Manija
Mama sierpniowa'09
I ja mam doła! Ile jeszcze będę się tak turlała?????
Kto jeszcze został z nierozpakowanych??
Ja.
Piwonia,
Oleńka,
Efe,
KasiaC
Kto jeszcze??
To mnie tez wezcie pod uwage
Juz 2 dni po terminie...:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja.
Piwonia,
Oleńka,
Efe,
KasiaC
Kto jeszcze??
jest rożnie i kazda z nas róznie reaguje na pewne rzeczy,a silny stres może wpłynąc niekorzystnie na płódPiwonia_2 w 3/4 miesiacu.
..wiec to naprawde jest mozliwe. A zna ktos, badz moze slyszal ktos o takim przypadku???
Piwonia_2 w 3/4 miesiacu.
..wiec to naprawde jest mozliwe. A zna ktos, badz moze slyszal ktos o takim przypadku???
Ja też jeszcze w tej kolejce jestem... 7 dni po terminie i tu dalej nic Żebym się tylko wyrobiła w sierpniu... Dzisiaj po wizycie u lekarza w szpitalu i wiecie co! Kazał mi za tydzień przyjść na kolejną chyba że coś wyskoczy albo jak będę mało ruchów czuła kiedy się to skończy??? W sumie Emilka taka trochę ospała dzisiaj, więc może się coś zacznie... Oj i boje się ze jak przyjdzie co do czego to będzie cesarka bo Niuńka za duża będzie... Pozdrawiam:***agusia0611 [URL="https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2009-f272/sierpien-2009-a-20820-post4084677/#post4084677" pisze:[/URL]
Ja.
Piwonia,
Oleńka,
Efe,
KasiaC
Kto jeszcze??
Dziewczyny mam pytanko może któraś wie byłam na wizycie z synkiem i pediatra skierowała nas do ortodonty z powodu tyło zgryzu czy takim maluchom coś ortodonta robi Czy nie powinno się przypadkiem poczekać na stałe zęby