reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam dopiero teraz bi miałam dzisiaj meczacy dzien
rano na 9 miałam byc z mala do kontroli ni okazalo,sie ze nadal jest źle,potem karetką do szpitala na konsultacje niestety ma zatkany kanalik i stan zapalny,mamy masowac i dostała kropelki z antybiotykiem i mamy 2 tygodnie i oby jej przeszło,bo sie martwie tym

reklama
witam dopiero teraz bi miałam dzisiaj meczacy dzien
rano na 9 miałam byc z mala do kontroli ni okazalo,sie ze nadal jest źle,potem karetką do szpitala na konsultacje niestety ma zatkany kanalik i stan zapalny,mamy masowac i dostała kropelki z antybiotykiem i mamy 2 tygodnie i oby jej przeszło,bo sie martwie tym

WSPÓŁCZUJE PIWONIA cos limit pecha nie mozesz wyczerpac:zawstydzona/y:

hej dziewczyny:-D
moja dzis praktycznie normalnie oddycha ale jest tak mardna ze masakra:sorry:
normalnie jestem padnieta... ona teraz mi dopiero zasnela...a wstala o 13:no:
ciekawe jaka bedzie nocka... wspolczuje wszystkim chorym dziedziaczka:tak:
oby szybko zdrowialy:-D:-D:-D

WSPÓŁCZUJE PIWONIA cos limit pecha nie mozesz wyczerpac:zawstydzona/y:
oj dokładnie i mam dosć,boje sie tylko,żeby potem nie było jakiś kłopotów ze wzrokiem u malutkiej bo może byc nieciekawie,ale dowiem sie cos wiecej za 2 tygodnie jak jej zbadają oczka porządnie

witam w czwartek dzis juz chłodniej i bardziej chmurkowo na polku,a wczoraj tak pięknie było i tak sie cieszyłyśmy,że na pierwszy spacerek jedziemy,a tu wiecej karatką sie najeździła niż wózeczkiem

Witam
A my mamy dziś miesiąc jak to szybko zleciało:-D:-D:-DI miłpszek znów ma katar bleee kiedy bedzie wiosna??\
Piwonia współczuje od poczatku macie znów choróbska. A te udrażnianie słyszalam ze dlugie leczenie. Kurcze juz przynajmniej to mogło was ominąć. Oj nienajezdzi sie wozeczkiem malutka bo jesien i moment zima. A pogoda cos nie bardzo na te nasze malutkie zasmarkance:confused2::confused2:
Pozdrawiamy

Witam, jakoś dajemy sobie rade z Malusią same, ale widać, że tęskni za tatusiem...
Ogólnie nie mam na co narzekać, córeczka za bardzo nie daje popalić. Korzystamy ze słoneczka i chodzimy na spacerki :). Dziś coś pochmurno i chłodno więc nie wiem czy dziś będzie spacerek :(.

Piwonia przykro mi z powodu małej, że też biedactwo nie może się opędzić od tych choróbsk ;/

Witam sie z rana ,ale dzis pogoda ble .ale ja ide na spacerej małej nic nie dolega to korzystam :-).a i po nich mała jakas taka spokojniejsza jest i ma w miare ustalony rytm dnia:-).
My dopiero wstałysmy jak fajnie jest się wyspać fiu,fiu
Miłego Dnia laski
Piwonia trzymam kciuki za Ciebie i córeczkę ,aby szybko wyzdrowiała:-)

Piwonia trzymam kciuki za Alicję i za ciebie zebys miała siłe walczyc z tym paskudztwem.

Gabi moja też ma cos z oczkiem ciagle jej ropieje. Non stop przemywam sola fizjologiczna ale śpiocha ma zawsze. Robią takim małym dzieciom badania okulistyczne?! Moze powinnam isc z tym do pediatry lub okulisty???jak myslicie?

dziś marudna jakaś, własnie spi mi na rekach. co odłoze do łózeczka to płacze:-( A! Ma pleśniawki i już nie wiem ile jej tym czyms na A smarować. Brodawki mnie zaczęły boleć i nie wiem czy juz dziecko zle przystawiam czy to przez to paskudztwo? Posmarowałam sobie brodawki z otoczka i poczekam na skutek.

coś wiecie jak tam Aneczka z Julka? martwie sie troszeczke

reklama
Piwonia trzymam kciuki za Alicję i za ciebie zebys miała siłe walczyc z tym paskudztwem.

Gabi moja też ma cos z oczkiem ciagle jej ropieje. Non stop przemywam sola fizjologiczna ale śpiocha ma zawsze. Robią takim małym dzieciom badania okulistyczne?! Moze powinnam isc z tym do pediatry lub okulisty???jak myslicie?

dziś marudna jakaś, własnie spi mi na rekach. co odłoze do łózeczka to płacze:-( A! Ma pleśniawki i już nie wiem ile jej tym czyms na A smarować. Brodawki mnie zaczęły boleć i nie wiem czy juz dziecko zle przystawiam czy to przez to paskudztwo? Posmarowałam sobie brodawki z otoczka i poczekam na skutek.

coś wiecie jak tam Aneczka z Julka? martwie sie troszeczke

Aptinem może smarować dość często,a brodawki mnie tez troszke bolą,bo mała mi w dzień wisiała wczoraj non stop na piersi
a co do oczek ja bym skonsultowała bo jeśli ten stan sie utrzymuje to sama sól do oczka może nie wystarczyc

a powiedzcie mi czy bieżecie jakieś witaminki teraz?bo ja sie zastanawiam czy sobie nie kupić,bo mam spore braki chyba

Do góry