reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

hej

u nas nocka super - Julka spała od 1 do 7.30 :szok:
Ale wieczorem znowu była koleczka... męczyłyśmy sie od 8 do 11. Suszarka działała tylko przez 2 min jak Malutka sie przysłuchiwała co się dzieje a potem już nie miało znaczenia czy suszarka chodzi czy nie :-(
Mąż pojechał do apteki bo podobno jest jakiś specyfik co można dawać już od urodzenia, będziemy testować!! Bardzo chciałabym jakoś ulżyć Juleczce w tych wieczornych mękach

reklama
Hejka..
kurcze widzę że niefajnie u niektórych, zdrówka życzę dla maleństw Miłoszka i Maciusia, niech się cholerstwo odczepi i wszystko będzie już dobrze:tak:
u nas nocka średnio przespana, standardowo
Teraz maruda mu się włączyła i o 15 zjadł pośpi 5 min. i marudzi i tak w kółko
ja łapię jakiegoś dołka dziś, pogoda do tyłka, a mi się ryczeć chce... chyba hormony atakują... bu

uciekam się położyć, marudę wezmę do łóżka może zaśpi i ja też :zawstydzona/y:

hej

u nas nocka super - Julka spała od 1 do 7.30 :szok:
Ale wieczorem znowu była koleczka... męczyłyśmy sie od 8 do 11. Suszarka działała tylko przez 2 min jak Malutka sie przysłuchiwała co się dzieje a potem już nie miało znaczenia czy suszarka chodzi czy nie :-(
Mąż pojechał do apteki bo podobno jest jakiś specyfik co można dawać już od urodzenia, będziemy testować!! Bardzo chciałabym jakoś ulżyć Juleczce w tych wieczornych mękach

Współczuje przechodzę to samo...
Wczoraj Oliwia też miała kolę... spróbuj Infacol jest bez recepty na początku zadziałał nie było kolek 2 tyg, aż do wczoraj :(((
Jutro powinnam mieć specyfik z Niemiec większości dzieciom pomagał i mam nadzieję, ze jej też pomoże :-):-):-)
SAB SIMPLEX

Współczuje przechodzę to samo...
Wczoraj Oliwia też miała kolę... spróbuj Infacol jest bez recepty na początku zadziałał nie było kolek 2 tyg, aż do wczoraj :(((
Jutro powinnam mieć specyfik z Niemiec większości dzieciom pomagał i mam nadzieję, ze jej też pomoże :-):-):-)
SAB SIMPLEX
ja juz kiedyś wam pisałam o tym leku bo koleżanka go stosowała i jest świetny

ja juz kiedyś wam pisałam o tym leku bo koleżanka go stosowała i jest świetny
Wiem piwonia, dużo osób o nim piszę tylko musiałam poczekać, aż znajomy Andrzeja będzie w Polsce i nam przywiezie :-). Jakoś nie mam zaufania do kupowania leków na necie o d osób trzecich... Trzymaj kciuki by mojej Oliwii też pomógł :-)

Wiem piwonia, dużo osób o nim piszę tylko musiałam poczekać, aż znajomy Andrzeja będzie w Polsce i nam przywiezie :-). Jakoś nie mam zaufania do kupowania leków na necie o d osób trzecich... Trzymaj kciuki by mojej Oliwii też pomógł :-)
bede mocno trzymac i wierze,że pomoże
a moja jak poszla spac o 12.30 cały czas śpi

bede mocno trzymac i wierze,że pomoże
a moja jak poszla spac o 12.30 cały czas śpi

No proszę, ale masz śpioszka
Moja zjadła i też jestem w szoku, bo śpi od 15:30, a ostatnio za dnia mi spać nie chciała, a tu proszę jak susełek :-)

Czy ktoś wie co z Anet24183?

Ostatnia edycja:
reklama
Aniu Aneta urodzila 23 sierpnia. Miala bardzo ciezki porod ktory po 12 godz zakonczyl sie CC. Szymonek wazyl 4200g i 58cm dlugosci, niestety malutki mial infekcje i wiem ze mieli lezec dluzej w szpitalu. Nie pisalam bo myslalam ze sama sie odezwie.
Miloszek malowiele pecherze zasychaja i na szczescie nie pojawiaja sie nowe:tak::tak:Mysle ze zmierzamy ku dobremu. O joan nic nie wiem niestety.
mam nadzieje ze szybko wam przejda te koleczki, oby wam sie dzieciaczki tak nie meczyly.

Do góry