reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Aniu,wszystkiego najlepszego!!!!:-):-):-)

A ja dopiero teraz zagladam....ale dalej w dwupaku....:-D:-D:-D
Bo z ranca szwagier byl w doma i w jego pokoju komp stoi,a my ostatnimy czasy cos nie bardzo ze soba gadamy....a tak na codzien to on w Warszawie siedzi,wiec mam kompa dostepnego na okraglo
Za to nagotowalam do rana cala wielka miche pierogow ruskich.....hi,hi.....ze 3 dni chyba bedziemy to jesc(ale zamroze troche,jak urodze bedzie jak znalazl)
No i widze ze nadal wszystkie w dwupakach......
Mnie cos tak delikatnie,ale naprawde delikatnie od wczoraj wieczor pobolewa brzuch dolem,tak jak na miesiaczke.....ale to chyba nic nie znaczy,co?:sorry2:
Poczytam co tam u was sie dzis dzialo.....

reklama
w końcu w domciu w komplecie - Kasia urodzona 9 sierpnia w 41 tygodniu ciąży, waga 4kg niezły klocuś :) pozdrawiam wszystkie mamusie i oczekujące :)

Załączniki

• DSC04442.jpg
    DSC04442.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 30
;-)A ja już zapomniałam ze taki zwykły dwugodzinny wypadzik nad jeziorko z takim maluszkiem to jak podróż na drugi koniec kraju tyle tego trzeba wziąć nawet jeśli mała będzie spać cały czas aż do powrotu:szok::szok::szok::dry:

Pamiętam jak mama pakowała brata na dalszy spacer, jak na wyprawe parodniową :tak:

Muszynianka gratuluje ślicznej córeczki.

Wlasnie Malbertka,dlatego nic nie kracze ze to juz porod sie zbliza.....czekam spokojnie na cos konkretnego,tylko mam nadzieje ze to cos szybko przyjdzie , a nie za jakies 2 tygodnie.....bo oszaleje :crazy:

Ale Muszynianka zrobiłaś nam niespodziankę. Tak mi się wydaję, że Twoja córeczka wskakuje na pierwsze miejsce pod względem wagi sierpniowych maluszków. :-):-):-)

reklama
Muszynianka gratuluję ślicznej dzidzi, faktycznie niemała się urodziła.
Marlbertka, opis szycia chusty podam później na wyprawkach, teraz trochę nie mam czasu. Ogólnie łatwo uszyć. Wkleję też zdjęcie, ale to trochę potrwa.

Do góry