reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam, Jagoda śpi a ja mam do wyboru bb albo prasowanie i odkurzanie. Więc chwilke popiszę.
Wczoraj byłyśmy na wizycie w centrum dla dzieci, i byłam w wielkim szoku. Lekarka mówiła że dostali dużo pieniędzy i mogli zainwestować, ale nie wiedziałam że będzie tak extra. Super przewijaki-bujaki, zabawki dla starszych dzieci, maty edukacyjne, foteliki. Super. A od poniedziałku zaczynamy kurs masażu. Okazuje się że w naszym za przeproszeniam zadupiu dzieje się mnóstwo fajnych rzeczy dla dzieci i mam i wszystko za darmo! I już po pisaniu, obudziła się.

witam sie:-(
mi moj humor popsul bo przyszedl wypity z pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w pokoju smierdzi jak w gorzelni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a jeszcze obie core dokazuja... chyba ta pogoda tak dziala:no::no::no::no:
uciekam cos zjesc... pozniej do was zajrze:-D

witam wtorkowo
dzis zaczełam wczesnie i od razu od smutnych wiadomosci netowych,bo zmarł mój ulubiony aktor Patrick Swayze:-(
[*]
[*]
[*]
a tak po za tym to dzisiaj mała miała niespokojna noc chyba to uszko daje o sobie znac:no::-(
tez był moim ulubionym aktorem, pamiętam jego kazdą rolę:no:
u nas szpital, starszy ma zapalenie oskrzeli Młodszy jest zawalony na maxa dziewczynki się w miarę trzymają mam nadzieję ze choroba obejdzie ich długim łukiem.

dziewczyny jedzcie 1 jabłko dziennie, ja je wkładam na 2min do mikrofali jak ostygnie to je wcinam i Mala wcale nie ma problemów z kupka
pozdrawiam

Spróbuje i jabłek i powideł śliwkowych, bo już chyba tylko chleb z dżemem mi został.
Na razie Mała śpi od rana grzecznie (odpukać). Dała mamie posprzątać i obiad zrobić. Aż w szoku jestem:tak:

KasiaC witaj wśród mam. Ładniejszej daty twój szkrabek nie mógł sobie wybrać. Pewnie od początku miał ją upatrzoną?

Witam

Aneczka- czytałam o postępach Twojej córci ;-) i ja od jakiegoś czasu obserwuję guganie, uśmiechy "pełną (bezzębną) gębą" :-D, coraz bardziej reaguje na zabawki. Dzisiaj po raz pierwszy bawił się sam w foteliku bujanym śmiejąc się do wiszących zabawek :tak:
coraz dłużej śpi w nocy..
jedyne co mnie martwi, to ulewanie. Przez to obfite ulewanie nie zaszczepiliśmy go jeszcze... może w tym tygodniu wreszcie.

Miłego dnia

ja juz po szpitalu:tak:dzisiaj bez zbednych nerwow(wyszlam z domu na 2h przed wizyta):-Dzrobili tylko rentgena i doktorek powiedzial ze nie obejdzie sie bez fizykoterapeuty:zawstydzona/y:ale za to Amelka zablysnela jak gwiazdeczka swoim bezblednym usmiechem i guuuuuuu agggggggggguuuuuuuu gagaagaaa:-Dpol szpitala ja ogladalo a ona z kazdym chciala pogadac:-D:-D:-D:-)

tez był moim ulubionym aktorem, pamiętam jego kazdą rolę:no:
u nas szpital, starszy ma zapalenie oskrzeli Młodszy jest zawalony na maxa dziewczynki się w miarę trzymają mam nadzieję ze choroba obejdzie ich długim łukiem.

dziewczyny jedzcie 1 jabłko dziennie, ja je wkładam na 2min do mikrofali jak ostygnie to je wcinam i Mala wcale nie ma problemów z kupka
pozdrawiam
ja próbowałam jeśc jabłek zadziałały na mnie,ale na mała niestety nie,a jadłam codziennie wiec róznie z tym jest

reklama
Cześć Dziewczyny,

po bardzo długim oczekiwaniu, w 43 tygodniu
09.09.09 urodził się w końcu mój synek Daniel - waga 3920, wzrost 59.

A już myślałam, że się nigdy nie doczekam. :-):-):-)

Witaj Kasiu,ale cie maly przetrzymal...he,he,ale jak pisze Efe pewnie na taka fajna date czekal....:-)
Gratki wielkie,moja Karolina wazyla dokladnie tyle samo i byla o centymetr mniejsza....:happy:

a teraz ksiezniczka spi,nawet udalo mi sie nalesnikow nasmazyc i pozmywac,no i zajzec jeszcze do was...he,he...ciekawe ile jeszcze pospi,bo na dworze to bite 3 godzinki spala...a pozniej w bek,bo sie jesc chcialo....:-D:-D:-D

Do góry