reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Kaśka bardzo chciałabym uwierzyć w to, że jutro urodze. Chyba udzielił mi się zły nastrój, który panował na forum przez weekend.
Czy któraś z Was jest już na macierzyńskim mimo, ze jeszcze nie urodziła??

Ja dalej pracuję więc jeszcze nie. Ale przy pierwszej ciąży uciekły mi 2 tygodnie, bo tyle przenosiłam Kubusia:-(.

Czy mogę prosic o wpisanie mnie na jutrzejszą listę oczekujących na poród?????

Kasia plisssssssssssssssss!!!!!!!!!!!

reklama
moge isc rodzic :dry:
fryzjerka nie przyjdzie... musi dluzej w pracy zostac:dry::dry::dry::dry:
ty sie tak nie spiesz,bo coś czuje,że znowu fałszywy alarm bedzie tak jak u mnie co niedziela,a ja powiedziałam,że czekam do oporu,chocbym miała w domku na końcu urodzic,ale na patologgi nie mam zamiaru sie kłaść,bo wtedy jak nic bede do grudnia chodzić

Dziewczyny dopiszcie mnie tez na jutro! Najchetniej na wieczor :-D, kilka dni mi zostalo, ale nie bede marudzic jakby sie juz zaczelo :-D.
Z drugiej strony moj malzonek sobie zazyczyl zebym zaczela rodzic w piatek rano, zeby juz nie musial isc do pracy, zebym urodzila do 18-stej, bo bedzie mogl opic narodziny malego ze znajomymi hihi:-D

Witam sie i ja! Troszke pozno ale od rana biegalam po sklepach... Jak narazie net dziala bez zarzutow!
Aniu Najlepszego!!!!! STO LAT!
Ja tez juz dzis z troszke lepszym samopoczuciem ale to tylko dlatego ze kupilam pare ciuszkow dla malusza! Zaraz lece odrazu popiore:tak: No i jakis szybki obiadek bo juz troszke pozno...

Wszyscy dzwonią do męża z życzeniami (kończy dzisiaj 30 lat). Przy okazji pytają co ze mną. Biedy musi co telefon odpowiadać na te same pytania. Ale niech pomęczą jego, bo ja na rozmowy nie mam dzisiaj siły :zawstydzona/y:

Mitemil to wszystkiego najlepszego rowniez dla Twojego meza!!!! Juz niedlugo dostanie najpiekniejszy prezent na 30:-):-)
Troszke spozniony ale i tak bedzie najlepszy na swiecie:-):-)

reklama
Dziękuje w jego imieniu :-) Miałam cichą nadzieje, że może właśnie 17'ego urodze. Do wczoraj teściowa się zastanawiała czy mój mąż zostanie 29-letnim czy 30-letnim ojcem :-) Wyjaśniło się :tak:

Do góry