reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Jestem z powrotem. Dostalam zastrzyk przeciwtezcowy:tak:Nic ponadto sie nie dzieje tylko dostalam pocieszenie ze bedzie bolec i to mocno:baffled:
Dzieki dziewczyny czasem trzeba na mnie huknac zebym posluchala;-)

reklama
Motyl czy o te zabawke chodzilo??

FISHER PRICE Activity Center ( Kick and Drive Gym ) (aukcja 330361058281) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic!

Anet trzymam kciuki za twoja siostre. Napewno im sie w koncu uda. Wiara czyni cuda
Sempe nie wiem kiedy dokladnie masz imieniny ale na zas wszystkiego najlepszego

Dokładnie ta tylko ja zapłaciłam o połowe mniej bo była promocja:-)( to znaczy cena wyjciowa była 50 funtów),ale wiem ze inne firmy produkują podobne cuda za niższą cene bo tu sie tez za firme płaci:confused2:.My chcielismy kupic innej firmy ale jak zobaczyłam promocje to kupilismy tą:tak:.

A my dzis cały dzione poza domem:-D,Veronika tylko na jedzonko sie budziła i w sklepie jak hałas był z oczami to nie wiedziała co zrobic bo tyle ciekawych rzeczy do oglądania było:shocked2::-D.
Kasiu to uwazaj teraz na noge i w razie czego to moze riwanol przykładaj:tak:.
Buziaki.

Ostatnia edycja:
no Kasiula dobrze ze byłaś!!!

a ja sama w domu zostałam bo mąż pojechał na impreze do brata co 40 lat konczy, huczna imperza będzie a ja w domu!!! dzwonili czemu mnie nie bedzie...

ale za nim mąz wyszedł to wykąpał dziewczynki zrobił kolację i pozmywał:-) nie będę czekać na niego, czuję ze wróci "zmasakrowany":-D:szok::-p a jutro mamy gosci i kiepsko go widzę;-)

Witam się niedzielnie
Jesteśmy z Oliwią na urlopie w domu... Na razie jeździmy do szpitala co 12 h po antybiotyk, bo podawany ma przez welfron (moje małe biedactwo). Nie wiem czy jeszcze tam wrócimy jak na razie się uspokoiło i czekamy na wyniki badań.
W skrócie - zaczęło się od biegunki (tak jak pisałam na BB) Pojechaliśmy do szpitala, bo Mała mogła się odwodnić (a takie maleństwa odwadniają się nawet w godzinę). Zrobili jej badania itd. po czym dali antybiotyk i pozwolili pojechać do domu. Niestety po 2 dawkach antybiotyku nic się nie poprawiło i ciocia kazała nam wracać. No i już zostałyśmy. Mała dostawała kroplówki i antybiotyki.
Jak na razie na 100% jeszcze nie wiemy przez co ta biegunka, ale możliwe że mała ma alergie na mleczko. Teraz od tygodnia podajemy jej Bebilon Pepti 1 (preparat mlekozastępczy) i biegunki ustały. Jeszcze co najmniej tydzień czasu czekania na wyniki badań :(... Mam cichą nadzieję, że to nie skaza białkowa....

Dziękuje za kciuki i ciepłe słowa w smskach
Mykam do mojej pociechy....

Daria wszystkiego naj naj naj naj
Kasiu dobrze, ze u ciebie oK

No Deli jak dobrze, że już w domku:tak:
Kasiu będziemy hukać na ciebie jak będzie trzeba;-)
Daria wszystkiego naj, naj, naj! Pociechy z rodzinki i szybkiej budowy:-)

A poza tym witam niedzielnie.
Niedługo zbieramy się do rodziców na coniedzielny obiad. Mam nadzieję, że wcześniej uda nam się pospacerować z córeczką, bo wczoraj nie dało rady wyjść przez tą *%&^ pogodę:wściekła/y:

Milej niedzieli życzymy;-)

reklama
oj Deli oby to nie była skaza i żeby malutkiej szybko przeszło,dużo zdrowka dla niej
ja sama w domku moi od godzinki spacerują ,a ja leniu****ę
popołudniu za to wszyscy wybieramy sie na spacerek korzystamy z pogody póki jest
miłej niedzieli dla wszystkich

Do góry