reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

hej dziewczyny,
no to zime macie:shocked2:i to wietrzna, byle tylko Wam pradu nie wylaczyli:tak:

u nas ciagle ladna ciepla jesien, nawet slonecznie- spacerek zaliczony
chyba wczoraj maluszka przegrzalam bo cala szyjka w czerwonych krostkach, i na buzie szorstkie kaszkowate krostki wrocily, sama nie wiem czy powrot tradziku czy moze jednak mleka za duzo
skusilam sie na polskie sledzie w sosie smietanowo- koperkowym ostatnio:sorry:

Malinka- u nas tez nie bylo chrzcin, chociaz chrzestni juz zaklepani
u nas moze dopiero w maju beda :cool2:

co do powrotu do pracy - ja do swojej starej nie mam zamiaru wracac, tyle ze macierzynski do maja mam wiec sie tym narazie nie przejmuje,
poza tym pracowalam do 37 tygodnia ciazy wiec jeszcze nie tesknie

Ostatnia edycja:
reklama
No a ja dziś wybitnie się nudze:eek: mały znowu śpi mój przyszedł z pracy i odrazu też poszedł spać a ja słucham Beethovena.....
Za oknem wiatrzysko wieje brrryyyy ale bym chciała mieć kominek i tak się ogrzać i patrzeć na trzaskające drewno i snuć marzenia.... :sorry:
pozostaje mi pójść do zakopconego centralnego otworzyć drzwiczki i....tak i można się zaczadzić:laugh2::eek:

ANET ja dziś szczepiłam Antka- a wczoraj skończył 8 tyg. Szczepienie się opóźniło bo Anielka nam chorowała.

Teraz Antek mi śpi - prawie cały dzień :eek: nie pamiętam - to normalne?

Mju- Adas tez byl na poczatku markotny, taki apatyczny, poplakiwal i tez przespal praktycznie po szczepionce wiekszosc dnia i cala noc, ale to tez pewnie wplyw paracetamolu :tak:

a dzis jakis taki moj maluszek grzeczny, spal na spacerku tylko ale wogole jakby go nie bylo- patrzy sie na karuzelke, gada do siebie, nawet jak zbliza sie pora karmienia to nie placze,i ze kupa jest w pieluszce go nie denerwuje:no:
nawet myslalam ze moze chory bo taki spokojny ale termometr pokazuje 36.5 tyle ze za kazdym razem tyle pokazuje

U mnie wszystko w porzasiu,dzis mielismy na szczepienie jechac,ale ze wzgledu na ta pogode zostalismy w domu....Nie wiem tylko czy dluzej zwlekac z tym szczepieniem,bo to juz i tak 7 tydzien,czy jechac jutro? Jak myslicie,czy po niedzieli nie bedzie za pozno?

my bedziemy szczepic nawet w 9 tyg. Sama sie zdziwiłam jak pediatra powiedziała ze tak bedzie ok:eek:ale mówiła ze tak wszedzie podaja w 6 m-cu ale to jest takie minimum(po prostu wczesniej nie wolno, ale później - tak do 9 włacznie bez problemu;-))

Witam
Zeby bylo ciekawiej to moj ojciec przed chwila trafil do szpitala:no:z bardzo wysokim cisnieniem, wlasnie czekam na wiadomosci co z nim:-(Jak sie wali to na calej linii:no:

Mju Milosz tez po szczepionce spal caly dzien i cala noc i dobrze w sumie przynajmniej nie cierpial:tak::tak:

reklama
Do góry