak się zachowywała ale moja starsza córeczka to plakała podczas kąpieli do 4miesiaca i też kąpiel trwała 3min by oszczędzic jej stresu a potem jak ręką odjął:-)

reklama
:-)witam
Moja jeszczce spi a karmiłam ją o 5.30:szok:
w domu wszystko porobione i ok 11.00 na cmentarz jedziemy.

Natt moja Alicja to uwielbia się kąpać! usmiecha się i chlapie nóżkami na około od początku tak się zachowywała ale moja starsza córeczka to plakała podczas kąpieli do 4miesiaca i też kąpiel trwała 3min by oszczędzic jej stresu a potem jak ręką odjął:-)

moja podobnie uwielbia sie kąpać,uśmiecha sie wtedy i widać,ze jej sie podoba,ale ma tez taki dzień czasami,że trzeba szybko wykąpać,ale ogólnie bardzo zadowolona jest z kąpieli

Do góry