reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
hej... mieszkanie posprzatne a teraz tylko obiadek:-D
robie risotto b nie mam pomyslu na nic innego:-D
skurcze mam dalej... czasami mocne a czasami aby bylo:-D
ale jak mi nie przejdzie to mnie wiezie do szpitala bo mam je od wczoraj od poludnia... wiec moze to u mnie sie tak powoli rozkreca:-D:-D:-D:-D
(za marzenia podobno nie karaja:-D:-D:-D:-D)ale kto wie

(za marzenia podobno nie karaja:-D:-D:-D:-D)ale kto wie
Czasami mam wrażenie, że jednak karają:-D Ja sobie wymarzyłam, że urodzę pod koniec lipca i co? Połowa sierpnia, jutro termin i nic!:baffled:

Piwonia, nie martw się. W weekend większość z nas miała doła. Ja wczoraj pół dnia przeryczałam i wieczorkiem przeszło, a męczyłam sie dwa dni w takim nastroju. Myślę, że to hormonki tak nami rządzą w tej końcówce. Jednak głowa do góry - już niedługo!

Basia a gdzie ty aniolka u wampirki widzisz??w sygnaturce ma mam 52dni:tak::tak:Nie odzywala sie fakt ale mnie wystraszylas. A awatar to od zawsze taki miala:-)A jak ty sie czujesz, jedziesz do szpitala??

ale w gg:zawstydzona/y:
przepraszam:zawstydzona/y:
no skurcze sa... zobaczymy pozniej czy przejdzie czy nie:-D
bo ostatnio tez mialam ale przeszly nad ranem.. wiec wole sie wstrzmac... najwyzej w domu urodze:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mitemil nie biore jutro innej opcji rodzisz jutro TY, JA, Kinia, Aniaso i Mju chocby mogla juz dzis. Cos sie chyba nie odezwala moze wlasnie rodzi??

Nadrabiam weekendowe zaległości. Andariel piękny opis porodu. Ryczałam jak głodny dzidziuś ;-)

Kaśka bardzo chciałabym uwierzyć w to, że jutro urodze. Chyba udzielił mi się zły nastrój, który panował na forum przez weekend.
Czy któraś z Was jest już na macierzyńskim mimo, ze jeszcze nie urodziła??

Hejeczka, ja dalej z brzuchem - nic nie czuje i dupa:-(

Widze ze już tak bardzo nie wariujecie jak wczoraj, ale pewnie pod wieczór Wam odbije znowu:-D

...tak sobie mysle, czyby nie postosować tego wiesiołaka dopochwowo- moze by to bardziej uelastyczniło...tylko musze poszukac jak?i czy to takie kapsułki tez mozna?

Do tego poszłam dzisiaj rano do gina, bo w pt skończyło mi się L4. Stwierdził, że skoro jestem już po terminie może mi tylko urlop macierzyński wypisać, dlatego od dzisiaj jestem na macierzyńskim :wściekła/y::-( Podobno taka ustawa!!

Hejeczka, ja dalej z brzuchem - nic nie czuje i dupa:-(
tak sobie mysle, czyby nie postosować tego wiesiołaka dopochwowo- moze by to bardziej uelastyczniło...tylko musze poszukac jak?i czy to takie kapsułki tez mozna?

Mitemil - nie wiem czy jest taka ustawa, raczej nie- jeśli mnei gin powiedział zebym po terminie przyszła jakies 4 dni jesli nei urodze to mi wypisze zwolnienie wstecz;-)

wiem, ze tez o takie zwolnienie mozna poprosic rodzinnego lekarza, no ale czy da to juz jego dobra wola:-(

Uszyłam chustę do noszenia dzidzi, już ją co prawda wypróbowaliśmy, ale jak by była ładna pogoda, mogłabym ją sama zabrać w niej na spacer do lasu.

MIRANDA super z tą chustą - ja tez właśnei mam takiego pomysła zeby uszyć, chociaz chyba nie sa drogie, ale bym sobie uszyła

wiesz jakie one mają miec długość i szerokość i z jakiego matriału? bo to szybba troszke sztywny musi byc zeby dziecko podtrzymywał dobrze...
no i te dla najmniejszych dzieci to najdłuższe powinny być.
Ja chce coś takiego, bo tak to jak wyjde z Malutką do sklepu? przeciez w wózku jej nie zostawie(dupa to nic ze jeszcze wózka nawet nie mamy:-D) a na rękach trzymać to też źle przy zakupach, albo w jakimś lumpku jak będe ciuszki dla niej grzebać :-D chociaz nie wiem czy dobrze z maluszkiem do lumpa wchodzic zeby nic nie było:no:A z facetem na zakupach to wiadomoooo

reklama
ja nic nie robię, snuje się z kąta w kąt, na obiad szybka pomidorowa z ryzem. w środę cała rodzinka mego męża wraca z zagranicznych dwutygodniowych wojaży i co??? jednak poczekałam z porodem do ich powrotu:wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no: w środę nie odbieram telefonów!!!!!!

Do góry