reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Amelka dzisiaj wieczorem swira jakiegos dostala-nie chciala zasnac za zadne skarby:eek:tatus piwkuje wiec go dziecie dzisiaj caly dzien nie widzialo a zawsze tatus daje kolacyjke hehehe wiec mialam maly strajk :zawstydzona/y:biedulka teskni za tatusiem:-(ehhh zobaczy go dopiero rano niestety:confused2: wynagradzam sobie zakupami na ebayu:-)maz pewnie jutro haslo zmieni zebym dostepu nie miala;-):-D

zdrowka wszystkim mamusiom zycze i dzieciaczkom tez oraz milych snow i spokojnej nocki papapa

reklama
Olaka postaram sie poszukac bo ja to w sklepie kupiłam:tak:,jak znajde to wkleje.

Jakos nie moge sie pozbierac.Na "ciąża po poronieniu" dziewczyna miała miec jutro slub niestety wczoraj w wypadku zginą brat pana młodego i osierocił 3 letniego synka.Slub odwołany a goscie zamiast na weselu na stypie sie spotkają.K...A:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kto wymysla takie scenariusze.

Cześć!
MOTYL.. no dołujące są takie sytuacje... :-( zawsze najbardziej szkoda tych co zostają :-(

Mój Antek raczej ma już ustalony rytm - w ciągu dnia zalicza jedną dłuższą drzemkę - czasem nawet 3,5h tak między 11 a 15, potem raczej jest aktywny a o 18.00-18.30 najczęściej go kąpiemy bo inaczej tak czy inaczej zaśnie nawet bez jedzenia :baffled: i śpi sobie do 2-3 w nocy zjada i śpi do 6-7 i zaczynamy dzień.

U nas furkotanie Antka nadal nie przeszło ale byłam w piątek u doc i osłuchowo jest ok - furkocze mu z górnych dróg oddechowych, zbadała mu CRP i wyszło ok więc na razie udało się bez antybiotyku. Mam nadzieję, że się w końcu mój Glusiek wykuruje.

DELI zdrówka dla OLIWKI wracajcie szybko do domu!

Dzień dober ;)
Motyl, niestety, życie pisze czasem straszne scenariusze ..

Mju, oby Wam to furkotanie przeszło w końcu :tak:
u nas ostat nio też jakieś takie jakby "chrapanie" nad ranem, nie wiem co to

poszłabym spać jeszcze, pogoda paskudna, deszcz siąpi, ale trzeba tyle rzeczy zrobić że ech.. odechciewa się wszystkiego, jakaś nostalgia mnie łapie:baffled:

hej diewczyny:-D:-D:-D
moja ma tak ze prawie caly dzien grzeczna a wieczorem diaelek:-D:dry:
standardowo znowu ma katar...nic innego tylko ten nos zapchany:dry::dry::dry:
ja zlapalam grypsko jelitowe ale przeszlo:wściekła/y:
ale dobrze ze mala nie zlapala...ale za to od drugiej cory katar:dry:

Oby Deli szybko do domku wrocila z malutka:-(

mala wlasnie zasypia i mam szanse na sniadanie:-D:-D:-D
milgo dnia zycze:-D:-D:-D:-D

Witam.
Olu próbowałam znalezc zabawke na necie ale cos mi to nie wyszło.:-(W kazdym razie zabawka jest Fisher Price i nazywa sie:Kick & drive gym moze dziewczyny ktore specjalizują sie w wyszukiwaniu aukcji cos znajdą.Wiem ze inne firmy tez produkują podobne zabawki :tak:

witam:-) ja tez mam full obowiązków, zawsze cos!
od wczoraj przygotowyje ciasta na imieninki moje:-) uwielbiam piec mnian mniam.
mąż własnie sprzata a Maluszek spi!

zyczę Wam zdrowia Kochane!!

Witam sie sobotnio....
Myslalam ze sobie popisze i poczytam,a tu kiszka mala sie obodzila...ale Gosia ja zabawia....:-)
Dzieki dziewczyny za kciukasy za siorke....wybudzila si i jest narazie slaba...ale zabieg sie udal,mowila ze zrobili jej plastyke jajnika,bo jakies zrosty na jednym byly,no i usuneli jej endriomentoze(chyba tak to sie pisze)tj,przerost blony sluzowem na macicy....co tez powoduje problemy z zajsciem w ciaze.....wiec teraz mam nadzieje ze bedzie ok!!!
Lekarz jej powiedzial ze moga sie juz w tym cyklu starac,jak sie bedzie dobrze czula....:tak:
a u nas nocka spokojnie minela....mala ladnie spala , ciekawe jak dzisiaj,po zmianie czasu bedzie...he,he....:-D:-D:-D
to narazie moze jeszcze zajze....

reklama
Do góry