reklama
kiki750321
Fanka BB :)
witam sie i ja na nadal tez w dwupaku..bole mnie nie biora nic sie nie dzieje,,smutno mi i dolka powoli lapie..ten strach mnie wykancza..ide do przedszkola zycze wam milego dzionka..
MALINKA2109
Hej
Witam się z Tomkiem przy piersi głodomorek mały je rano co godzinę
Witam się z Tomkiem przy piersi głodomorek mały je rano co godzinę
MALINKA2109
Aniu masz racje bo w nocy je tylko 2-3 razy:-)
Fajne masz z tymi bajkami bo mój lubi tylko jeden wierszyk ten co w ciąży mu zawsze mówiłam....
u mnie ładna pogoda w nocy tylko bura była a teraz znowu upał
więc spacerek tylko popołudniu....
Fajne masz z tymi bajkami bo mój lubi tylko jeden wierszyk ten co w ciąży mu zawsze mówiłam....
u mnie ładna pogoda w nocy tylko bura była a teraz znowu upał
więc spacerek tylko popołudniu....
Ania zalezy na jakiego ortodonte trafisz, moze dostac taka płytke smoczek do ćwiczeń ale mojemu stwierdziła ze nie ma sensu dawac bo taki mały ze sie tylko zniecheci i ona leczy jak są stałe zeby...(oboje z mezem leczylismy sie u niej stalymi aparatami do zeszlego roku)Dziewczyny mam pytanko może któraś wie byłam na wizycie z synkiem i pediatra skierowała nas do ortodonty z powodu tyło zgryzu czy takim maluchom coś ortodonta robi Czy nie powinno się przypadkiem poczekać na stałe zęby
a moja kolezanka w wawie dostała taka płytke dla malego jak nie mial jeszcze 3 lat...
mozna sie przejsc zobaczyc co powie
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Witam .
Mam nadzieje ze mnie nie zapomniałyscie ,nie było mnie pare dni bo sie przeprowadzałam.Mamy teraz 3 pokoje :-)kuchnie i łazienke z waną.Zamieszania przy tym wszystkim było duzo bo sie okazało ze przez tare lat mieszkana zebrało nam sie sporo rzeczy.
Widze ze wysyp nastąpił całkiem spory i Miłoszek tez sie zmiłował nad mamą.
Mam nadzieje ze mnie nie zapomniałyscie ,nie było mnie pare dni bo sie przeprowadzałam.Mamy teraz 3 pokoje :-)kuchnie i łazienke z waną.Zamieszania przy tym wszystkim było duzo bo sie okazało ze przez tare lat mieszkana zebrało nam sie sporo rzeczy.
Widze ze wysyp nastąpił całkiem spory i Miłoszek tez sie zmiłował nad mamą.
Manija
Mama sierpniowa'09
To ja narazie TYLKO 3 dni po terminie
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejka
witam sie
pozdrawiam i zmykam do obowiazkow......nie ma to jak rodzina welodzietna hahhahahah.....przy czworce dzieciakow robota nigdy sie nie konczy
milego dnia
witam sie
pozdrawiam i zmykam do obowiazkow......nie ma to jak rodzina welodzietna hahhahahah.....przy czworce dzieciakow robota nigdy sie nie konczy
milego dnia
reklama
witam
no to przynajmniej wie na czym stoi,a ja nadal 2 w 1
mimo tego ,ze dzisiaj skurcze jakies tam mam,ale juz nawet nie mysle i nienastawiam sie
teraz robie szarlotke,zeby nie myślec,bo dzieci załamane tez,ze siostra niechce wyjśc do nich
no to przynajmniej wie na czym stoi,a ja nadal 2 w 1
mimo tego ,ze dzisiaj skurcze jakies tam mam,ale juz nawet nie mysle i nienastawiam sie
teraz robie szarlotke,zeby nie myślec,bo dzieci załamane tez,ze siostra niechce wyjśc do nich
Podziel się: