reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

byłyśmy na spacerku udało sie przed deszczem,bo teraz nam sie rozpadało,jak zasnęła o 11 w wózku to nadal śpi pod balkonem
a jeszcze chcemy koło 14 wyskoczyć po starszą do szkoły,byle przestało padac,bo pokrowca nie mamy

reklama
Czesc kochane ja sie witam... Pare dni mnie nie bylo ale to nie dlatego ze zapomnialam o Was! Nie moge na nic znalesc czasu- maly wisi na cycu caly dzien i mam problem z odkladaniem go do lozeczka bo jak tylko zabiore piers odrazu sie budzi i placze :eek:
chce spac tylko przy cycku i koniec hehe.... Pozdrawiam Was wszystkie a wszystkim chorym dziecia zycze szybkiego powrotu do zdrowka.

Czesc kochane ja sie witam... Pare dni mnie nie bylo ale to nie dlatego ze zapomnialam o Was! Nie moge na nic znalesc czasu- maly wisi na cycu caly dzien i mam problem z odkladaniem go do lozeczka bo jak tylko zabiore piers odrazu sie budzi i placze :eek:
chce spac tylko przy cycku i koniec hehe.... Pozdrawiam Was wszystkie a wszystkim chorym dziecia zycze szybkiego powrotu do zdrowka.

moja tez miewa takie dni,że tylko przy cycusiu najlepiej sie śpi

Cześć Dziewczynki:-) W końcu może będę mieć czas troszkę popisać:-):-) Moja Kruszynka coś złapała ale w końcu jak mama smarka to nie ma co się dziwić. Taka jakaś dziwna jest... Dużo śpi ale tak dziwnie.. W sumie nie płacze więc gardełko jej nie boli ale czasami jak coś "powie" to tak jakby z chrypką. Z noska się nie leje ale chyba jakieś gile wyciągnęłyśmy... w nocy temperaturę miała podwyższoną 37,8 i widać że jej się pić chce. Na apetyt nie narzeka. No i nie wiem co to będzie w nocy.... wizytę u lekarza mamy dopiero jutro o 18.....:no::no::no::no:
Pozdrawiam:******

No zmiana pogody u nas. Po deszczowym poranku teraz słońce świeci a mała śpi w najlepsze już 2 godziny. Ech...chyba jednak spacerku dziś nie będzie.:-(
Za to przyszedł mi dziś stanik ciążowy porządny i w końcu czuje się jak kobieta a nie krowa z wymionami:confused2:
Ostatnio stałam się fanką zakupów przez internet. I to nie z lenistwa tylko konieczności. Staników w moim rozmiarze nie ma w okolicznych sklepach. A jak chciałam dziecku kupić karuzelę do łóżeczka okazało się, że wszystkie sklepy w okolicy mają ponad 100zł marży!!! Już o huśtawce-leżaczku nie wspomnę. Jakaś paranoja:wściekła/y:
A propos karuzeli! Słyszałyście o karuzelach do łóżeczek turystycznych?
Mewa to jedyny minus łóżeczka Gabi jaki znalazłam do tej pory. Nie wiem jak mam zamontować karuzelę!:no:

A ja właśnie wcinam naleśniki :-)
Byliśmy dzisiaj na 2 spacerkach już :tak:
Wszystko dzięki temu że się dzisiaj wyspałam...za wszystkie czasy ;-)
Położyłam Adriana o 22.00 a obudził się dopiero o 4.30 :-):-):-):-):-)
Jeny, może niedługo juz będzie całe noce przesypiał?? :tak:;-)

No zmiana pogody u nas. Po deszczowym poranku teraz słońce świeci a mała śpi w najlepsze już 2 godziny. Ech...chyba jednak spacerku dziś nie będzie.:-(
Za to przyszedł mi dziś stanik ciążowy porządny i w końcu czuje się jak kobieta a nie krowa z wymionami:confused2:
Ostatnio stałam się fanką zakupów przez internet. I to nie z lenistwa tylko konieczności. Staników w moim rozmiarze nie ma w okolicznych sklepach. A jak chciałam dziecku kupić karuzelę do łóżeczka okazało się, że wszystkie sklepy w okolicy mają ponad 100zł marży!!! Już o huśtawce-leżaczku nie wspomnę. Jakaś paranoja:wściekła/y:
Mewa to jedyny minus łóżeczka Gabi jaki znalazłam do tej pory. Nie wiem jak mam zamontować karuzelę!:no:
Efe ja kupiłam taka najzwyklejszą za chyba 30 parę złotych i przykręciłam ją do rurki i się trzyma jak jutro nie zapomnę to wkleje zdjęcie ;-)

EFE- no ja sie napalilam na turystyczne ale nadarzyla sie super okazja cenowa na drewniane i z odsuwanym bokiem plus materac i kupilam juz tez przez internet, w sobote odbieramy,
no troche szkoda bo Twoje takie kolorowe

co do ropiejacych oczkow Gabrysi to sprobuj przemywac rowneiz rumiankiem dopoki nie pojdziesz do lekarza, u nas tez bylo zaropiale oczko i przeszlo w kilka dni po rumianku, sola fizjologiczna rowniez

PIWONIA mam nadzieje ze szybko corci przejdzie oczko!
NATT- daj znac jak po rozmowie z mezem
ANECZKA- ciesze sie ze Julcia juz lepiej sie czuje, wstretne bakterie :no:

witam dziewczyny!:-)
u nas nastepny dzien aktywnosci Adasia od 8. 30ci,
spal tyle co na krotkim spacerku
w tym momencie gada do okna ale cos czuje ze syrenka mu sie zaraz wlaczy
och, wykrakalam :eek:
no to spadam

Dzewczyny, czy Waszym dzieciaczkom "paprze" się ten ślad po szczepionce ze szpitala? Bo ja wczoraj zauważyłam, że zrobił się taki bąbel z ropą w środku i lada dzień pęknie. Nie wiem co wtedy mam robić.

Oliwii ropką naszła tydzień temu i teraz ma strupek.
Lekarz mówił, że tak ma być i tego nie ruszać. Strupek odpadnie i zostanie blizna.

reklama
Do góry