reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
hej

u nas pogoda barowa, siąpi cały dzień. Spacerku nie było i juz pewnie nie bedzie :-(.
A do tego nic mi sie nie chce. Dolina...

To witaj w domu Megaczka ja tak samo .Już nawet zaczęłam czytać na necie czy oby depresja poporodowa mnie nie dopadła bo ani spac nie moge i cały czas czuje napięcie ,poddenerwowanie a przeciez nie mam czym się stresować;-)Mam nadzieje ,że to stan krótkotrwały bo koleżanke jak chyciła deprecha to 3 miesiace ja trzymała:crazy:

mi pediatra mówiła, że do 38 się nie zbija - no chyba że się długo utrzymuje, ale wtedy zazwyczaj dochodzą też inne niepokojące objawy i wkracza się z odpowiednim leczeniem;

ale niech się jeszcze doświadczone mamy wypowiedzą;

Nie zbijac taka temperatura to jeszcze norma u niemowlaka. Sprawdz za jakas godzinke czy rosnie. Temperature powyzej 38 dopiero zbijac.

reklama
Dzięki wielkie.
Cały czas ma 37,4.
To po tym szczepieniu.
Nie no Efe bo cie palne:tak:Trzeba bylo od razu gadac ze po szczepieniu w sumie sie nie zbija Iwonka masz racje ze dopiero powyzej 38, 5 tylko czytalam gdzies ze u noworodkow juz powyzej 38 a efe malutka to jeszcze malutka bardzo to ja bym juz zbila przy 38. Ale ja nie o tym, po szczepieniu jesli widac ze dziecko jest cierpiace warto dac paracetamol w czopku bo dziecko po prostu boli jak nas glowa np. I wtedy nie patrzymy na temperature bo lek dziala tez przeciwbolowo. Milosz po szczepieniu byl bardzo cierpiacy ale jak tylko dalam czopek pieknie zasnal i w sumie spal caly dzien:tak:

Do góry