reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
No to teraz trzymamy kciuki za Enke
Ja jutro znowu wizyta w szpitalu :zawstydzona/y:
I niech ta moja mala uparcicha juz wychodzi:wściekła/y:
Trzymajcie sie mamuski milej nocki Dobranoc:-)

Tylko mnie to juz nawet polozna pociesza ze niemam co liczyc na porod w sierpniu... dziecko bardzo wysoko... A w poprzedniej ciazy urodzilas o czasie?

OLEŃKA mój Antek był baaardzo wysoko jak ja miałam już rozwarcie na 5 palców! Poskakałam trochę na piłce, pokicałam i dziecko się za 2,5h urodziło :-D
OSTATNIA RZECZ DO PRZEJMOWANIA SIĘ - BRAK SYMPTOMÓW PORODOWYCH! Wiem co mówię - jestem doświadczona :tak:;-):-D;-):tak::-D

witam was dziewczyny sierpniowki...wszystkim sierpniowym mamusia gratuluje dzieciaczkow..coreczek i syneczkow..poczytalam kilkanascie stron tu u was,,kiedys chyba w grudniu lub styczniu tez pisalam u z wami ale to juz sporo czasu..ja tez jeszcze jestem jedna z was ktora czeka na coreczke,,termin mialam na 24,8 i nic mnie nie rusza jestem zmeczona wszystko mnie boli ..jutro mam termin u gina zobaczymy co powie..mam trzech synow..teraz ma byc corcia..ale jaj wyczytalam tu u was to u ktoreis tez miala byc dziewczynka a jest chlopczyk,,jaka niespodzianka..trzymam kciuki za wszystkie ktore czekaja na dzidziusia aby juz sie rodzily i szybko poszlo..

a miałam nie wchodzić i sie nie dobijać
dobiłam sie
ale trzymam kciuki
Ja tez sie obilam.... K***wa az sie znowu rozryczalam.... Juz nie mam sily:baffled:
Przepraszam:sorry2::sorry2:
Ale trzymam kciuki i cesze sie ze przynajmniej innym sie udaje....

OLEŃKA mój Antek był baaardzo wysoko jak ja miałam już rozwarcie na 5 palców! Poskakałam trochę na piłce, pokicałam i dziecko się za 2,5h urodziło :-D
OSTATNIA RZECZ DO PRZEJMOWANIA SIĘ - BRAK SYMPTOMÓW PORODOWYCH! Wiem co mówię - jestem doświadczona :tak:;-):-D;-):tak::-D
Wy to dziewczyny umiecie pocieszyc! DZIEKUJE!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam was dziewczyny

Jestem sierpnióweczką 2008 :) Pamiętam jak dziś kiedy czekałam na moją kruszynkę a dziś 25.08 miałąm termin i jak mi było trudno bo praktycznie wszystkie dziewczyny już tuliły swoje maleństwa. Urodziłam jako ostatnia z sierpniówek ale moja cierpliwość została nagrodzona małym cudem który 29 sierpnia skończy roczek :) Jak ten czas szybko zleciał.
Życzę wam wszystkiego dobrego, łatwych, szybkich porodów i wiele radości ze swoich maleństw :)

Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie :)

Do góry