reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

no spróbuje ale jak ona ma takie głupie pytania np Ania a wktórych oknach ( blok na przeciwko ) mieszkają polacy :crazy: a co mnie to do jasnej anielki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i dotego ten krzykliwy głosik... o np sytuacja z 5 sekund temu mowie zeby nie dawac psu jesc przy stole to podniosla tyłek z krzesła i tak mu dała a potem on puszek nie chce jeść :angry::angry::angry:

reklama
Oj Aniso współczuje ci...Nie ma jak teściowa. Nic człowieka tak z równowagi nie wyprowadza!

A ja się wykąpałam i dupa. Mecz w tv leci:wściekła/y:
Zamienisz się ze mną?

Aniuso strasznie Ci współczuje :(

Ja się na dziś pożegnam... Mała dziś była troszkę marudna i dała mi lekko w kość... ale i za to ją kocham ... zobaczymy co będzie jutro :)

Miranda fakt bardzo mocno kocha się te nasze cudeńka.... tzw. miłość bez granic

Widzę, że dziś same przytulanka się szykują... powodzenia dziewczyny
Ja na przytulanko jeszcze muszę poczekać trochę :(((

Czy wiadomo coś o malbertce?

Dobranoc
Mamusiom życzę spokojnych i przespanej nocy, a tym co czekają rozwarcia szybkiego i miłego porodu :)))
Kasiu pogadaj z Miłoszkiem, mały uparciuch, ale może w końcu posłucha mamusi :)))

Witam sie wieczorową porą

Aniso wspołczuje tesciowej na karku :baffled: moja na szczescie jest wspaniała - na odleglosc, chociaz nie wiem jakby to bylo jakby u nas zaczela mieszkac :baffled:

u Mitemil dalej cisza... podali jej nawet oxy i NIC... Mam nadzieje ze niedlugo cos sie u niej ruszy :tak::tak::tak:

A u mnie tez nic... objawow porodu ZERO mimo dlugiego spacerku, sprzatania mieszkania, mycia podlog... a juz zaczynaja dzwonic i pytac czy juz dzidzia jest.... grrrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moze by tak zalozyc nowy watek dla zdesperowanych oczekiwaczek? :wściekła/y: Kurcze juz trace powoli nadzieje ze cos sie ruszy...:-:)-:)-:)-(

No fajnie ja wróciłam a tu opustoszało. Ech! Jak nic idę sobie książkę poczytam czy coś, bo nie będę wam tu marudzić.
Wszystkim czekającym (a zwłaszcza Kasi) życzę dziś akcji porodowej i Maluszków po tej właściwej stronie brzuszka.

Sama jestem zła na mojego bo się z córką na dziś umawiał i zero posłuchu rodzicielskiego. Ale dzięki temu mam na kogo zwalić.

Miłego wieczorka życzę! Udanych indukcji! Do jutra!

Malbertka pojechala do szpitala a teraz pisalam do niej smsa narazie nie odpowiedziala moze wlasnie rodzi??
Ja tez ide spac bo cala poprzednia nie spalam moze uda mi sie zasnac, skurcze robia mnie w konia znow ciut oslably:no::no:
Dobranoc i mamusiom z maluchami spokojnej nocy a tym co chca rodzic burzliwej i owocnej. Jeszcze raz dziekuje wszystkim za pamiec i zyczenia, wiem od meza ze niektorzy wyslali na moj stary nr ale maz nie jest w stanie mi wszystkich odeslac, wiec tez dziekuje i przepraszam ze nie odpisalam po prostu nie wiem komu.
No i Miloszek uparciuszek nie bedzie miec ze mna urodzin a byloby fajne potrojne swieto:baffled::baffled:Widze ze Mitemil w tej samej sytuacji co ja, zadziwiajacy zbieg okolicznosci
Dobranoc

Kasia lwy to indywidualiści lubią być w centrum uwagi! Sama wiesz? Miłoszek jak lew to wyjdzie jutro albo pojutrze! Głowa do góry!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wiecie co odkryłam? Cudowny lek na uspokojenie mojej Karolinki. Dziś wieczorem była strasznie marudna więc stwierdziłam że muszę puścić muzykę, pusciłam dość głośno i o dziwo Karolinka przycichła i słuchała :-D:-D:-D:-D uspokoiła sie i grzecznie leżała, normalnie szok:szok: myslicie że pamieta tą muzykę jak była jeszcze w brzuszku??? bo zawsze lubiłam słuchać a w ciązy to sporo ;-) teraz mam patent na uspokojenie :-D:-D:-D

reklama
Do góry