agusia0611
Fanka BB :)
Zrobiłam sobie optymistyczny suwaczek!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, patrzyłam właśnie na terminy porodów.
Ja z Iwonką mamy (miałyśmy) termin na 22-go. Znaczy się przed nami już wszystkie rozpakowane.....
Buuuuuuuu
Extra!!!!
Szczerze ja też :-(Enka, trzymamy kciuki. Ale Ci zazdroszczę
a miałam nie wchodzić i sie nie dobijaćEnka jest na porodówce
Ma skurcze co jakieś 3 minuty
Prosi o trzymanie kciuków
Tylko mnie to juz nawet polozna pociesza ze niemam co liczyc na porod w sierpniu... dziecko bardzo wysoko... A w poprzedniej ciazy urodzilas o czasie?
Ja tez sie obilam.... K***wa az sie znowu rozryczalam.... Juz nie mam silya miałam nie wchodzić i sie nie dobijać
dobiłam sie
ale trzymam kciuki
Wy to dziewczyny umiecie pocieszyc! DZIEKUJE!OLEŃKA mój Antek był baaardzo wysoko jak ja miałam już rozwarcie na 5 palców! Poskakałam trochę na piłce, pokicałam i dziecko się za 2,5h urodziło
OSTATNIA RZECZ DO PRZEJMOWANIA SIĘ - BRAK SYMPTOMÓW PORODOWYCH! Wiem co mówię - jestem doświadczona ;-);-)