reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam sobotnio!
O pogodzie nie będę pisać, bo bym musiała poprzeklinać. A nie wypada.
Ciekawe czy uda mi się z małą na spacer dziś wyjść?:wściekła/y:

Dziecko me wraca do normalności na szczęście (tfu, tfu):-D
Potwierdzam, że sposób Hogg Karmienie-Aktywność-Sen bardzo ułatwia funkcjonowanie w domu. Jak już nakarmiłam małą pobawiła się z tatusiem i on też ją uśpił. W końcu mogłam chałupę ogarnąć. No i w końcu nie muszę nikomu tłumaczyć, że ona nie jest głodna;-)

Ocho już po spaniu.
Miłego weekendu życzę:)

reklama
Witam
Czy u Was też Deli ma wywalone suwaczki? Ciekawe co z Oliwką, oby szybko wrociły do domku.

Z tym brakiem czasu, bardziej mi chodzi o to, ze Mały ma nieustalony tryb dnia i nie mogę nic zaplanować, bo w razie czego butla odpada. wszędzie z nim, a wtedy wyprawa.

Anet, powodzenia dla siostry.

Ja czekam na karuzelkę, taką o której pisała Piwonia. Mój Młodzieniec woli cienie zabawek od karzelki na ścianie od samaj karuzelki.

witam
my po spacerku i reszta rodziny nadal na nim została,a ja wróciłam zrobic szybki obiadek póki pogoda znosna bo niewiadomo na jak długo,jak sie nie rozpada to moze popołudniu na drugi sie wybierzemy
wszystkim życze dużo duzo zdrowia
szczegolnie teraz dla Oliwii

Majaam mi sie wyswietla suwaczek Deli. I nic zlego sie z nimi nie dzieje, napewno niedlugo wyjda:tak::tak:

Ja to na spacerek dzis nie wyjde chocby pogoda byla. Wczoraj wypadek mialam, nadepnelam na deske z gwozdziem, wlazl mi caly w duzy paluch:no::no:Myslalm ze w nocy na pogotowie bede jechac tam mnie bolalo. dopiero dwa apapy troche go usmierzylo ze w koncu zasnelam. No i teraz ledwo kustykam, takze ze spaceru nici:baffled::baffled:

witam weekendowo:tak:hehe w zdrapce wygralam 5Ł a w euromilionie kupon sie zwrocil hahaha maz stwierdzil ze dobra passa wiec jeszcze lotto obstawil 2 linie hahaha:-D:-D:-Dwiec pechowce nie tak do konca jestesmy;-):-)
Kasiu moze pojdz do lekarza z ta ranka bo mozesz dostac jakiegos cholerstwa niepotrzebnie.kuzyn moj nadepnal na 10cm gwozd na schodach (przebil sie na wylot przez stope) i dostal jekies zastrzyki przeciwko tezcowi chyba:baffled:
Dla Oliwii Deli zycze zdrowka i szybkiego powrotu w domowe pielesze:tak::-)

malzonek wczoraj podchmielony wrocil a w takich sytuacjach czasem nie wie co mowi..palna wczoraj jaks glupote az sie poplakalam:zawstydzona/y::no:i zamiast mnie przeprosic to zamknal sie w sypialni i poszedl spac:confused::wściekła/y:a to chyba ja powinnam miec foha na niego:dry:
ale wynagrodzilam sobie w dalszych zakupach na ebaju:-):-Dzamieszcze fotki na odpowiednim watku.na razie uciekam do kapieli bo jeszcze w pizamie smigam:sorry2:paapa

Witam sie sobotnio! U nas nocka i poczatek dnia marudny! Nie wiem juz co z jest z Alexem ale to nie to dziecko co wczesniej! Jeszcze chcialam sprawdzic ile maly wazy sposobem takim jak pisala o nim Kasia czyli najpierw ja na wage pozniej z malym to wyszlo mi ze maly 2 i pol kg wazy:baffled::szok: Pozniej maz sprawdzil i to samo... Chyba to jest niemozliwe! Wazyl 5 i pol kg to do 2 i pol by chyba nie spadl?:dry::confused: Teraz sie schizuje caly czas... Juz sobie tlumacze jego marudzenie jako objaw jakies choroby! I raptownie zauwazylam since pod oczami... Wystarczylo tylko wejsc na wage i juz wyobraznia dziala... I tak do poniedzialku bo dopiero wtedy moge isc do poloznej go zwazyc:baffled:
Kasiu czytam Twojego posta, dochodze do momentu ze mialas wypadek i odrazu mysl ze sie wywrocilas... A jak przeczytalam o tym gwozdziu to az mi ciarki przeszly! Oby szybko przestalo bolec!
Sempe rowniez wszystkiego najlepszego z okazji imienin:-)

Kasiu Darii jest jutro:-) i dzięki za zyczenia ale naprawdę zmartwiłas mnie tym przekłutym palcem!!
musisz koniecznie pojechac do szpitala zeby Ci dali zastrzyk przeciwtężcowy!! KONIECZNIE!!!!

reklama
Witam i ja:):tak:
byliśmy dziś na spaCerku w końcu:-D mały pał sobie słodko:tak:
a teraz szykujemy sie bo dziś gości mamy bo msza za zmarłego teścia to pewnie się zjadą
Kasiu no mam nadzieje że się tobą dobrze zajmą w tym szpitalu

Do góry