reklama
Witam sie z rana i od razu prosze o recepte na przertwanie popoludnia z moja panna...
wczoraj jak wstala przed 15:00 tak nie spala dluzej niz 15 minut do... 20:30!!! mamy strasznie goraco w domu - slonce zaglada do pkoju juz od 14:00 do zmroku i goraco jak w saunie przez to mamy - mala marudzi strasznie, chce cyca co godzine - probowalam ja dopajac ale za chiny nie chce pic z butli (na jakas awersje do smoczkow - uspokajacza tez nie chce :-() no i tak sie bujalysmy na raczkach albo na cycu do wieczora - dopiero kapiel i zachod sloneczka + kolacyjka ja uspokoily :-)
dzis ma byc jeszcze bardziej upalnie i juz sie boje popoludnia bo nie wiem jak dlugo wytrzyma to moj kregoslup a do 18-19 bede w domu samiutenka :-(
wczoraj jak wstala przed 15:00 tak nie spala dluzej niz 15 minut do... 20:30!!! mamy strasznie goraco w domu - slonce zaglada do pkoju juz od 14:00 do zmroku i goraco jak w saunie przez to mamy - mala marudzi strasznie, chce cyca co godzine - probowalam ja dopajac ale za chiny nie chce pic z butli (na jakas awersje do smoczkow - uspokajacza tez nie chce :-() no i tak sie bujalysmy na raczkach albo na cycu do wieczora - dopiero kapiel i zachod sloneczka + kolacyjka ja uspokoily :-)
dzis ma byc jeszcze bardziej upalnie i juz sie boje popoludnia bo nie wiem jak dlugo wytrzyma to moj kregoslup a do 18-19 bede w domu samiutenka :-(
enka-76
Kasia
Melduję się:-). Oczywiście w dwupaku, bo jakżeby inaczej:-(. Ale z dobrych wiadomości, to po wczorajszym spacerze i wieczornej pomocy m chyba zaczał mi odchodzić czop. Poprzednio tego nie miałam, więc nie mam pojecia jak to wygląda (czy może byc takie galaretowate coś)??? No i pospałąm długo, dopiero wstałam.
U nas tez upał. Idę po jakąś kawę.
U nas tez upał. Idę po jakąś kawę.
Chogata
Mama Aluni i Dominika
U mnie nic ani czopu nie widać ani upławów no cóż cierpliwie czekam jeszcze te 5 dni hihihihihii.Teraz właśnie wstawiłam sobie frytki a co najwyżej woreczek sie odezwie,ale chyba tyci ,tyci brzuch mi opadł bo juz mi na ten woreczek tak nie uciska i nie pamietam ,żeby nawet mnie kuł w ostatnim czasie .Choc tyle dobrego w tej niedoli:-)
agusia0611
Fanka BB :)
Witam, my dalej 2 w 1. Poczytam co u Was?
enka-76
Kasia
Kasia, ja się nawet nie nastawiam, ze cos się zacznie. Ale taka miła odmiana, że jednak jakaś oznaka:-). Bo tak to nic, zero skurczy itp
A wiecie może, co u Aniso??? MOże teściowa doprowadziła ją na porodówkę
A wiecie może, co u Aniso??? MOże teściowa doprowadziła ją na porodówkę
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: