reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Tylko mnie to juz nawet polozna pociesza ze niemam co liczyc na porod w sierpniu... dziecko bardzo wysoko... A w poprzedniej ciazy urodzilas o czasie?

W poprzedniej ciąży urodziłam w terminie z OM, mimo iż z USG był o 5 dni późniejszy. Myślałam, że teraz będzie podobnie a nawet szybciej - bo dziecko już od 5 tygodni wstawione, czop od 3 tygodni odchodzi, tylko szyjka nie chce się skracać...
Chyba wolałam, jak było bezobjawowo :-)

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja poprzednią ciążę zakończyłam w 42 tc po 3 dniach oxy.
Teraz też sie tak zapowiada..... buuuuuuuu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Spadam na pocztę. Zajrzę wieczorkiem.

Nie zazdroszczę. Mam nadzieję, że tym razem od razu uda się wywołać, a najlepiej jak się samo zacznie choćby dzisiaj. :-):-):-)
A niby z drugim porodem ma być łatwiej...

no i prosze- nowe dzieciaczki sie urodzily:-):-) super
dziewczyny ciezaroewczki kochane - bardzo Wam wspolczuje ze sie jeszcze toczycie - ale to juz niedlugo
Olenka i Efe- ja tez objawow wczesniej zero, nawet tych przepowiadajacych nie mialam za bardzo a jak rano(39d4) mi czop odszedl to sie skurcze zaczely i do szpitala musialam wieczorkiem jechac, wiec prosze nei desperowac:tak: no wiem ze sie latwo mowi

ja tez na spacerek sie wybieram, w odroznieniu od Was mamusie w PL tutaj do tej pory padalo ostro i teraz dopiero przejasniene, tyle ze Maluszek moj spi akurat:-p
a z nowych rzeczy co dzis zrobil to ulal noskiem:szok:
i cos tam sobie gada po noworodkowemu do siebie jak spi
slodziaczek:-)

Dzieki Mewa pocieszacie mnie.... Moze ja tez jestem ta osoba co zadnych objawow i boli przepowiadajacych miec nie bede tylko jak juz sie zacznie to odrazu na porodowke pognam:tak::tak:

No ja też mam nadzieję, że mnie też jak weźmie to będę po ścianach chodzić. A w ogóle to przez 9 miesięcy miałam wrażenie, że mi w nocy wody odejdą i spokojnie do szpitala dojadę i mnie przyjmą bez gadania. No jak u Gosi72 Naiwna jestem, wiem.
Ale dzięki Mewa za słowa otuchy. Bo deprecha rośnie i rośnie z każdą godziną. Mój już z siebie wychodzi, żeby mi pomóc, ale biedactwo nie wie jak. Zachcianki spełnia i w gości wozi, żeby mi czas szybciej leciał.

reklama
Cisza na forum! Kazdy sie swoim bobaskiem zajmuje a ja na nic dzis nie mam ochoty siedze caly dzien przed kompem i nic nie robie:sorry2: Nudzi mi sie strasznie!!!!! buuuuuuu

Do góry