reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam sie z rana u mnie tak jak u was zimno,wietrznie i mokro ze spaceru nici .Ja dzis jade po kombinezon dla małej bo miałam dostać od kolerzanki ,ale coś nie możemy się spotkać ,więc mam ją gdzieś kupie sobie to mojątek nie kosztuje.
Natt współczuje ja nadal męczę się z tym woreczkiem wczoraj własnie byłam na pogotowiu po zastrzyk rozkurczowy bo z bólu juz nie mogłam.A najgorsze jest to ,że jak karmie piersią to nikt nie chce mi pomóc każą czekać:-( aż skończe.A na pogotowiu najlepiej wysłali by mnie do szpitala tylko jak z 1,5 miesiecznym dzieckim pójde w te zarazki.A małza coś boję się samego zostawić z małą bo już nawet wczoraj jak tylko wyszłam z domu to mała była niespokojna i biedak nie mógł jej uspokoić a o pójściu spac nie wspomne:-:)crazy:Dopiero jak wróciłam to mi uspanie jej zajęło ze 2h bo nie mogła się uspokoić i to nie dawało jej spać.Dopiero jak zrobie się żółta to mi mówią ,że nie będzie ratunk i wtedy operacja na biegu potrzebna bedzie czy karmie czy nie:eek:

reklama
u nas sypie mokry śnieg i termometr pokazuje 0 stopni... brrrrr.... normalnie przez okno się wyglądać nawet nie chce....

natt współczuję przypadłości, co za cholerstwo!

moje dziecię namiętnie ssie piąstki, ale na pewno nie z głodu, bo dopiero co zjadła i to sporo (aż jej się odbiło z ulaniem, co zdarza się niezmiernie rzadko); chyba mi nie zaśnie łobuziak mały; dziś w nocy wstała aż 2 razy i domagała się jedzenia, za to potem pospała aż do 9;

Witam,
U mnie tak jak i u was. Zimno buro i szaro. Termometr pokazuje 1,5 stopnia wrrrrrrrrrrrrrr
Dobrze, ze nie musimy nigdzie wychodzić, bo mała ma tylko kurteczkę, a kombinezoniku ciepłego jeszcze jej nie kupiłam :(. Myślałam, ze jeszcze czas.

cześć dziewczyny :-)
u mnie tylko 4 stopnie i akurat pada deszcz brrr na spacerek dziś nie pójdziemy
my kombinezonik mamy pożyczony, ale mam zamiar kupić większy-22.10 będą fajne kombinezoniki w biedronce po 50zł ;-)
mała sobie leży na leżaczku, a ja mykam się w końcu umyć, bo dopiero co zjadłam śniadanko
miłego dzionka :-D

witam sie :-D
Iwonko chwala Ci za te bio gaia...zrobila kupke z samego rana:-D:-D:-D:-D
u nas tez pogoda do du**:wściekła/y:
ale marudzi bo chce cyca:-:)-:)-:)-(
mnie glowa tak boli ze masakra:eek: ale za to cycek juz nie boli:-D:-D:-D:-D
moja ma kombinezon ale ten bez nozek tylko ze za duzy i ucieka mi do srodka tego:-D:-D:-D
ja musze jeszcze do wozka spiwor kupic:tak:

Witam znowu. Dopiero śniadanie szamam.:sorry:
Chciałam o tych biedronkowskich kombinezonach napisać ale nie zdążyłam. (http://www.biedronka.pl/img/ofespec/winter2009/1176.php) Też się po jeden wybieram, bo dostaliśmy 4 kombinezony ale wszystkie za duże. Jedynie w króliczka wchodzi. Tatuś kupił na allegro taki śliczny w łatki krowie ale Gabrysia w nim ginie. Ale tak jest jak dzidzia ma 54 cm tylko:-( Mam nadzieję, że do zimy dorośnie do choćby jednego ech...

Natt, Chogata współczuje wam tych przebojów zdrowotnych. Idzie popaść w deprechę i do tego ta pogoda bleeee...

I wychodzi że u nas najcieplej. Termometr mój pokazuje +7. Za to wieje strasznie.

Ostatnia edycja:
Basia ciesze sie ,że malutkiej kropelki pomogły
a powiedzcie mi jak to przechowujecie,bo pisze,że trzeba trzymać w lodówce
moja ma dzień śpiocha dzisiaj jak na razie,ja zdąrzyłam zrobićcały obiad i juższykuje na jutro obiadek też,jeszcze tylko poodkurzac mi zostało

Basia ciesze sie ,że malutkiej kropelki pomogły
a powiedzcie mi jak to przechowujecie,bo pisze,że trzeba trzymać w lodówce
moja ma dzień śpiocha dzisiaj jak na razie,ja zdąrzyłam zrobićcały obiad i juższykuje na jutro obiadek też,jeszcze tylko poodkurzac mi zostało

Ja trzymam w lodówce ale jak przychodzi do podania to wyciągam godzine przed żaby zimnego nie jadła:tak:

reklama
Do góry