reklama
my składaliśmy sie w zeszłym roku całagrupana bukiet,ale w sumie musze powiedzieć ,ze z tym jest bardzo różnie i to zalezyPytanko do doswidczonych mamus- czy w przedszkolu daje sie paniom kwiatki na dzien nauczyciela????? (albo do Natt- na pewno wie)
megaczka
Fanka BB :)
hej
u nas pogoda barowa, siąpi cały dzień. Spacerku nie było i juz pewnie nie bedzie :-(.
A do tego nic mi sie nie chce. Dolina...
u nas pogoda barowa, siąpi cały dzień. Spacerku nie było i juz pewnie nie bedzie :-(.
Chogata
Mama Aluni i Dominika
hej
To witaj w domu Megaczka ja tak samo .Już nawet zaczęłam czytać na necie czy oby depresja poporodowa mnie nie dopadła bo ani spac nie moge i cały czas czuje napięcie ,poddenerwowanie a przeciez nie mam czym się stresować;-)Mam nadzieje ,że to stan krótkotrwały bo koleżanke jak chyciła deprecha to 3 miesiace ja trzymała
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Laski help!
Czy temperature 37,4stp. zbijać??
Czy temperature 37,4stp. zbijać??
andariel
mama super dwójki :]
mi pediatra mówiła, że do 38 się nie zbija - no chyba że się długo utrzymuje, ale wtedy zazwyczaj dochodzą też inne niepokojące objawy i wkracza się z odpowiednim leczeniem;
ale niech się jeszcze doświadczone mamy wypowiedzą;
ale niech się jeszcze doświadczone mamy wypowiedzą;
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Dzięki wielkie.
Cały czas ma 37,4.
To po tym szczepieniu.
Cały czas ma 37,4.
To po tym szczepieniu.
a gdzie mierzyłaś?Dzięki wielkie.
Cały czas ma 37,4.
To po tym szczepieniu.
w sumie powinno sie zbijaćdopiero temperature po 38,5
reklama
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Nie no Efe bo cie palneTrzeba bylo od razu gadac ze po szczepieniu w sumie sie nie zbija Iwonka masz racje ze dopiero powyzej 38, 5 tylko czytalam gdzies ze u noworodkow juz powyzej 38 a efe malutka to jeszcze malutka bardzo to ja bym juz zbila przy 38. Ale ja nie o tym, po szczepieniu jesli widac ze dziecko jest cierpiace warto dac paracetamol w czopku bo dziecko po prostu boli jak nas glowa np. I wtedy nie patrzymy na temperature bo lek dziala tez przeciwbolowo. Milosz po szczepieniu byl bardzo cierpiacy ale jak tylko dalam czopek pieknie zasnal i w sumie spal caly dzienDzięki wielkie.
Cały czas ma 37,4.
To po tym szczepieniu.
Podziel się: