reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

My z Marcelem z rana polegliśmy w łóżku i pospaliśmy jeszcze od 9 z poltorej godzinki :)
Teraz też śpi a ja buszuję po necie zamiast też drzemać, bo jakaś dziś cały dzień ziewająca okropnie jestem, chyba ta pogoda tak działa :/
U mnie też sterta prania i Marcelowego i naszego i nie wiem kiedy to zrobię... Jutro idę na cmentarz i trzeba w domu w końcu porządnie posprzątać bo teście zjada na weekend ;-)
A ja mam takiego lenia... marzy mi się cała noc przespana bez żadnej pobudki... ech.. może za parę miesięcy :-D

reklama
hej dziewczynki:-)
podczytywalam ale nie mialam jak pisac, ciagla walka o pokarm u mnie, Adasia przystawiam i sobie bidulek ssie na dwie piersi przez godzine czasami, no ale z glodu nie placze wiec narazie odzywek nie daje

a poza tym zlota jesien tu panuje wiec na spacerki tez wychodzimy, dzis obydwoje w sweterkach tylko:tak:

AZOREK- widzialam te ciuszki dla Amelki, okazje niezle trafilas, ja tez kupuje wlasnie w ten sposob- raz wylicytowalam z 20 ubranek za 1.20 + 8.00 przesylka- balam sie ze mi nie wysle ale dostalam za dwa dni:tak:niektore nieuzywane nawet

BASIA- udanej rocznicy:-) nam tez wypadla w srodku tygodnia wiec obchodzilismy w sobote i to na ile Adas pozwolil a pozwolil na chinszczyzne

ANN- ale juz duze krolewny masz:tak: a czemu musisz na glowki uwazac?

DELI- ciesze sie ze wszystko wrocilo z Oliwcia do normy:tak:

nie zdaze do wszystkich nawiazac bo Maluszek juz sie znudzil na macie ciagnieciem malpki za ogon- niezly postep bo jeszcze kilka dni temu sie jej bal:happy2:

Buziaczki dziewczyny
I spokojnej nocy wszystkim zycze

Mewa twoj adas to przynajmniej przy Tobie zabawki pacnie a Amelka jak jestem w pokoju to nie dotknie a jak tylko za rog sie schowam to wszystko co pod raczka znajdzie to ciagnie do siebie i do buziuchny pcha hehehe jakas taka wstydliwa jest albo co bo ja nie rozumiem czemu dziecko przy rodzicach boi sie zabawek dotknac hihihi nikt jej nie zabrania przeciez;-):-D

Slyszalam malbertka rano bylo w w tvn. W glowie sie nie miesci, co to za matka ze nie zauwazy ze corka w ciazy jest:eek::eek:
Basiu chyba powinnas troszke zmienic suwaczek z zabkami;-)

Ann to fakt, córcie Ci ładnie rosną :-) podglądam też na NK :-)

a co do tego linku o 14-letniej mamie - normalnie masakra :szok::no: jak 14-letnia dziewczynka mogła sama urodzić, w szkolnej szatni?? nie umiem sobie tego wyobrazić...
...

Marcel już wykąpany, zasnął sobie w łóżeczku sam, więc ja idę zrobić kolację szybko i potem też lulu ;-)
dobranoc sierpniówkom

Wpadlam powiedziec tylko dobranoc,bo szkraby juz moje spia...a ja lece na Londynczykow,juz sie pewnie zaczelo....

Ann,dziewuszki ladnie ci rosna....moja Karolinka tez ma splaszczona glowke ale z tylu,a na boka za nic nie chce,nawet jak spi i ja przekrece to po kilku min.sie budzi i dzrze,jak nie moze sie sama przekrecic...no ale na rekach tez jej przeciez nie bede caly czas nosic...a na brzuszku to tylko pare minut ulezy bez placzu...juz nie wiem co mam robic....:sorry:

a z ta 14-latka to rzeczywiscie jakis schiz....jak to mozliwe ze nikt ciazy nie widzial,no i ze niby jak w tej szatni rodzila to,co nikt nie slyszal?

DOBRANOC!!!:-D:-D:-D

Hej dziewczyny
u mnie znów Karol chory więc mam obu w domku na głowie i generalnie padam na pysk-wczoraj o 20 jak kładłam Karola zasnęłam jak zabita...młody z kolei chyba ma skok rozwojowy ten z jedzeniem bo je co 2h - niby taki kryzys jest ok 3 m-ca ale widać u nas wcześniej chyba bo nie wiem co o tym myśleć...a ja taka głodna ciągle że też chętnie bym co 2h jadłą :)
Mewa- może u was to też to- musi sobie Adaś zadbać o więcej mleczka???? powowdzenia życzę żeby szybko się oprawio i mieszanka została niezużyta niepotrzebna :)

Basiu
- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)

reklama
Do góry