my juz po kontroli i niestety mała ma zastrzyki az do wtorku,niby z noskiem jest lepiej bo ma katarek tylko w jednej dziurce mały,ale wczoraj spuchło jej oczko a ma ropiejące i okazało sie,że to stan zapalny i nie ma na co czekac i trzeba podac antybiotyk,a dla takich maluszkow tylko w zastrzykach,a miałyśmy nadzieje ze juz bedzie dobrze:-(
u nas sie tak nie da,bo pytalismy,nawet pani nie ruszyło,że nie mam jak przyjsć bo dziecko mam chore
ale dzisiaj juz mąż odebrał,a papiery mam wypełnione tylko pesel dopisac i składac
Anitek gratuluje.
Dziewczyny a ja mam juz do odebrania becikowe 25ego i to bez peselu. Po prostu mam go doniesc jak dostane. Moze wasze urzedy tez tak wam pojda na reke pytalyscie??
Moj Miloszke tez ma malutkie koleczki nad ranem. Nie sa intensywne ale od dzis na noc bede mu dawac espumisan bo jednak widze ze go pobolewa moze pomoze
u nas sie tak nie da,bo pytalismy,nawet pani nie ruszyło,że nie mam jak przyjsć bo dziecko mam chore
ale dzisiaj juz mąż odebrał,a papiery mam wypełnione tylko pesel dopisac i składac
Ostatnia edycja: