reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

My po spacerku 2,5 godzinnym :). O dziwo na spacerku Oliwia też spała :))))))).
Teraz zjadła i leży sobie w łóżeczku... po tygodniu na rękach dziś sobie odpoczywam ... Aż mam wyrzuty, że ona biedna cały dziemn w łóżeczku, ale albo śpi lub patrzy na karuzele i jest cichutko tzn. nie płacze tylko gaworzy sobie :))).... Więc nie wiem skąd wyrzuty u mnie

reklama
HA! A ja sie muszę pochwalić. Wczoraj zrospaczona poszlam do rodzicó,zeby przymierzyc spodnie sprzed ciazy. Przechowywalam je u nich bo nie chcialam sobie swojej szafy zawalac czyms w czym i tak juz nie bede pewnie nigdy chodzila,bo bedzie za mala. A tu!!!NIESPODZIANKA:):):)HURAAAAAA. Wskoczylam we wszystkie spodnie i reszte ciuchow ktore nisilam przed ciążą. NO BOMBA! bo juz myslalam,ze bede musiala kase wywalac na jakąs kolejną pare spodni,spodnice itp. HA! jestem przeszczesliwa! UDALO SIE! HURAAAAA!

dzien doberek:)
no ja tez wchodze w ciuchy sprzed ciazy:) ale i tak biegam w dresach bo wygodniej:) ale przydaloby sie aby waga spadla jeszcze....ja bym chciala jakies 10 kilo jeszcze mniej miec:) moze sie uda.....nawet pas vibroaction mam :)z Polski......ciekawe czy cos da.......

my mamy chrzciny w sobote:)

A ja sie tak cieszylam,ze w dwa tygodnie po porodzie mialam swoja wage spowrotem...i przez nastepne tygodnie wytrwale dazylam do tego by zrzucic jeszcze te niechciane 5...prawie mi sie udalo.Tydzien temu zaczelam brac tabletki anty i mam taki apetyt,ze nie moge nad nim zapanowac:szok: Zamiast sie pozbyc tych 5 niechcianych to sie chyba kolejnych 5kg dorobie...:unsure::no2:

hej dziewczyny,

mielismy dzis szczepienie w obie nozki, Adas poplakal kilka sekund tylko a spodziewalam sie wrzaskow:tak: nawet na spacerze jak wyszlam z przychodni bylismy, tyle ze od kilku godzin to nie to samo dziecko, spi niby caly czas ale sie budzi z placzem wiec albo piers pomaga albo tulenie, troszke goraczkuje i wogole markotny:-( dalam Mu paracetamolu dla niemowlat w syropie, oby tylko nie ulal...

EFE- nie wiem co na chrypke dla takiego malego dzieciatka sie daje:confused2:mam nadzieje ze przespi Ci noc

co do stanikow to mialam latwo z zakupem bo z B na D mi sie piersi powiekszyly, ale dla mnie to i tak ogromne
wszystkie dziewczyny z miseczka wieksza- wspolczuje, choc sie pewnie Wasi panowie ciesza:-p

w ubrania sprzed ciazy wchodze, nawet sie w spodnie dopinam tyle ze moj brzuch niestety do plaskich zaliczyc nie moza:eek:

hej dziewczyny,

mielismy dzis szczepienie w obie nozki, Adas poplakal kilka sekund tylko a spodziewalam sie wrzaskow:tak: nawet na spacerze jak wyszlam z przychodni bylismy, tyle ze od kilku godzin to nie to samo dziecko, spi niby caly czas ale sie budzi z placzem wiec albo piers pomaga albo tulenie, troszke goraczkuje i wogole markotny:-( dalam Mu paracetamolu dla niemowlat w syropie, oby tylko nie ulal...

EFE- nie wiem co na chrypke dla takiego malego dzieciatka sie daje:confused2:mam nadzieje ze przespi Ci noc

co do stanikow to mialam latwo z zakupem bo z B na D mi sie piersi powiekszyly, ale dla mnie to i tak ogromne
wszystkie dziewczyny z miseczka wieksza- wspolczuje, choc sie pewnie Wasi panowie ciesza:-p

w ubrania sprzed ciazy wchodze, nawet sie w spodnie dopinam tyle ze moj brzuch niestety do plaskich zaliczyc nie moza:eek:
Mewa ja też dziś po szczepieniu i małą teraz mąż nosi bo też maruda straszna .Spi jak mysz pod miotłą tylko nie gorączkuje ,ale maruda jest.Po kompieli dostała cyca i teraz czas na panów ,żeby dzieciem się zajęli:-)
Efe ja też nie pomoge któras tutaj pisała ,ze też ma zachrypnięte dziecko ,ale co jemu pomogło nie mam pojęcia.U nas na katar jest popularna maś rumiankowa i sól a na gardło nie wiem

ciekawe Chogata czy jutro juz to minie?
nie wiem czy spacerek ryzykowac jutro, bo jak sie rozplacze to nawet na trasie spacerkowej nie mam za bardzo gdzie usiasc zeby cyca dac:eek:

teraz maluszek spi wiec jak zwykle tacie sie upieklo i sobie moze w gierke grac;-)

ciekawe Chogata czy jutro juz to minie?
nie wiem czy spacerek ryzykowac jutro, bo jak sie rozplacze to nawet na trasie spacerkowej nie mam za bardzo gdzie usiasc zeby cyca dac:eek:

teraz maluszek spi wiec jak zwykle tacie sie upieklo i sobie moze w gierke grac;-)
No ja mam nadzieje ,ze jutro się to skończy ba ja jestem troszke zmęczona zwlaszcza ,ze nocy z wrażenia nie przespałam:zawstydzona/y:.Ja w weekend widziałam w tesco babke co miała tak we wózku roczne dziecko już samo chodziło i patrze a ona cyca wywaliła ,dziecko stało we wózku i sięgnęło se cycka a ona jeszcze do tego sciągała z półki artykóły;-)

reklama
Moje dziecko ochrypło! Skrzypi zamiast płakać. Jak mi jej szkoda.
Jak ja mogę jej pomóc. Do lekarza dopiero jutro :(

moja mała była ochrypnieta,ale po dwóch dniach minęło w sumie samo
ale byłam z niąu lekarki bo sie wystraszyłam,dostała wtedy Pulneo i Cebion,tylko tym pierwszym strasznie pluła i jak byłam potem u lekarki to kazała nam odstawić

Do góry