reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Gapcio ja mam dawno 2 cm rozwarcia a reszta czopa wlasciwie dopiero przedwczoraj mi odeszlo. W poprzedniach ciazach w ogole mi nie odchodzil

reklama
Witam.....wrocilam z zakupow,oczywiscie 2 w 1....he,he....
Boli mnie tylko krzyz od chodzenia po targu i nogi i wiecej zadnych objawow.....:cool:
Widze ze zadna dzidzia nie przyszla dzis na swiat.....eh....czekac,czekac.....tylko ile...?

Ale chociaz zadowolona jestem , bo Gosi kupilam wreszcie biala bluzke na poczatek roku szkolnego.....i pare nnych pierdulek do szkoly-toz to juz zerowka sie zacznie....powazna sprawa....he,he....

I dla dzidzi jeszcze pare rzeczy dokupilam,wreszcie pampersy....hi,hi.....i takie kosmetyczne pierdulki.....wiec mam juz chyba wszystko....tak mi sie zdaje,braki wyjda w ,,praniu"...he,he...:-D:-D:-D

Widze ze cisza,to ja ide obad gotowac,cos na szybko,bo jakos weny dzis nie mam....

Ostatnia edycja:
CZesc dziewczyny ja tez sie witam jeszcze z brzuchem:-(
Szkoda ze przez noc nic sie nie wyklulo ale moze jeszcze o tym nie wiemy:-)
Pytalam juz wczesniej, nikt nic nie wie co jest u NEVEREND? moze ja cos przegapilam ale juz dawno nic nie pisala!

Mitemil bardzo Wam dziękuje za trzymanie kciuków, dziś je potrzebuje bardzo...
Znów ma oxy i miejmy nadzieję, że biedulka w końcu urodzi, bo naprawdę się męczy...
Coś te sierpniowe Maluszki z II połowy sierpnia bardzo uparte ...

Moja po zabawach poszła spać... ale nie ma się co cieszyć, bo za góra 40 minut wstanie na jedzenie i znów zabawa od nowa...
Za to bardzo ładnie trzyma już główkę :))) nie mogę się nadziwić jak szybko się uczy i zmienia z dnia na dzień.

Chyba moj czop zaczal wylazic :-):-) że pomału to pomału ale coś sie ruszyło w końcu :tak::tak::tak: moze moja ginka cos tam wczoraj naruszyla po wczorajszej wizycie :tak::tak::tak:
Jakby sie mała postarała to prezent na babci urodziny byłby z głowy :-)

a ja chciałam,żeby moja na jutro wyszła,byłby super prezent na rocznice,ale chyba nadzieja matką głupich,wiec sie nie nastawiam
ale popołudniu sprzedaje dzieci i powiedziałam mężowi ze z łóżka nie wyjdzie dopóki nie zaczne rodzic,a dzis ostatni dzień jest w pracy i ma urlop

no to trzymamy kciuki za mitemil oby w końcu cos drgnęło,bo ja juz kazałabym pewno zrobic cesarke po tylu próbach

a ja chciałam,żeby moja na jutro wyszła,byłby super prezent na rocznice,ale chyba nadzieja matką głupich,wiec sie nie nastawiam
ale popołudniu sprzedaje dzieci i powiedziałam mężowi ze z łóżka nie wyjdzie dopóki nie zaczne rodzic,a dzis ostatni dzień jest w pracy i ma urlop

no to trzymamy kciuki za mitemil oby w końcu cos drgnęło,bo ja juz kazałabym pewno zrobic cesarke po tylu próbach

U nas rocznica dzis przypada ale nawet na to nie licze ze dzidzius zrobil by nam az taka niespodzianke! To by bylo za piekne! :sorry2:

reklama
Do góry