reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

no ja po akcji jak mi mała machnęła główką jak jej witaminkę podawałam i jej do czka wpadło to już wolę nie ryzykować...ale też lubie jak cmoka witaminki...a już najbardziej jak jej daje espunisan bananowy...aż oblizuje łyżeczke hihi
co do schizów wagowych witam w klubie

reklama
Witam się z rana ja dziś do niemiec na zakupy jade bo mi medykamenty się pokończyły;-)To pół dnia mam z głowy dobrze,że pada to przynajmniej nie bedzie szkoda spaceru.A ja też mam korbe na punkcie wagi małej choc prawidłowo przybiera na wadze ,ale co się dziwić maluszek ma dopiero 1,5 miesiąc więc trzeba chuchać i dmuchać:-)

:-Dwitam sie:-D
mala zaczyna sie przestawiac... coraz wiecej spi:-D:-D:-D
chodzi o popoludnie... bo w nocy nie narzekam:-D:-D:-D
mala ulewa... ale tylko jak za bardzo sie napcha i placze o jeszcze:sorry:
u nas padalo ale teraz robi sie fajna pogoda i moze na spacerek uda sie wyjsc:-D
ja dzisiaj kontrola u gina... ciekawe czy wszystko ok:szok::-D
milego dnia zycze:-D

Witam sie wtorkowo.malz dzisiaj w koncu dostal pol dnia wolnego wiec jedziemy do konsulatu po paszport dla Amelki:tak:no i mezus ma wrocic do pracy jak najszybciej bo nie maja ludzi a tlok w banku:zawstydzona/y::no:jeszcze sie z nim poklucilam wczoraj bo malzonek wyskoczyl ze w takim razie wychodzimy z domu o 8.45 bo konsulat od 9.30 otwarty-a Amelka o tej godzinie na butli wisi wiec sie wydarlam ze co na rekach ja bedzie niosl i karmil??!!!"no ale ja musze szybko do pracy wracac" to mu odpowiedzialam ze niech ten jego szef do mnie zadzwoni to ja juz sobie z nim pogadam albo mu dziecko na tydzien podam i niech zobaczy jak to jest umawiac sie gdzies na dana godzine i ciekawe co zrobi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wrrrr ale jestem zla....jak sie umawiam do lekarza to zawsze tak dobieram godzine wizyty zebym nie musiala na kozetce karmic a do konsulatu nie ma godziny wyznaczonej wiec pojade po karmieniu:tak:
ehhh wyzalilam sie ufffffffff to ja spadam do obowiazkow.odezwe sie wieczorem.papapa

Hej dziewczyny!!
No to pozbyłam się niestety kolejnego zęba nie dało się uratować i musiał wyrwać.Dziure mam ogromną boli mnie cały policzek...Ehhh najgorzej z jedzeniem:no:
Ale przynajmniej nie boli!!
Pogoda koszmarna ciągle coś pada :no:
No i mały się obudził...

Ja podaje witaminke przed karmieniem...jest glodna wiec polyka bez problemu:tak:
dziewczyny ja też podaję tuż przed samym karmieniem, ładnie otwiera usteczka i w ogóle, ale jak tylko poczuje, że to nie mleczko, to wypluwa... dzielę jej to teraz na kropelki, dłużej to trwa ale chociaż połyka;

a tak poza tym to chyba muszę wskoczyć na pampersy 3, bo od 2 dni z 2 wycieka jej kupka... cała sterta ubranek się już moczy i czeka na załadowanie do pralki; ale te bajtle szybko rosną... najgorsze, że wczoraj kupiłam jumbo-pack tych 2, a mąż to od razu rozpakował i wyłożył do pojemnika, więc już nie wymienimy niestety...

od rana nie ma u nas wody na dodatek

Ostatnia edycja:
ostatnio mnie cos w udo ugryzlo i na antybiotyku bylam:crazy:
teraznie w szyje bajclo z oby dwoch stron:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tez mnie cala szyja boli...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze mnie a nie mala ale bol jak nie wiem.....:no::no::no::no::no:
a pojde do lekarza i znowu zastrzyki:eek::eek::eek::eek:

witam sie dziewczyny:tak:

po wczorajszej szczepionce Adas zostal mega spioszkiem,
juz przespal i deszcz i jedno karmienie i slonce i moj obiad i pranie
i spi dalej
a ja bardzo bym chciala isc na spacerek ale jak tak dalej pojdzie to sie sciemni

AZOREK - szybkiego zalatwiania paszportu zycze, my z dwie godziny w kolejce stalismy

ANDARIEL- my juz od jakiegos czasu na 3-kach jestesmy a i tak jak mega kupa jest to pleckami wyleci jak sie maly nozkami wywija:tak:

Adas jest dlugi i szczuply i juz do 62 cm ubranka za krotkie a 68 ok na dlugosc tylko za szerokie, wyglada w nich jak w worku:eek:

witam sie moje drogie
pewnie nie nadrobie zaleglosci w czytaniu,mam nadzieje ze wszystko u was wporzasiu....u mnie jako tako,czyli mala troche daje czadu,maruda sie zrobila cos ostatnio.....jeszcze rano jakos ujdzie znosna jest,ze nzwet obiad zdaze zrobic.....potem jade po Gosie do szkoly,a Karolinka zostaje z tesciowa,na te pol godzinki.....a po poludniu to juz nawet malo spi i bawic by sie chciala,albo na raczkach nosic i wtedy wszystko z ciekawoscia oglada,ze az oczka z orbit jej wychodza,he,he :-D
a w tym tygodniu tak sie sklada ze nie za duzo mam czasu na zabawe z nia,bo 11 chrzciny robimy i sporo zalatwien jest i zakupow,a mala dokucza jak na zlosc...hi,hi....ale coz poradzic i pomarudzic musi,dobrze ze ze zdrowkiem ok :tak:

ostatnio mnie cos w udo ugryzlo i na antybiotyku bylam:crazy:
teraznie w szyje bajclo z oby dwoch stron:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tez mnie cala szyja boli...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze mnie a nie mala ale bol jak nie wiem.....:no::no::no::no::no:
a pojde do lekarza i znowu zastrzyki:eek::eek::eek::eek:

no to Basia wspolczuje,ale lepiej idz do lekarza....

witam sie dziewczyny:tak:

po wczorajszej szczepionce Adas zostal mega spioszkiem,
juz przespal i deszcz i jedno karmienie i slonce i moj obiad i pranie
i spi dalej
a ja bardzo bym chciala isc na spacerek ale jak tak dalej pojdzie to sie sciemni

AZOREK - szybkiego zalatwiania paszportu zycze, my z dwie godziny w kolejce stalismy

ANDARIEL- my juz od jakiegos czasu na 3-kach jestesmy a i tak jak mega kupa jest to pleckami wyleci jak sie maly nozkami wywija:tak:

Adas jest dlugi i szczuply i juz do 62 cm ubranka za krotkie a 68 ok na dlugosc tylko za szerokie, wyglada w nich jak w worku:eek:

Mewa ja na szczepienie tez sie wybieram ale po 11 pazdziernika,ciekawe czy Karolinka bedzie bardzo plakac i jak to zniesie.....mam nadzieje ze nie bedzie goraczkowac....
a pampersy 2 tez sa juz skape,dobrze ze juz sie paczka konczy to kupie wieksze....a 62 rozmiar tez juz skapy sie robi....przynajmniej na dlugosc....:-D

reklama
Do góry