reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

CZesc dziewczyny! U mnie dzis katastrofa... Chyba mam zapalenie cycka:baffled: Zwijam sie z bolu i do tego mam goraczke... Zawsze pod wiatr! Odechciewa mi sie juz wszystkiego....:-:)-:)-(

reklama
witam na minutkę
Niech te 18 lat szybko mija;-)
Już jest ok z Piotrusiem, tylko ja mam maraton, gotuję laktator i butelki na jedynym "palniku" , który treraz mam. Mam nadzieją, że jutro już będzie zagojone i Młody będzie jadł z obu piersi.
Jedzonko na noc mamay ok 21, póżniej po 24/1 /2 i ok 6 więc, gdyby nie odciąganie byłby całkiem dobrze, a tak jest prawie dobrze.

Pozdrawiam i życzę jak najmniej wszelakich problemów.

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie sierpniowe mamuśki!!! Żałuje bardzo, że dopiero teraz trafiłam na to Forum :crazy: A jest wspaniałe i tyle się można dowiedzieć :-D Czy mogę się także dopisać do Waszej grupy? Moja Maleńka urodziła się 9 sierpnia, pomimo, że termin miałyśmy na 30 lipca. Była przeterminowana całe 10 dni! :szok: Przez to bardzo schodziła jej skórka z całego ciałka ale już jest lepiej. Kąpiamy i smarujemy Oilatum :)
Dziś jestem wyspana, bo mała przespała w nocy ponad 5 godzin! :-D A na imię jej Liwia :) Pozdrawiam bardzo Was wszystkie i Wasze maluszki :)

Cześć Kochane :-)
U mnie kolejna nocka ze wstawaniem ok. 3 i ok 6 rano :-D
Uwielbiam mojego Synka że taki regularny się zrobił bo się przynajmniej wysypiam :tak:
I jeszcze jedno zaczynam uczyć Adriana samodzielnego zasypiania bo do tej pory musiał być utulony w moich ramionach :baffled:
I... nie zapeszając na razie się udaje :-D:-D:-)

A jak to robisz? Moja Liwka zasypia albo na rękach albo przy cycusiu i też chciałabym zeby zasypiała sama.

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny:-)
a u mnie pogoda piekna, jakis ostatni podryw lata, co z tego jak Adamus odsypia od rana noc , bo cos mu sie pomylilo i aktywny byl, do tego kupka szla pare godzin i strasznie jeczal,
ale ja o dziwo sie czuje ok,
posprzatane, uprane itd
a potem idziemy na chinszczyzne wszyscy:tak:

co do samodzielnego zasypiania to u nas narazie walczylam zeby karmic conajmniej co 2 godziny a nie czesciej,
teraz trzeba Maluszka przyzwyczaic ze ma sam zasypiac, bo on tylko przy piersi jak na razie

witaj kotecek16;-)

Witam popołudniowo.

Witam tez nową mame:-).
U nas pogoda typowo letnia wiec z rana polecielismy na miasto.Wprawdzie troszke nie wyspana bo mała od 23 do 1 nie chciała zasnąc pomogło spanie z mama i tatą :sorry2:.No i o 6 juz pobutka:dry:,ostatnio cos to moje dziecko mało sypia:angry::-D,ale jakos sie docieramy.Pozdrawiam cieplutko.

Witam się po długiej przerwie. Jesteśmy już w domu, ale tylko na przepustce. Nie mam niestety dobrych wiadomości o stanie zdrowia Maćka...:-(

Jak się ogarnę i małego to napiszę więcej!
Pozdrawiam Was wszyskie!!

Ja wrocilam ze szpitala bo juz niewytrzymalam z ta piersia... Niestety moje domysly sie potwierdzily- zapalenie...
Agusia trzymamy kciuki zeby bylo wszystko ok i czekamy na wiesci...

Witam się wieczorowo :)
Dziś miałysmy chrzciny, córcia była bardzo grzeczna, wyglądała jak mała księzniczka, jak wgram fotki to sie pochwalę :-D:-D:-D
Ciesze się że mam to juz za sobą, ale padam na twarz ufff....:sorry2:

Miłej niedzieli dziewczyny :tak::tak::tak:

Agusia, trzymam kciuki za zdrowie Maćka, musi być dobrze...

reklama
Agusia- bardzo mi przykro ale wierze ze z malym Maciusiem wszystko bedzie dobrze w koncu, musi byc!!

Mika
- dobrze ze masz juz chrzciny za soba, nie dziwie sie ze jestes zmeczona po imprezie:tak:

a ja wpadlam powiedziec dobranoc bo maluszek chyba zasnal wiec i ja powinnam

spokojnej nocy mamusie!

Ostatnia edycja:
Do góry