reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Cześć dziweczny
Witam sie z malym przy piersi
U nas też brzydko i od rana pada więc nici ze spacerku....
Ale macie fajnie że wasze maluszki tak długo śpi mój to czasem ma dni że obudzi sie w nocy na karmienie i nie śpi ze 2-3 godziny- no masakra...
Sempe ale mi też smaka zrobiłaś na ciacho z galaretką:tak::-p

reklama
hej

ja też sie wkońcu witam :-)

wieczór miałyśmy całkiem spoko-Julia troche pomarudziła i postekała ale ciepła pieluszka na brzuszek pomogła jej się uspokoic i zasnąć. A po kąpanku zasneła z moją pomocą i spała do 5. Potem było karmienie przez 10 min i Niunia spała dalej do 8 :-).
Co prawda chmury sa na niebie ale nie ma wiatru i jesli się nie rozpada to pacerek do miasta zaliczymy bo musze skoczyć do drogerii i poszukac dla Małej cieplejszej czapeczki, bo już jesienny chłodek daje sie we znaki na dworze :-(

a ciacho też bym sobie zjadła... Sempe moze nam wyslesz po kawałku? :-)

Witam
my po spacerku, pogoda nadal do d***, ale przynajmniej nie pada i słońce świeci. Nie mam tak dobrze ze spaniem, 4 max 5 godzin od wieczorka i później co max 3 jest jedzonko.

witam

Majaam- ja tez nie mam tak dobrze zeby cala noc przespac, gora 4 godziny sie uda, przewaznie zakonczone duza kupa albo usikanymi pleckami wiec trzeba przebierac Smierdzielka:tak:za to w lozku jestem do 11 stej

u mnie zimno i zachmurzenie duze, no ale wyjsc trzeba, dziecko i siebie przewietrzyc

u nas na srednie marudzenie dzialaja piosenki popowe z prostym rytmem i debilnym tekstem, dam wam linka na jedna ktora zawsze dziala ale narazie nie mam wolnej drugiej reki zeby przekleic bo karmie;-)

Witam się z Oliwią na rączkach
Już nie pamiętam jak to jest mieć wolne ręce :rofl2:
n

deli współczuje, na pewno jestes wyczerpana po całym dniu

To mało powiedziane :-( chudnę w oczach od niedzieli, ale co zrobić... Muszę przeczekać, aż wróci do normy.

Na szczęście w nocy ładnie śpi już sama :-) (bo do wczoraj spała z nami) poszła spać o 23 wstała o 7 na mleczko a później o 9 i od tamtej pory tylko rączki :-(. Dalej mi je dziwnie. Zawsze jadła w dzień co 3h minimum 120ml, a teraz co 4h i ledwo110ml zje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i to z biedą. CHCE Z POWROTEM MOJEGO GŁODOMORA.
Tak dobrze już było... przesypiała całe noce od 21-6 a później drzemka do 9 :-) w dzień się bawiła i prawie nic nie spała, ale już się przyzwyczaiłam, a teraz mam SAJGONIK. Nie wiem czy to wina tylko 3 dniówki czy dodatkowo ma skok rozwojowy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. No nic trzeba jakoś przeżyć.
A jutro mój znów wychodzi o 8 i wraca o 22 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Przepraszam ale musiałam się wyżalić.

Deli - wspolczuje, musisz byc wykonczona:-( u mnie o tyle dobrze bylo ze wogole na rekach nie nosilam, najwyzej kladlam na brzuchu swoim Adasia i go kolysalam
moze dzis bedzie leszy dzien niz wczoraj, skoki rozwojowe maja to do siebie ze przechodza w koncu
zycze sily
a to prosze piosenka ktora na mojego marudka zawsze dziala, oczywiscie jak nie jest glodny

[video=youtube;i_nrMlSI-lk]http://www.youtube.com/watch?v=i_nrMlSI-lk[/video]

Dzieńdoberek Mamusie:)

Ja po aktywnym poranku,wreszcie na d....usiadlam:) Maleńka,pojadla i mam nadzieje,ze teraz utnie sobie drzemke,a ja zdazezrobic sałate.
Dzis mamy szczepienie przeciw żółtaczce. brrrrr....Nienawidze szczepień. Biedna Nati...

Całuski dla wszystkich

a to prosze piosenka ktora na mojego marudka zawsze dziala, oczywiscie jak nie jest glodny

YouTube - Pitbull I Know You Want Me HD Hotel Room Service Ft Lil Jon Krazy Mariah Carey Obsessed Eminem 3 am

Mewa!!! Moja mała dziś też głowę obróciła do telewizora jak leciała ta piosenka!!! A ja myślałam że to przez te kolory hihihihi:-D

Muszę się pochwalić że moje słonko się do mnie uśmiechnęło dziś świadomie patrząc prosto w oczy :-D:-D:-D I już nie będę psioczyć na skok rozwojowy bo widać jest coś za coś:sorry:

Na spacer i do lekarza nie zdążyliśmy...właśnie pada.:wściekła/y: Rano było całe +2 stopnie. Normalnie daleko mam do gór ale czuje zapach śniegu jak wyjdę na balkon:confused2:

reklama
Do góry