reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Dzwonilam do szpitala sie umawiac na piatek bo tu trzeba przyjsc w 41 tygodniu na badania i powiedzialam przy okazji ze sie poce na dole a ona mi kazala teraz tez przyjechac bo to mogą być wody :szok: ale ja wewnetrzenie nie czuje zeby to bylo juz i wiem ze jade na marne i że to nie wody :-( tylko sie namecze w autobusie bo maz nie moze tera przyjechac:crazy:

witam dziewczyny:-D:-D:-D
mala mi dala wczoraj popalic i nawet nie mialam kiedy wejsc:-D
byla wlasnie polozna,. ze mna i mala wszystko ok:-D:-D:-D
jutro jak bedzie cieplo moge wyjsc na pol godzinki:-D:-D:-D
zaraz wrzuce fotki malej:-D:-D:-Duciekam zjesc obiad:-D:-D:-D
maz ma wolne wiec uda mi sie czasami zajrzec do Was:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
POMOCY
Pomyliłam się przy wpisywaniu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie mam pojęcia która z was urodziła córeczkę Majeczkę, 17 sierpnia, waga: 3220 g, długość: 53 cm
Może ktoś pamięta i będzie mógł mi pomóc?!
Myślę i myślę i jakoś nie umiem dojść :-(
A nie przypadkiem izabela ??

Karincia pokarm moze byc mniej lub bardziej odzywczy ale tez czasem z dziecka jest glodomorek:tak:sprawdz smoczkiem
No właśnie o to chodzi że smoczek nie wchodzi w grę :baffled:
Weźmie go na chwilę, po czym orientuje się że nie leci mleko i zaraz go wypluwa.
Poza tym to nie jest tak że On chce przy piersi być bo On zaczyna płakać w niebo głosy i denerwuje się że ssie pierś a tam nie leci?? :confused:
Sama nie wiem... :sorry2: ale jak robię mleko sztuczne to dopiero widzę że się najada :tak:
Mimo to nie chcę odstawić Go całkowicie od piersi, na razie Go tylko dokarmiam :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karincia, a ściągałaś mleko laktatorem? zobaczysz ile ściągniesz, a później zawsze możesz dać mleczko synkowi, a będziesz wiedzieć czy to ilość czy może masz kanaliki poblokowane i mu nie leci. Spróbuj.

Możesz jeszcze zmienić pozycję karmienia, podobno to może pomóc.

Życzę powodzenia.

Ostatnia edycja:
mam nadzieję, że Miłoszek już jest w ramionach mamusi :)
coś mnie rana dziś boli z CC :((( jak tak dalej będzie to chyba lekarza odwiedzę
a nic nie robiłam żeby miała boleć :(((

reklama
Do góry