reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
hej

u nas pogoda barowa, siąpi cały dzień. Spacerku nie było i juz pewnie nie bedzie :-(.
A do tego nic mi sie nie chce. Dolina...

To witaj w domu Megaczka ja tak samo .Już nawet zaczęłam czytać na necie czy oby depresja poporodowa mnie nie dopadła bo ani spac nie moge i cały czas czuje napięcie ,poddenerwowanie a przeciez nie mam czym się stresować;-)Mam nadzieje ,że to stan krótkotrwały bo koleżanke jak chyciła deprecha to 3 miesiace ja trzymała:crazy:

mi pediatra mówiła, że do 38 się nie zbija - no chyba że się długo utrzymuje, ale wtedy zazwyczaj dochodzą też inne niepokojące objawy i wkracza się z odpowiednim leczeniem;

ale niech się jeszcze doświadczone mamy wypowiedzą;

Nie zbijac taka temperatura to jeszcze norma u niemowlaka. Sprawdz za jakas godzinke czy rosnie. Temperature powyzej 38 dopiero zbijac.

reklama
Dzięki wielkie.
Cały czas ma 37,4.
To po tym szczepieniu.
Nie no Efe bo cie palne:tak:Trzeba bylo od razu gadac ze po szczepieniu w sumie sie nie zbija Iwonka masz racje ze dopiero powyzej 38, 5 tylko czytalam gdzies ze u noworodkow juz powyzej 38 a efe malutka to jeszcze malutka bardzo to ja bym juz zbila przy 38. Ale ja nie o tym, po szczepieniu jesli widac ze dziecko jest cierpiace warto dac paracetamol w czopku bo dziecko po prostu boli jak nas glowa np. I wtedy nie patrzymy na temperature bo lek dziala tez przeciwbolowo. Milosz po szczepieniu byl bardzo cierpiacy ale jak tylko dalam czopek pieknie zasnal i w sumie spal caly dzien:tak:

Do góry