reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

No to moje kochane trzymajcie za mnie jutro kciuki
Mam sie zlosic o 8 wiec pewno rano nic nie zdarze skubnac do Was
Ale bede trzymac rowniez za was kciuki
Trzymajcie sie cieplo i szybkich bezbolesnych porodow:-)

reklama
Dobranoc!
Kasia mam nadzieję,że jeszcze się wyrobicie przed północą z wspólnymi urodzinkami.
U mnie termin na 22-go (teściu trzyma kciuki bo ma urodziny i chce 2-go wnuka), 24-go mój dziadek- czyli moich chłopaków pradziadek ma urodziny, 26-go moja chrzestna, 28- go moja chrześnica, 30-go mój chrzestny.
Dziś mój tata pytał się (na żarty na szczęście) czy on też może się do listy dodać bo ma 29-go........ tylko że grudnia.....;-).

Mam już po dziurki w nosie telefonów pt: czy urodzilaś już?? Kilka dziennie....
Dobranoc kobietki!

Czesc dziewczyny! Ja tylko na chwilke bo dzis mialam urwanie glowy i jestem padnieta! Oczywiscie dalej w dwupaku i nic sie nie zapowiada na porod:-(
Ale to nic juz sie nastawilam na wrzesien i spokojnie czekam!
KASIU wszystkiego naj.... Oby Miloszek sie wkoncu zdecydowal i wyszedl juz z brzuszka!
Dla wszystkich rozpakowanych gratki wielkie!
Ja uciekam spac bo jestem pol przytomna!
Do jutra kochane!

Zeby zacząć dzień miłym akcentem miło mi poinformować ze w nocy malbertka urodziła córeczke:-DMała waży 3700g. Niestety troche malbertke pocieto i poród był bolesny ale jak pisze teraz to już nieważne:dry::dry:Trzyma kciuki za reszte rozpakowujących sie:tak::tak:

Gratuluje córci:sorry2::sorry2:

witam nadal 2 w1:wściekła/y::wściekła/y:
a malbertce gratuluje i zazdroszcze bo ma to za sobą,a ja obiecałam chłopu,ze od soboty z łożka nie wyjdzie dopóki nie zrobi czegoś,żebym urodziła,wtedy wypada nasza rocznica ślubu i pierwszy termin wiec wcale sie nie pogniewam o poród w ten dzień,ale to pewno tylko moje ciche marzenie,moze tez dzisiaj wyjść jak sie zdecyduje jaśnie hrabianka:crazy:

witam i ja:-)
siędzę stoję chodzę od 2h stękam jak stara babcia!!! skurcze mnie męczą ale czuję ze to nie to! zaraz nospe sobie zapodam i dalej bede chodzić!! ale moje zmęczenie materiału trwa nadal i ledwo funkcjonuje:no:

kolejka porodowa się kurczy widzę:tak: chyba dziś albo jutro podjade do gabinetu na ktg

Witam się z rana u mnie bez zmian;-)Ale humor mam niezły,noc w miare przespana:-D
Marlbetka,ale niespodzianka gratki:tak:
Sempe ja też jestem coraz bardziej zmęczona ,wiec sama nie jesteś hihihihihi

Dzień dobry :tak:
jaka miła wiadomość z rana :tak: oby dziś więcej takich było...
malbertka ogromne gratulacje:-)

A u mnie bez zmian...:baffled: ZERO jakichkolwiek objawów...
dziś mam wizyte u gina.. zobaczymy co ona powie.. :crazy:

reklama
Ja to juz wczoraj mialam dosc i przepłakałam cały wieczór :szok:, a mnie sie to nigdy wczesniej nie zdarzyło:szok:...
Probowalam sie uspokoic na sile, zeby malego nie stresowac, wiec poszlam w koncu spac o 21:00 :D

Gratuluje Malbertce, ona juz ma to wszystko za sobą..:tak:

Do góry