reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam poniedziałkowo pogoda dzisiaj raczej ładna sie zapowiada,mgła opada i słonko juz zagląda,wiec jeden spacerek murowany,popołudniu raczej juz nie,bo musza załatwić ubezpieczenie i jestem umówiona na 16 z gościem i czekam na kuriera z paczką,dziś dostane od kolezanek z innego forum prezent dla małej i nie możemy sie doczekać
miłego dnia
a chorowitkom duzo zdrówka
moje dziewczyny starsze obie zasmarkane,ale mam nadzieje,ze jakos sie wykurują szybko

reklama
cześć dziewczyny!

przepraszam, że rzadko piszę, ale zaglądam :-) i podczytuję w wolnych chwilach.

Mój synek po raz pierwszy przespał CAŁĄ noc! aż wstawałam w nocy sprawdzać, czy oddycha :-D no i oczywiście piersi kamienie.... muszę uważać, żeby laktacja mi się nie zaburzyła... jak to robicie, jeśli dzieci wam śpią cała noc? ściągacie w nocy?

witam:-)
dziękuję wszystkim za zyczenia imieninione! udało się wszystko a ciasta nie zostało prawie nic!! 4 bachy poszły:-) i nawet tesciowa mnie odwiedziła!! drugi raz w zyciu wpadła na moje imieniny bez zapraszania!!!

od dzis wprowadzam plan zadbania o siebie:-) czyli jem o połowę mniej niz dotychczas bo pochłaniam ilosci jedzenia jak górnik:-D i codziennie (od 3 dni) skacze na skakance 200razy, na więcej mnie juz nie stać hihihi acha i najwazniejsze w moim przypadku: ograniczyc muszę słodkie do MINIMUM:szok::no:

Witam i ja poniedziałkowo.
Co jest z tymi facetami!!! Mój się ze mną o 4 rano kłócił bo światło włączyłam! No szlag mnie trafi i się wezmę za niego, bo już się rozbestwił całkiem:wściekła/y::zawstydzona/y::wściekła/y:

Iwonko ucałuj Alicję od cioci w końcu razem z moją Gabrysią i synkiem Agusi0611 kończy dziś całe dwa miesiące:-)

Ostatnia edycja:
Witam i ja poniedziałkowo.
Co jest z tymi facetami!!! Mój się ze mną o 4 rano kłócił bo światło włączyłam! No szlag mnie trafi i się wezmę za niego, bo już się rozbestwił całkiem:wściekła/y::zawstydzona/y::wściekła/y:

Iwonko ucałuj Alicję od cioci w końcu razem z moją Gabrysią i synkiem Agusi0611 kończy dziś całe dwa miesiące:-)

wzajemnie całuje,ale ja bardziej na sobote sie nastawiam na pełne 2 miesiace;-);-)
ale dzisiaj tez moze byc

Hej! U nas masakra - Anielka w nocy dostała temperatury 39,2, Antek ciągle furczy i kaszle (tak mu się odrywa i czasem to nawet mi ta flegmą z nosa zmieszaną z mlekiem uleje) :-:)-:)-( a ja mam ochotę się rozpędzić i zaliczyć baranka o ścianę bo już sił mi brak:-:)-:)-(

GOSIA ja nic nie robię - nie odciągam laktatorem -jak Anton dłużej pośpi i jakoś się na razie bez zastojów udaje (odpukać).

Witam sie i ja....u nas tez sloneczko przeblyskuje dzis za oknem
Mju,no to ci wcale nie zazdroszcze.....i mam nadzieje ze szybko szkrabom minie choroba,trzymam kciuki....;-)
Gosia ja tez nie odciagam w nocy mleczka,jak Karola spi dluzej....samo mi wycieka...hi,hi....i cala jestem zalana wtedy :-D
Efe,wlasnie ja nie wiem co z tymi facetami,moj tez wczoraj muchy w nosie mial
A my dzis pospalismy sobie dluzej,tzn.najpierw Karola wstala jak zwykle na stary czas o 7,czyli teraz o 6 i oczka jak piec zloty i bawic sie chciala,jesc nie , bo o 5 jadla..... i tak sie bawilysmy z godzine...a potem Gosie trzeba bylo do szkoly wyprawic...ale usnelysmy sobie jeszcze obie i kimaly do 9 prawie....:-)
A teraz kawke pije i wcinam 3-bita bo zostal mi z wczoraj....:happy2:

reklama
GOSIA teraz to już raczej Tobie nie grozi - Remy zaraz Ci kończy 4 m-ce więc laktację masz już uregulowaną. Wszystko Ci się do dziecka dopasuje - tylko przez kilka nocy możesz mieć dyskomfort. Ja już to przerobiłam z Anielką - nic się laktacja nie zmniejszyła jak noce zaczęła przesypiać.

Do góry