reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam i ja.
Dosc dobre wiadomosci miloszkowi nic nowego nie wyskoczylo ufffff obejrzalam z rana calego i leczymy teraz tylko juz powstale ranki. A jest co leczyc:no::no::no:Buziak wyglada jakby byl poparzony:no:Ale nastraja mnie nadzieja to ze nic nowego nie wyskoczylo i ze jedna ranka na policzku juz ladnie sie goi. Zreszta lekarz uprzedzal ze leczenie jest dlugie.
Co do spania to nie moge narzekac dzis obudzil sie w nocy tylko 2 razy i teraz znow spi.
Agusia trzymam mocno kciuki za Maciusia napewno wszystko bedzie dobrze. Biedne nasze chorowitki:confused2::confused2:
Pozdrawiamy wszystkich i dziekujemy za kciuki najwyrazniej pomogly:tak:Moze jednak obejdzie sie bez szpitala

reklama
Witam się i ja u mnie nocka super mała pospała od 20:30 do 1:30 potem 2 h przerwy przy cycku i do 6:30 dalej spała,potem znów karmionko 15 min. i drzemka do 9:30.Teraz siedzimy i mała kupke dusi hihiihihhi.Miłego Dnia:-)

Kasiu, współczuję ci z tymi choróbskami, dobrze że już z Miłoszkiem lepiej.
Ja mam chwilke bo Jagoda śpi. Więc wyprasuje pieluszki bo jak sie obudzi będzie chciała na ręce.

dzien dobry ;-)
moje dziecko wprawiło nas dzisiejszej nocy w osłupienie :szok:
po kąpieli i ostatnim karmieniu spało od 23:00 do 5.15 !!!! :szok::szok::szok: :-D
juz nie pamietam, kiedy ostatnio tak sie wyspałam :cool2:
ja obudziłam sie juz o 4.00, oczywiscie z cyckami jak kamienie, do tego totalnie zalana :eek:, bo z reguły rzadziej, niz co 2godz nie karmie.

teraz kombinuje, jakby tu sie zabrac za całą stertę prasowania :confused2:

Kasiu, trzymam mocno kciukasy, zeby Miłoszkowi szybko przeszlo
Agusia, napewno szpital nie nastraja optymistycznie, ale uszy do góry- napewno niebawem bedziesz mogła zajać się Maciusiem w domu ;-) Wszystko bedzie dobrze ;-)

Witam sie i ja.....
U nas tez spokojnie w nocy...mala spala dobrze moze dzis czesciej sie budzila bo ze 3-4 razy,ale nie bylo zle,bo najadla sie i zasypiala....
Wczoraj wieczorem nie odbijalo sie jej dlugo,no i ja polozylam...i po jakims czasie zwymiotowala,dobrze ze bylam w poblizu to ja szybko na rece wzielam,no i powiem ze sie wystraszylam,co by bylo gdybym gdzies odeszla na chwile....brrr....az nie chce myslec.....:no:
Teraz przysypia,aja mam i prasowanie i obiad,na dodatek nie wiem co dzis ugotowac....moze do wieczora zdaze ze wszystkim...he,he....
Milego dnia zycze laski....
Kasia,trzymaj sie ....zobaczysz ze przejdzie Miloszkowi....trzymam kciukasy!!!
Aga,ty tez sie tam trzymaj w tym szpitalu,zobaczysz ze juz niedludo w domku bedziecie....:tak:

Witam się i ja :)
Moja Karolinka w nocy ładnie spi, średnio co 3-4 godz się budzi na cycolka :-D
w dzień jest ciut gorzej czasem mam taki zajob że nie mogę się wyrobić ze wszystkim :sorry:

Kasiu, niech Miłoszek wraca do zdrówka, Aguś Twój Maciek też, ja lekko podziębiona i boję się by małej nie zarazić :baffled:

Mika to chyba mamy tak samo, moja w nocy śpi też ładnie, a w dzień tylko na chwilkę zasypia i się budzi...
Nic nie daje rady zrobić...

Mika to chyba mamy tak samo, moja w nocy śpi też ładnie, a w dzień tylko na chwilkę zasypia i się budzi...
Nic nie daje rady zrobić...
u mnie się smieją że w końcu noc jest do spania :)
Mam problem bo mała wciąz na jedną stronę obraca główke i nie pomagają zadne blokady bo i tak sie w końcu przekręci i wciąz muszę ją poprawiać:sorry:

reklama
Mam problem bo mała wciąz na jedną stronę obraca główke i nie pomagają zadne blokady bo i tak sie w końcu przekręci i wciąz muszę ją poprawiać:sorry:

Mika, u nas jest dokładnie ta sama akcja...:eek:
no i walczymy ostro, zeby na prawym boczku sypiał, bo wolałabym uniknąć rehabilitacji...:confused2:
po główce widać, że lewy boczek, to boczek ulubiony... :no::confused2:, a o asymetrie nie trudno tfu! tfu! :no:

Do góry